Ram-Info este un centru de training, consiliere, formare profesionala, calificare şi orientare profesionala acreditat ANC şi Ministerul Muncii cu o experienţă de peste 20 ani pe piaţa de profil, care îşi desfăşoară activitatea în Bucureşti, în sediul propriu, dedicat formării profesionale.

Activităţile de formare profesională, consiliere şi orientare reprezintă priorităţi ale companiei noastre.

Fiecare curs organizat – reprezintă pentru noi un eveniment important pe care îl tratăm cu o mare responsabilitate şi căruia îi acordăm atenţie deosebită.

Cursurile noastre sunt actualizate în timp real, iar structura de prezentare şi livrare are la bază un concept original, bazat pe aplicaţii practice şi consultanţă personalizată iar trainerii noştri au o vastă experienţă în domeniile de formare şi sunt recunoscuţi la nivel naţional.

Experienţa, profesionalismul, flexibilitatea şi dinamismul asigură excelenţa serviciilor integrate de training, consiliere profesională şi orientare pe piaţa muncii.

Deoarece creativitatea este unul din atuurile noastre, căutam provocările profesionale, identificăm nevoile de dezvoltare şi realizăm cursuri profesionale şi deosebite prin conţinut, structură şi organizare pentru atragerea şi fidelizarea clienţilor şi partenerilor noştri.

Ce ne recomandă:

Experienţa acumulată în cei 20 ani şi stabilitatea într-o piaţă competitivă în care am iniţiat, format, perfecţionat câteva zeci de mii de cursanti, în peste 20 cursuri acreditate de Autoritatea Natională de Calificari şi un numar de peste 200 companii mulţumite de serviciile noastre.

Experienţa şi expertiza trainerilor noştri în domeniile lor de formare – sunt autorizaţi ANC şi asigură prin documentare permanentă, accesul la cele mai noi informaţii şi soluţii din aria lor de expertiză.

Aprecierile reflectate în formularele de feedback, numărul mare de cursanti care aleg societatea noastră în urma recomandărilor primite de la absolvenţii cursurilor noaste, precum şi faptul că, de foarte multe ori, vechii absolvenţi se reîntorc pentru a participa şi la alte cursuri, sunt factorii care ne motivează să ne menţinem şi dezvoltăm profesionalismul.

Cursurile autorizate ANC, pe care le oferim au ca obiective principale:

 • consilierea și îndrumarea către autocunoaştere, evaluarea realistă a abilităţilor native și a oportunităţilor de viață
 • gestionarea eficientă a resurselor personale și a informațiilor în concordanţă cu obiectivele personale și realitățile pieței
 • instruirea în tehnici active de alegere corectă și căutare a unui loc de muncă
 • informarea completă referitoare la drepturile proprii și obligaţiile faţă de societate
 • adoptarea principiilor eficiente de viaţă și relaționare în societate
 • construirea unui fundament care să conducă la posibilitatea începerii unei activități pe cont propriu, generatoare de profit, performanţă și premisele unei vieți implinite
 • Punem la dispozițe o gamă variată de resurse de dezvoltare personală şi formare profesională:
 • Traininguri de formare profesională/perfecţionare în Bucureşti sau în grupuri organizate la mare şi la munte
 • Evenimente de dezvoltare personală
 • Cursuri și workshopuri de dezvoltare personală
 • Tabere de dezvoltare personală

Toate cursurile noastre sunt concepute și susținute conform standardelor ocupaționale, într-o manieră unică și originală, de către specialiștii noștri în domeniu, sunt interactive și aplicate și au o componeța practică de pană la 70 % din durata totală a formarii.

Intreaga noastra activitate se adreseaza tuturor celor care doresc sa isi schimbe viata, sa isi regaseasca entuziasmul si bucuria – tineri la inceput de drum, adulti sau varstnici – fiecare etapa a vietii si fiecare treapta urcata, pot deveni un nou inceput !

 

”În fiecare om există un potențial extraordinar. Ai încredere în puterea ta!  Învață să-ți spui la nesfârșit:  

“Totul depinde doar de mine!”                Andre Gide

 

Vă așteptăm cu drag,

Mihaela Mihăiescu – fondator și administrator RAM-INFO

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.