268 thoughts on “Impresii cursanti”

 1. In cadrul companiei Ram-Info, am absolvit 4 cursuri de specializare si pot spune ca este una dintre cele mai bune companii de consiliere(consultanta)si perfectionare din tara, cu formatori foarte bine pregatiti si conditii foarte bune de lucru. Respect si recomand cu drag aceasta companie.
  Marian Gheorghe Mihai – Bucuresti

  1. Participand la cursul de Broker imobiliar, am cunoscut o noua oportunitate. Ma bucur ca am avut inspiratia de a-i cunoaste, este o adevarata placere sa fii in preajma lor…, te fac sa ai incredere in sansele tale insufland o doza de optimism realist. Din punct de vedere profesional pot sa spun ca ai nevoie doar de vointa, restul iti face placere sa studiezi bucurandu-te de cat de multe cunostinte ai acumulat, incepi sa gandesti sistematic, profesionist. Toata stima! Sunt f.umani, prietenosi, profesionisti. Ori de cate ori voi avea ocazia o sa-i caut fie pt.a le cere pareri,fie pt. a-i vizita pur si simplu ! Marcel H Baia Mare

 2. Am ajuns la cursul de Comunicare Manageriala fiind obligata de serviciu, insa nu regret nici un moment si voi reveni, de aceasta data din placere pentru a participa si la alte cursuri organizate de acest colectiv minunat si sustinute de trainerul Alexandra Constantinescu care este un om deosebit si un adevarat profesionist.
  Cozma Loredana – Bucuresti

 3. Vreau sa multumesc intregii echipe Ram Info pentru bagajul de cunostinte acumulat la cursurile de Asistent Manager si Comunicare Manageriala, pentru consilierea de care am beneficiat si care m-a orientat intr-o noua directie a carierei mele, pentru profesionalismul cu care au organizat totul si caldura sufleteasca cu care ne-au sustinut….
  Tudoran Andreea Raluca – Bucuresti

 4. Un colectiv corect, cu atitudine profesionala si foarte competenta. Satisface exigentele cursantilor, isi respecta oferta de curs atat ca proces, cat si d.p.d.v al continutului. Preturile sunt accesibile in raport cu nivelul pietei, m-am simtit respectat si am primit cu placere toate informatiile din cadrul cursurilor la care am participat pana in prezent. As fi onorat sa ma alatur colectivului de formatori ai acestei firme.
  Danciu Razvan – Mihai – Bucuresti

 5. Am fost placut surprins descopar atata profesionalism si sa fiu primit cu inima deschisa in aceasta familie numita ”Ram-Info”si sa constat ca orice gol si nelamurire am avut, trainerul Alexandra Constantinescu a avut rabdarea si abilitatea de a le acoperi. Cursurile sunt foarte bine sintetizate si la subiect iar eu promit ca voi reveni si voi recomanda tuturor aceasta echipa de oameni calificati!
  Cu stima: Dutu Ioan Theodor – Bucuresti

 6. Tocmai am absolvit cursul de Asistent Manager si pot spune ca este foarte bine structurat, am dobandit foarte multe cunostinte noi iar colectivul este de exceptie.
  Zidaroiu Maria Larisa – Prahova

 7. La aceasta firma am gasit lectori de calitate, profesionalism, organizare exceptionala, serviabilitate si cursuri accesibile si pe intelesul tuturor.
  Panaite Felicia-Diana – Bucuresti

 8. Tocmai am absolvit cursul de Operator calculator si consider ca aici am gasit o echipa foarte bine pregatita profesional, am primit informatii foarte bine structurate si la obiect.
  Cu siguanta voi reveni si pentru alte specializari si voi recomanda si altora acest centru.
  Paun Ionel – Braila

 9. Pentru mine prima impresie este ca a meritat din plin efortul de a veni de la Suceava pentru cursul de Consilier pentru dezvoltare personala. De ce? – Instructorul, o persoana calda, sensibila, sociabila, prietenoasa, cu suflet frumos si deschisa pentru a ne darui, ne-a intimpinat din prima zi cu un zimbet. Ne-a ghidat cu abilitate si sensibilitate si ne-a invatat consilierea, consiliind. Mi se pare cea mai puternica si eficienta metoda de a invata: sa faci, avind alaturi de tine un maestru care te ghideaza pe masura ce inveti. Consider ca am ajuns la momentul potrivit din viata mea si la locul potrivit unde am avut multe lucruri de invatat.
  Cristina Onofrei – Suceava

 10. Consider ca organizarea si continutul cursului de Consilier pentru dezvoltare personala sunt exceptionale, cursul este foarte util si necesar celor aflati pe drumul dezvoltarii personale, iar partea referitoare la consilierea prin arta, a fost o surpriza extrem de placuta si folositoare in completarea notiunilor de cunoastere. Propun completarea acestei ramuri cu ateliere in cadrul carora sa aprofundam tehnicile respective. SUCCES!
  Lupu Mihaela Eugenia – Bucuresti

 11. In cadrul cursurilor Consilier pentru dezvoltare personala si Consiliere prin arta, am beneficiat de o atmosfera placuta, personal si traineri foarte pregatiti si o foarte buna organizare.
  Daiciu Monica – Bucuresti

