CURS AGENT IMOBILIAR_ Cum puteti deveni agent/broker imobiliar

Conform mai multor studii din domeniul imobiliar, aflam ca piața imobiliară își va continua ascensiunea și în  anul 2022.

Eorturile depuse pentru practicarea acestei ocupatii sunt considerabile, deoarece  agentul imobiliar nu dispune de salariu fix, ci trăiește doar din comisionul procentual pe care-l face din închirierea sau vânzarea locuințelor si terenurilor. 

Ocupatia de Agent imobiliar impune dobandirea unor abilitati specifice de:comunicarea efectiva si interactiva, transmitere si primire informatii, primire si prelucrare cereri si oferte,dezvoltarea instruiri profesionale, munca in echipa, ofertare, tranzactionare, utilizarea calculatorului si consta in timp petrecut la birou, la vizionări, cu intocmirea si redactarea tuturor documentelor necesare in activitatile sale de promovare si negociere a ofertelor din portofoliul propriu sau al agentiei pentru care lucreaza si cu telefoanele necesare stabilirii tuturor conexiunilor si activitatilor necesare pentru realizarea unei tranzactii iar cea mai importanta activitate, fiind aceea de consiliere si asistare a clientului in alegerea pretului corect si al bunului ce urmeaza sa fie tranzactionat.

Un agent imobiliar are responsabilitatea de a cunoaște și de a respecta politica și strategiile agenției pentru care lucreaza, să nu dezvăluie altor firme din domeniu- baza de date si activitatea agenției, să respecte legislația în vigoare privind activitatea si strategiile de lucru ale agentiei in care activeaza.

Daca ati ales sa imbratisati profesia de agent imobiliar, trebuie sa fiti pregatiti sa alocati timp si energie acestei activitati care va aduce satisfactii  materiale si sufletesti intr un timp relativ scurt.

Pe langa calitatile native necesare practicarii activitatii de agent imobiliar, sunt necesare si cunostinte legate de specificul ocupatiei care pot fi dobandite in cadrul unui curs de specializare in domeniu si realizarea  practicii necesare- alaturi de profesionisti cu experienta si vechime in domeniu.

Celor interesati sa practice aceasta ocupatie, le recomandam sa urmeze CURSUL de specializare Agent imobiliar/Broker imobiliar- COR-333401- acreditat MMPS, specializarea fiind necesara la Registrul Comertului- pentru infiintarea unei agentii imobiliare sau la adaugarea acestui domeniu de activitate intr-o societate activa si poate deveni obligatorie in urmatorii ani-pentru persoanele care activeaza in domeniu- cf. ultimelor reglementari europene.

In urma acestei specializari, vor fi dobandite abilitatile specifice necesare practicarii ocupatiei si puteti  sa beneficiati de taxa speciala a lunii februarie-„luna iubirii”, luna in care iarna începe să moară-impreuna cu tot ce a fost toxic si negativ in ultima perioada, iar primăvara începe să prindă putere-odata cu o noua energie benefica-de schimbare,purificare si noi inceputuri..  .. 

Taxa curs:
 •     800 lei + 65 lei examinare ==> pentru plata cursului -achitata in 2-3 rate
 •     550 lei taxa speciala- luna februarie + 65 lei taxa de examen pentru inscriere si plata integrala a cursului pana pe data de: 12 FEBRUARIE 2022
Data incepere curs:   18 februarie 2022- curs la sala, posibil ONLINE– prin intermediul platformei ZOOM-alaturi de colegii din sala   
PROGRAMUL CURSULUI:              
 • vineri 18.02.2022 – 13.00-18.00
 • sambata 19.02.2022 – 10.00-18.00
 • duminica 20.02.2022 – 10.00-17.00
 • examinare finala – duminica 20.02.2022 – 17.00-18.00

La sfarsitul cursului, in urma examenului – se elibereaza Certificat de absolvire pentru ocupatia Agent Imobiliar (Broker Imobiliar) insotit de Supliment descriptiv pentru competente.

Certificatele se elibereaza in conformitate cu OG 129/2000 republicata, in baza autorizatiei emise de Comisia de autorizare a furnizorilor de formare profesionala a adultilor din Municipiul Bucuresti si sunt valabile intern si international- in tarile membre UE.

Va așteptăm cu drag.

  Nume (obligatoriu)

  E-mail(obligatoriu)

  Telefon (obligatoriu)

  Subiect

  Mesaj

   

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.