 12. Calitatea cursului Consilier pentru dezvoltare personala este deosebit de buna si apreciez implicarea si disponibilitatea organizatorului si a formatorilor iar complexitatea acestuia este stimulativa.
  Cursul de Consiliere prin arta este extrem de important in completarea pregatirii consilierilor pentru dezvoltare personala si aduce prin excelenta pregatire a formatorului – o valoare deosebita instruirii in dezvoltarea personala.
  Voinea Monica – Braila

 13. Am participat la cursurile de Astrolog si Consilier pentru dezvoltare personala si aici am intalnit o foarte buna organizare, traineri foarte bine pregatiti si o astosfera foarte placuta.
  Vanessa Zigmund

 14. Am ajuns la acest curs la recomandarea unei prietene si nu regret acest fapt, din contra – voi participa si la alte cursuri organizate de aceasta firma.
  Subiectul si coplexitatea cursului sunt fascinante iar Alexandra si Liliana – cele 2 formatoare au facut cursul foarte placut si usor de inteles.
  Aici am petrecut momente foarte placute in compania gazdelor si a lui Coco – porumbelul strajer al firmei.
  Gabi Popescu – 40 ani – inginer – Bucuresti

 15. M-am simtit confortabil in cadrul orelor de lucru, conditiile de clasa au fost excelente si multumesc d-nei Mihaela pentru grija deosebita pe care a avut-o pentru noi.
  Cursul intensiv de Astrologie a fost sustinut de d-na profesor astrolog Gabriela Apostol, un om deosebit si un profesor desavarsit. Am invatat astrologie intr-un mod intensiv, iar informatia explicata si aplicata prin multe exemple, chiar pe astrogramele cursantilor, ne-a ajutat sa ne formam acea gandire simbolica, aplicata pe orice astrograma la prima vedere.
  Am facut ore in plus, am aflat tehnici pe care nu le putem descifra din carti si multumesc d-nei astrolog Gabriela ca mi-a daruit din prea-plinul ei, acea energie care sa ma ajute sa studiez in continuare aceasta stiinta minunata Astrologia.
  Tatiana Popa – Iasi

 16. Sunt foarte multumita de cursul de astrologie organizat de Ram-Info si sustinut de catre doamna profesor astrolog Gabriela Apostol pe care tocmai l-am terminat.
  Aici am invatat ca astrologia inseamna mai mult decat o prezicere a viitorului, este o stiinta a sufletului si un domeniu prin care invatam sa fim in armonie cu noi insine si cu Universul.
  Gabriela Cernat – Astro Ella

 17. Sunt foarte bucuroasa ca am ales sa particip la Cursul de Astrologie “sustinut” de doamna astrolog Gabriela Apostol!
  A fost un curs expus cu suflet, din suflet, un curs care a dat raspuns unei lungi liste de intrebari deja formulate, ca si unei liste, macar la fel de lungi, de intrebari pe care nu apucasem sa le formulez inca …., a fost un curs conceput si expus intr-o maniera clara, logica si simpla … care nu a cazut in capcana de a fi simplist!!
  Pentru toate astea si pentru multe altele, pe care cuvintele nu le pot surprinde cum se cuvine, le adresez doamnei Apostol si colectivului Ram-Info, sincere multumiri … si mie, promisiunea de a nu-l rata pe urmatorul!
  Rodica Dumitrescu

 18. Cele 40 ore mi s-au parut ff compete la voi, cursul bine predat si complet. Multumesc pentru curs, a fost minunat! Sa avem fiecare drumuri deschise!

 19. Climatul din cadrul colectivului este deschis, binevoitor și foarte pozitiv. Consider că profesionalismul este una din valorile colectivului Ram-Info. Trainerul a fost bine pregatit, entuziast, pozitiv, motivat. Incurajarile si vocea blanda au completat cu success acest curs de ”Consilier de orientare privind cariera”.
  Georgiana Ceaușilă – Craiova

 20. Cursul ”Consilier de orientare privind cariera” a fost interesant, informațiile relevante și expuse într-un mod clar. Colectivul Ram Info este foarte primitor și ne-am bucurat de întelegere, sprijin și asistență permanentă. As lucra mai mult la conditiile referitoare la săli și confortul cursantilor (luând în cosiderare numarul ridicat de ore pe care îl petrec la curs). Prestatia trainerului a fost una bună cu inbunătățiri necesare la capitolul de atragere a atentiei cursantilor si al livrarii informatiei intr-un mod mai structurat / clar in privinta structurii.
  Andrei Dinu – București

 21. Colectivul Ram-Info este prietenos și atmosfera foarte placută. Cursul ”Consilier de orientare privind cariera” este excelent și mă ajută în atingerea obiectivelor propuse. Trainerul este minunat, bine pregatit; cursul a raspuns asteptarilor mele. Multumesc
  Alina Edu – București

 22. În cadrul cursului ”Consilier de orientare privind cariera” am beneficiat de o atmosferă plăcută și de un instructor calm și plin de viață. Este un curs necesar pe piață. Consider că tipurile de consiliați diferă și este necesară imparțirea / departajarea consiliațillor pe doua categorii – 12-20 de ani si peste 20 de ani.
  Cristina Bahnaru – București

 23. Cursul de “Consilier de orientare privind cariera” m-a ajutat sa dobandesc abilitățile necesare profesării în domeniu. Mediul și instructorul au fost foarte prietenoase, lucru ce m-a ajutat să mă simt confortabil. M-as intoarce oricând cu placere.
  Elena Carbunaru – București

 24. Am avut ocazia de a participa la un curs bine structurat și adaptat atât la nevoile celor care mizeaza o cariera în domeniul consilierii și orientării în carieră cât și la nevoile clienților.
  Georgian Viorel Lunca

 25. Încă de la primele contacte, am descoperit persoane deosebit de amabile. Au fost deschiși la întrebările mele oferindu-mi suport material, disponibilitate, incurajare.
  Sunt incântat că am avut ocazia să particip la cursul de ”Broker imobiliar” unde am primit informații de calitate și am intâlnit aceste persoane care sunt exemplu in profesionalism si pedagogie.
  Husti Marcel Vasile – Baia Mare

 26. Am participat cu placere la acest curs, a meritat efortul deplasării la București, este de recomandat și pentru cunoștințe, prieteni să urmeze cursurile oferite de firma Ram-Info.
  Mult succes pe mai departe!
  Ivan Leț Lavinia Ancuța – Bihor

 27. Colectivul este minunat, organizarea foarte bună, cursul de ”Broker imobiliar” a fost exact ceea ce m-am așteptat, formatorul de excepție. Voi mai urma cu încredere și alte cursuri la Ram-Info.
  Niculae Cornelia – București

 28. Colectivul Ram-Info este unul foarte bun, amabil și profesionist. Organizarea a fost corespunzătoare, cursul Broker imobiliar – urmat a atins principalele probleme necesare pregătirii profesionale, a fost bine sintetizat și structurat. Despre formator am numai cuvinte de apreciere fiind un profesionist desăvârșit, cu experiență vastă având și calități pedagogice foarte bune. A reusit să facă cursul atractiv și ce este cel mai important, să sintetizeze conținutul acestuia într-un mod deosebit. Multumiri!
  Liviu Mihailescu – București – martie 2014

 29. La această firmă am găsit – seriozitate, profesionalism și orientare către cursant. Cursul ”Broker imobiliar” este adaptat corespunzător pieței actuale.
  Borcan Tiberiu Ciprian – Craiova – martie 2014

 30. În cadrul firmei Ram-Info am beneficiat de condiții foarte bune și multă căldură, formatorul cursului ”Broker imobiliar” are foarte multa experiență pe care o transmite cu drag, informații foarte utile, cursul a fost interactiv.
  Luca Jenica – București – martie 2014

 31. Ram – Info – un colectiv primitor cu organizare OK. Cursul ”Broker imobiliar” a corespuns așteptărilor și consider că a meritat efortul deplasării la București pentru a participa la acest curs.
  Blaga Hajnalka Klara – Aleșd / Bihor – martie 2014

 32. Colectivul este foarte primitor, organizat si deschis. Cursul ”Consilier pentru dezvoltare personală” a fost bine structurat, a corespuns așteptărilor iar trainerul Alexandra Constantinescu – foarte bine pregătit.
  Hahui Anca – Brăila – martie 2014

 33. Am urmat cursul de Consilier pentru dezvoltare personală cu trainerul Alina Alexandra Constantinescu. A fost un curs bine organizat cu multe lucruri utile, trainerul foarte bine pregătit, plăcut, a raspuns intr-un mod asertiv tuturor solicitărilor cursanților. Pot spune că am învățat destule lucruri noi, care îmi vor fi de folos în viitoarea carieră.

  Oghină Olivia – București – martie 2014

 34. Cursul ”Consilier pentru dezvoltare personală” este organizat și susținut de o echipă de profesioniști iar atmosfera este foarte relaxantă.

  Rădulea Lidia Maria – Cluj Napoca – martie 2014

 35. Ram – Info – un colectiv preocupat să înțelegem, să învățăm și să nu plecam cu întrebări.
  Cursurile sunt organizate profesionist, cu multe detalii si exemple iar cursul ”Consilier pentru dezvoltare personală” a fost mult peste ce îmi imaginam.

  Moșneagu Maria – București – martie 2014

 36. Cursul ”Consilier pentru dezvoltare personală” este bine structurat și susținut cu profesionalism. Întreaga echipă este foarte amabilă, atmosfera este foarte placută și primitoare. Oferta de cursuri este de interes și actualitate.
  Cunoștințele acumulate au o aplicabilitate practică imediată.
  Consider că este o bună alegere pentru o pregătire optimă.

  Țurlea Cristina – București – martie 2014

 37. Cursul ”Consilier pentru dezvoltare personală” a fost structurat foarte original, astfel încât să acopere și partea teoretică dar și cu exemplificari prin exerciții și alte aplicații practice care au sedimentat informațiile.
  Lecțiile au fost atractive, mi-au captat atenția și am asimilat informațiile de bază cu care să pornesc la drum.
  Colectivul Ram-Info este interesat să ofere cursanților mediul necesar pentru facilitarea invățării și starea de bine a acestora.

  Rusu Maria – București – martie 2014

 38. Ram – Info – reprezintă un colectiv profesionist ce dă dovadă de implicare în acțiuni, dorință reală de a-i ajuta pe cei ce participă la cursuri și preocupare pentru înbunătățirea permanentă a cursurilor și a informațiilor prezentate.
  Cursul ”Consilier pentru dezvoltare personală” a reprezentat pentru mine o surpriză d.p.d.v al predării și al informațiilor asimilate.
  Psih. Kosina Anca – București – martie 2014

 39. Cursul ”Consilier pentru dezvoltare personală” mi-a oferit posibilitatea sedimentarii cunoștințelor pe care le-am acumulat în cariera mea profesională și de asemenea mi-a oferit șansa unei explorări interioare la nivel superior. Un curs excepțional organizat și susținut de profesioniști.

  Iliescu Gabriela – martie 2014 – Slatina – Olt

 40. Cursul ”Consilier pentru dezvoltare personală” a fost foarte bine structurat, dinamic, interactiv, practic, desfașurat intr-o atmosferă caldă și prietenoasă.

  Ghica Elena Miruna – București- martie 2014

 41. În cadrul cursului de Broker imobiliar, am beneficiat de profesionalism, seriozitate si punctualitate. Organizarea si cadrul de desfasurare sunt foarte bune.
  Tolea Bogdan

 42. Cursul Broker imobiliar – este foarte folositor, aici am beneficiat de o metoda foarte buna de predare, o atmosfera destinsa, persoane deschise si comunicative.
  Veneticu Marius Victor

 43. Sunt foarte multumita de organizarea firmei, a cursului si de notiunile predate in cadrul cursului de Broker imobiliar. Colectivul Ram-Info se descrie prin profesionalism si seriozitate.
  Ciocirlan Irina

 44. Colectivul Ram-Info este unul profesionist, organizarea este eficienta reusind sa parcurga un nivel mare de informatii intr-un timp foarte scurt. Cursul Broker imobiliar este interactiv si contine informatii foarte precise si suficiente pentru practicarea acestei meserii.
  Cordun Emil Cristian

 45. Cursul de formare Broker imobiliar – a fost structurat foarte bine pe capitole, s-au prezentat informatiile intr-un mod clar, cu argumentare si exemplificare din viata reala imobiliara. Instructorul este o persoana bine pregatita profesional, are legatura si cu dinamicitatea pietei actuale.
  Personalul a fost de exceptie, am avut o colaborare si o sustinere buna din partea lor. Felicitari!
  Stanciu Adrian

 46. Colectivul este plăcut, organizarea bună, iar cursul urmat – Broker imobiliar este foarte detaliat și folositor în activitatea pe care am început să o practic.
  Isache Catalin

 47. Participarea la acest curs de dezvoltare personala mi-a daruit niste prietene splendide, informatii si tehnici deosebite si utile iar instructoarea Alexandra, a reusit sa creeze o atmosfera calda, vesela si academica in acelasi timp. Cursul este organizat foarte bine si usor de asimilat si mi-a adus armonie in viata mea.
  Crisan Dana

 48. Cursul Consilier pentru dezvoltare personala, a pus intr-o structura utila informatiile detinute deja iar cele noi au fost redate si asimilate corespunzator.
  Bimbasa Corina

 49. La cursul Consilier pentru dezvoltare personala am gasit seriozitate, profesionalism, deschidere, atmosfera prietenoasa, incredere. Cam asa vad eu colectivul Ram-Info.
  Neagu Iuliana

 50. Colectivul este exceptional, cald si foarte primitor. Alexandra este foarte deschisa si pozitiva tot timpul, asertiva, intelegatoare. Cursul este foarte bun, a acoperit cunostintele pe care doream sa le dobandesc, insa mi-ar fi placut sa aiba cateva ore in plus pentru mai mult exercitiu.
  Gotia Dana

 51. Colectivul Ram-Info este daruit, face lucrurile cu multa dragoste si aplecare pentru oameni. Cursul Consilier pentru dezvoltare personala, la care am participat a fost foarte util si interesant, am invatat lucruri noi si deosebite pe care abea astept sa le practic si am cunoscut oameni minunati.
  Feyer Luminita – Bucuresti

 52. Am avut bucuria de a participa la cursul Consilier pentru dezvoltare personala – un curs deosebit, puternic interactiv, constructiv, in cadrul caruia am descoperit lucruri noi si interesante si la care am gasit raspunsurile pe care le cautam. Deosebita este si prestatia Alexandrei, de o rara autenticitate si foarte bine pregatita.
  M-am simtit minunat! Va multumesc
  Popescu Aurora

 53. In cadrul cursului Consilier pentru dezvoltare personala, am beneficiat de o organizare foarte buna si de un instructor foarte bine pregatit ce s-a adaptat foarte bine la cerintele si nevoile grupului format, a raspuns activ si profesionist tuturor intrebarilor si asteptarilor.
  Asproiu Daniela

 54. Cursul este foarte bine structurat, cu metode multe si bine corelate in scopul aprofundarii abilitatilor consilierii pentru dezvoltare personala. M-am simtit excelent si am asimilat foarte multe informatii si tehnici utile.
  Barbus Mihaela

 55. Sunteti un colectiv minunat, binevoitor care vine in intampinarea nevoilor cursantilor cu absolut tot ce le este necesar, cu multa abilitate si daruire. Organizarea cursului Consilier pentru dezvoltare personala este foarte buna, cursul este realizat in mod profesionist iar lectorul este foarte bun, foarte bine pregatit si dedicat.
  Hortopan Corina – Bucuresti

 56. Cursul Broker imobiliar, a fost extrem de util, a venit cu informatii relevante si consider ca au produs si vor produce un avantaj comercial in activitatea mea.
  Olteanu Ioana

 57. Am o parere foarte buna vis-a-vis de colectivul Ram-Info, cursul Agent imobiliar, il consider foarte util, foarte bine structurat si de asemenea ma ajuta foarte mult in activitatea personala.
  Gheorghe Grigore

 58. Organizarea si continutul cursului Broker imobiliar sunt foarte bune, cursul mi-a fost util, am primit un volum mare de informatii relevante si utile intr-un timp record.
  Negruti Alexandra Daniela

 59. Am parcicipat la cursul Agent imobiliar si mi-a placut, a fost un curs profesionist organizat si sustinut de profesionisti.
  Turi Alexandru – Cluj Napoca

 60. Cursul Astrolog mi s-a parut instructiv si a acoperit baza necesara pentru dezvoltarea mea viitoare si profesarea in domeniu.
  Mosneagu Maria – Bucuresti

 61. Acest curs este foarte util si ajuta in dobandirea cunostintelor de astrologie. Instructorul este excelent in explicarea clara si precisa a informatiei.
  Smaranda Cristian – Bucuresti

 62. Acest curs m-a ajutat foarte mult pentru inbunatatirea cunostintelor astrologice, un instructor foarte bun de la care ai ce invata.
  Paraschiv Theodora Monica – Bucuresti

 63. – un colectiv organizat
  – cursul de astrologie foarte complex, bine predat, pe intelesul fiecarui cursant.
  Alican Narcisa – Neamt

 64. Mirela – foarte primitoare, prietenoasa, zambareata
  Mihaela – sefa perfecta
  Gabi Apostol – profesorul perfect de astrologie
  Felicitari pentru organizare!
  Popa Silvia – Bucuresti

 65. Instructorul este foarte bun, cursul urmat – Astrolog este foarte interesant si complet, organizare buna.
  Pall Andreea – Ilfov

 66. Ram- Info – colectiv amabil, profesionist, organizare buna. La cursul de astrologie am beneficiat de un instructor foarte bun si de o vasta completare a cunostintelor.
  Cristea Cristina – Bucuresti

 67. Ram-Info – un colectiv excelent, iar dna astrolog Gabriela Apostol, a reusit sa sintetizeze intr-un timp scurt, un volum foarte mare de informatii, pe intelesul nostru. Sunt foarte multumit.
  Ionescu Andrei – Bucuresti

 68. Parerea mea despre cursul intensiv Broker imobiliar este foarte buna, la fel despre colectivul de la Ram-Info, recomand mai departe si la alti colaboratori.
  Sighiartau Otniel – Bistrita

 69. Am participat la cursul intensiv Broker imobiliar si am beneficiat de organizare buna, trainer f.pregatit si f.OK totul. Recomand mai departe.
  Cucu Lucian – Bistrita

 70. Toate informatiile cursului Agent imobiliar, dotarile, metoda de predare, instructorul au fost de o calitate deosebita.
  Am fost foarte multumit.
  Constantin Ion – Bucuresti

 71. Cursul Agent imobiliar/Broker imobiliar a fost foarte bine organizat si foarte bine structurat. Domnul profesor a fost la obiect si a comunicat foarte bine cu noi.
  Maeran Cristina – Bistrita

 72. Cursul Broker imobiliar a fost foarte interesant iar profesionalismul este una din valorile Ram-Info. Trainerul este foarte bine pregatit, entuziast.
  Voi reveni si la alte cursuri organizate aici.
  Beican Razvan – Bistrita

 73. Participand la cursul Consilier dezvoltare personala, am gasit profesionalism si dedicare. Ni s-au oferit metode practice de lucru care ne pot folosi si pe plan personal.
  Tulumba Marilena – Bucuresti

 74. Aici am gasit caldura, intelegere, toleranta iar instructorul cursului Consilier pentru dezvoltare personala, este o persoana instruita, empatica, binevoitoare, rabdatoare, umana, bun profesionist.
  Nicolae Manuela – Bucuresti

 75. Personal, sunt foarte multumita de cursul Consilier dezvoltare, cred ca numarul orelor ar putea fi majorat cu aproximativ 10 sau sa fie urmat de programe de specializare conexe (eventual axate pe practica pe fiecare tehnica in parte).
  Sanda Carmen – Bucuresti

 76. Am participat la cursul Consilier pentru dezvoltare personala in primul rand din motive de ordin profesional. Pe parcursul acestui curs, am fost incantata sa descopar cat de mult m-a ajutat si in viata personala. Alexandra a stiut sa imbine profesionalismul cu o atitudine degajata si prietenoasa, si intre consilier si participantii la curs s-a format o legatura stransa. In mai putine cuvinte, a fost un curs pe care ma bucur ca l-am facut.
  Feraru Adina Georgiana – Bacau

 77. Participand la cursul Consiliere prin arta, organizat de Ram Info, am gasit profesionalism, seriozitate, inclinare spre participant (asigurarea ca acesta intelege cursul si informatiile transmise).
  Marcu Ileana – Bucuresti

 78. “Consilierea prin arta” este un curs inovator care vine ca o completare fireasca la cursul Consilier pentru dezvoltare personala.
  Am invatat tehnici noi care ofera o perspectiva deosebita de explorare a subconstientului prin intermediul artei si este uimitor cum se pot gasi solutii la problemele adresate in acest fel.
  Feyer Luminita – Bucuresti

 79. Colectivul profesionist, atmosfera placuta si destinsa. Aici am gasit seriozitate, implicare, deschidere fata de multiplele aspecte ale vietii. Cursuri bine intocmite si sustinute de traineri calificati, mi-a facut mare placere sa particip la cele 2 cursuri – Consiliere prin arta si Consilier pentru dezvoltare personala.
  Turlea Cristina – Bucuresti

 80. Apreciez foarte mult cursul Consiliere prin arta, nu numai pentru informatiile oferite, ci si pentru ca mi-a oferit posibilitatea de a ma privi pe mine si de a-i privi pe cei din jurul meu cu alti ochi.
  Mi-am dat seama de influenta pe care o joaca arta in viata noastra si de importanta constientizarii acestui fapt.
  Liliana este deosebita, am simtit-o mereu calda si implicata si a reusit mereu sa ne transmita prin persoana ei magia pe care o exercita arta asupra noastra.
  Feraru Adina – Bacau

 81. Cursul Consiliere prin arta – este minunat! Ma asteptam sa fie un curs frumos dar mi-a depasit toate asteptarile.
  Este foarte util si am invatat multe tehnici interesante si clar, eficiente.
  Colectivul Ram-Info este extraordinar venind de fiecare data in intampinarea dorintelor cursantilor.
  Va multumesc!
  Hortpan Corina – Bucuresti

 82. Curs autorizat Consilier pentru dezvoltare personala
  Am avut posibilitatea sa repet acest curs la Ram-Info, platind un pret modic de 15% din valoarea cursului, dupa ce l-am absolvit la o alta firma, careia nu ii mentionez numele, deocamdata din bun simt……
  Aici am “petrecut” 6 zile minunate, in care am invatat tehnici “adevarate” de consiliere, am trait fiecare moment, am beneficiat de un trainer adevarat, cu experienta in domeniu, care nu ne-a lasat singuri nici o clipa si ne-a ajutat sa asimilam corect toate informatiile prin multa practica si jocuri de rol foarte interactive.
  Dupa terminarea acestui curs aici, am trecut prin diverse stari: “furie” ca m-am lasat furata si prostita de acea firma fara experienta, “parere de rau” ca m-am bucurat la acea mica diferenta de pret, pe care am platit-o bucuroasa aici, “revolta” ca astfel de firme primesc autorizare, fara a le fi verificata experienta si spala creierul participantilor cu diverse prostii spirituale ce nu au nici cea mai mica legatura cu cursul pe care l-am repetat la ram-info.
  Acolo am simtit inca de la inceput ca totul se rezuma la bani…. in cele 4 zile de curs – total 28 ore din 40, am fost martora la o adevarata “mascarada” si nici nu stiu daca sa fac reclamatie la ANC, sa cer banii inapoi….., dar stiu ca ma va indruma Dumnezeu, sunt sigura, dar pana atunci m-am hotarat sa postez aici si pe alte site-uri impresiile mele.
  Multumesc colectivului minunat de la Ram-Info pentru faptul ca mi-au dat sansa sa simt ce inseamna cu adevarat o consiliere si cum se realizeaza ea cu adevarat si sa ma simt cu adevarat “Consilier”, acea persoana la care ajung oamenii pentru a-si rezolva diversele probleme…

  Ana – Bucuresti

 83. Un colectiv calduros, amabil. Trainerul cursului de consiliere, Alexandra ne-a uimit cu o prezentare de exceptie.
  Byrde Roxana – Prahova

 84. Sunt fericita ca v-am descoperit! Imi doresc sa urmez si alte cursuri in afara de cel de consiliere pentru dezvoltare si consiliere prin arta pe care le-am absolvit. Apeciez, in mod deosebit, seriozitatea si profesionalismul.
  Multumesc ca existati!
  Flaminzeanu Luiza – Alexandria, Teleorman

 85. Instructorul Alexandra Constantinescu = super excelent!
  Curs complex, ce necesita mai multe ore. Desi aveam senzatia ca nu voi afla prea multe lucruri noi (credeam ca stiu deja multe) am avut surpriza extrem de placuta sa aflu lucruri extrem de interesante.
  Felicitari Alexandra!
  Cambei Geanina – Bucuresti

 86. Formatorul Alexandra este foarte bine organizat, bun comunicator, exemple relevante pentru tehnicile predate de consiliere, am reusit sa-mi lamuresc multe probleme de specialitate care nu au fost la fel de bine punctate in alte cursuri sau materiale de specialitate.
  Multumesc
  Mares Daniela – Bucuresti

 87. In urma repetarii cursului de Consilier dezvoltare personala cu Alexandra, am schimbat modul de a percepe realitatea. Am invatat tehnici noi de lucru pe care le voi aplica cu persoanele venite la terapie individuala. Am gasit raspuns la multe din problemele aparute in relatiile cu clienti. Apeciez fiecare moment petrecut in acest curs.
  Nistoroiu Anca – Focsani, Vrancea

 88. Colectiv amabil, profesionist, serviabil si deschis catre client.
  Multumesc pentru sprijinul acordat!
  Dragomirescu Radu – Bucuresti

 89. Instructorul cursului Broker imobiliar are experienta in domeniu si transmite frumos, dar uneori se abate de la curs intrand prea mult in anumite detalii.
  As fi dorit mai multe informatii despre negocierea cu clientii si la ce dificultati sa te astepti in aceasta meserie. Precum si metode de depasire a acestora.
  Paun Alexandru – Bucuresti

 90. Este util sa gasesti o solutie de reconversie profesionala si sa obtii calificarea necesara pentru a activa intr-o noua meserie. Mai ales in cazul in care de-a lungul timpului ai ajuns sa ai afinitati pentru o meserie in care nu te-ai pregatit la timpul potrivit.
  Moanta Valeriu Cristian – Bucuresti

 91. Am avut foarte multe de invatat de la lector, consider ca este un profesionist in domeniul sau.
  Colectivul Ram-Info este compus din persoane mereu cu zambetul pe buze.
  Neatu Andreea – Braila

 92. Colectivul Ram-Info este alcatuit din persoane profesioniste, care au cea mai frumoasa atitudine intalnita pana acum la astfel de cursuri.
  Va multumesc!
  Ignat Sorina – Iasi

 93. Colectiv bine pregatit, cald, deschis la dialog ce impartaseste cu drag cunostintele si propria experienta. Voi reveni in mod sigur.
  Zdrentu Adriana – Bucuresti

 94. Va felicit pentru organizarea acestor cursuri. Traineri sunt foarte bine pregatiti, totul a raspuns asteptarilor mele si cu siguranta voi reveni si la altele..
  Dinu Minodora Paula – Bucuresti

 95. Este important ca te simti ca intr-o familie si sa participi cu placere la o formare. Dupa parcurgerea cursurilor de Consilier dezvoltare personala si Consiliere prin arta, pe langa minunatele trairi din timpul lor de desfasurare, se mai adauga si aceasta constatare…
  Multumesc.
  Coman Florentina – Bucuresti

 96. Ce concluzie se poate desprinde daca am hotarat sa renunt la un concediu clasic pentru a urma o serie de cursuri la Ram-Info in aceasta vara? Dupa parcurgerea cursului de Consiliere prin arta, m-am convins inca o data ca sunteti o echipa de profesionisti ce fac ca visele sa devina realitate, lucru pentru care va felicit si va multumesc.
  Flaminzeanu Luiza – Alexandria

 97. ASERTIVITATEA ste al treilea curs la care particip dintr-un sir lung de cursuri pe care le-am indentificat pentru viitorul apropiat si nu numai. Am descoperit aici lectori profesionisti care folosesc metode moderne, complexe, interactive, deci eficiente in predarea unor continuturi deosebit de interesante si utile.
  Sunt fericita ca am descoperit Ram-Info!
  Flaminzeanu Luiza Mariana – Alexandria, Teleorman

 98. Cursul de Asertivitate, ca si celelalte specializari urmate la RAM INFO, este complex, simplu de asimilat si eficient, iar aplicarea cunostintelor acumulate imi vor face viata mai usoara.
  Popescu Gabriel – Bucuresti

 99. Parcurgerea acestui nou curs alaturi de Alina-Alexandra Constantinescu m-a ajutat la insusirea principiilor de asertivitate, lucru care consider ca ma va ajuta in activitatile mele de consilier de dezvoltare personala si formator, pe care le-am demarat tot in urma formarilor de aici.
  Pirau Dorina – Bucuresti

 100. Multumesc echipei Ram-Info pentru profesionalismul de care a dat dovada si la cursul de ASERTIVITATE – a 3 a formare facuta aici.
  Ignat Maria Sorina – Iasi

 101. Am revenit pentru înca o specializare aici la RamInfo si doresc inca o data sa preciez ca sunt oameni dedicati, care-si fac munca cu mult profesionalism. Multumiri!
  Calota Doina – Bucuresti

 102. Multumesc pentru oportunitatea de a cunoaste oameni extraordinari – atat formatori de inalta calitate umana si profesional, cat si colegi.
  Badalan Ana-Maria – Bucuresti

 103. Sunt foarte multumita de cursurile pe care le-am facut aici, in special de d-na Gabriela Apostol si metoda ei de predare, informatiile pe care ni le-a dat. Ii multumesc pe aceasta cale.
  Gaina Doina – Targoviste

 104. Colectivul este foarte prietenos si deschis. Este o placere sa vin la cursuri, care sunt interactive si foarte interesante.
  Zigmund Vanesa – Bucuresti

 105. As dori ca prezenta la curs la ora cat mai exacta sa fie mai ferm atentionata de catre profesor, pentru a nu se pierde prea multe minute din orarul prevazut (in afara de cazurile speciale cand cineva poate avea o problema speciala sau legata de programul de servici).
  Daca se poate asigura mai multa liniste in afara salii de curs, in timpul orelor de predare(interfon, telefoane).
  Panaitiu Cristina Antonia – Bucuresti

 106. Va felicit pentru organizarea tuturor cursurilor, pe care le consider foarte speciale si utile, dar am rugamintea de a le impune cursantilor sa fie mai punctuali (cu unele exceptii – program lucru).
  Zapodeanu Cristina – Bucuresti

 107. Aici, la cursul de agenti imobiliari am intalnit un colectiv dragut,amabil si profesionist iar formatorul foarte bine pregatit si cu multa experienta imobiliara.
  Cristian Ghirba

 108. Cursul de brokeri m-a ajutat sa ma lamuresc in multe probleme intalnite in practica iar suportul de curs este intocmit profesional si contine toate informatiile necesare practicarii acestei meserii.A fost o placere sa particip si nu am simtit nevoia pauzelor.
  Ruxandra Popescu

 109. Va multumesc pentru aceasta perfectionare a cunostintelor mele in domeniul imobiliar. Aici am avut ocazia sa invat metode noi care sunt convins ca ma vor ajuta sa devin un profesionist in domeniu.
  Iulian Darie

 110. Am avut placerea sa constat ca participarea la o specializare in domeniul imobiliar este chiar placuta si interactiva.Cursul a fost predat la un nivel profesionist si pe intelesul tuturor.Am sa recomand cu placere prietenilor si cunoscutilor aceasta firma si cursurile organizate. Mult succes!
  Florin Filip

 111. Felicitari pentru acest curs de brokeri imobiliari! Este foarte bine structurat,atinge toate laturile necesare practicarii meseriei iar instructorul este deosebit, bine pregatit si cu multa experienta in domeniu. Colectivul Ram-Info este foarte primitor,cu atitudine pozitiva, corect, prompt.
  Elena Romanasu

 112. Cursul de agenti imobiliari este foarte bine structurat si este sustinut de un suport de curs valoros. Colectivul si instructorul sunt foarte bine pregatiti si ofera un curs foarte valoros ce ma va ajuta sa imi desfasor activitatea profesionist.
  Romulus Tator

 113. Am participat la cursul de consiliere dezvoltare personala si am beneficiat de o organizare deosebita si un formator foarte bine pregatit, profesionist. Il recomand cu multa caldura.
  Mihaela Funaru

 114. Sunt foarte multumita de organizarea si desfasurarea cursului de Consilier pentru dezvoltare personala, deoarece se acorda extrem de multa atentie cursantilor. Am beneficiat de un instructor excelent, am primit informatii de foarte buna calitate, un om foarte bine documentat cu reale performante educationale.Multumesc intregului colectiv pentru tot ce ne-a oferit si pentru modul in care a facut-o.
  Carmen Liliana Petre

 115. Participand la cursul de consilieri de dezvoltare personala, am primit un curs de valoare care aduce plusvaloare in conditii de valorizare a cursantilor din perspectiva unui trainer de valoare.Multumesc Ram -Info pentru acest curs si pentru profesionalismul de care dati dovada.
  Mariana Iorgulescu

 116. La cursul de consilieri dezvoltare personala am gasit un trainer excelent, o buna organizare, o echipa deosebita si am trait o experienta unica.
  Valentina Arsene – Tulica

 117. Cursul de Consiliere prin arta este foarte bine structurat, cu un impact deosebit prin nivelul si natura informatiei, este un curs minunat, foarte util, mi-as fi dorit un numar mai mare de ore alocat partii practice.
  Adelina Diana Ilie

 118. Cursul de Consiliere prin arta s-a dovedit a fi mult mai interesant decat am prevazut initial.Sunt convinsa ca informatiile asimilate imi vor fi foarte utile in practica si imi vor permite realizarea unei evaluari mai profunde a propriului eu si de asemenea voi aplica cu succes abilitatile dezvoltate prin intermediul acestei formari in activitatea mea.
  Lupulescu – Turlea Ana Maria

 119. Organizarea, instructorul, materialul asimilat la cursul de Consiliere prin arta au fost excelente.Mi-as fi dorit sa exersam mai mult, dar mi-am propus sa particip la atelierele tematice pentru a exersa mai mult.
  Liliana Gaina(Costea)

 120. Apreciez organizarea colectivului Ram-Info si prestatia cursului Consilier de orientare privind cariera drept foarte bune.
  Rodica Hapeci

 121. Cursul Consilier de orientare privind cariera este extraordinar si extrem de profesionist iar trainerul este mult peste asteptari. Ma felicit ca am ales sa urmez aceasta formare aici.
  Cristina Pirlog

 122. 1. As redenumi firma organizatoare in ”RAM-INFO 10+”!!!
  2. Urmand si cursul de Consilieri de orientare privind cariera, am reintalnit-o pe dna Liliana Cehan – un trainer de exceptie. In urma metodelor de lucru experimentate in cadrul acestui curs, am avut ocazia sa identific si sa constientizez probleme personale vechi care m-au bantuit ani de zile. A fost uimitor pentru mine sa constat ca exista o rezolvare logica si chiar simpla, daca esti indrumat cu arta, profesionalism si suflet. La randul meu, aplicand cele invatate in cadrul acestui curs, jucand rolul de consilier, am identificat problemele unei vechi prietene si sub indrumarea trainerului, am avut o revelatie iar suferinta ei si-a gasit solutia si explicatia. Ce pot sa mai spun…doar MULTUMESC!!!
  Luiza Flamanzeanu

 123. Prin cursul de Secretariat computerizat, am asimilat intr-o perioada relativ scurta, neasteptat de multe notiuni si informatii ce imi sunt deja utile in activitatea mea.Felicitari formatorului si echipei RamInfo.
  Mihaela Antonescu

 124. Organizarea cursului de Secretariat computerizat este excelenta, programa si suportul de curs sunt complete si excelente iar profesorul foarte bine pregatit, exigent si urmareste interesul cursantilor. Felicitari!
  Nicoleta Lilea

 125. Cursul de secretariat a fost organizat si s-a desfasurat la un nivel profesionist. Sunt gata sa revin oricand. Felicitari!
  Niculina Sardan

 126. Participand la cursul de Secretariat computerizat am descoperit o organizare si metoda de predare foarte bune ce au corespuns asteptarilor mele.
  Bogdan Preda

 127. La cursul de secretariat am gasit o echipa foarte buna, organizata, serioasa care ofera informatii de calitate si specializari pe masura.
  Mihaela Bugnariu

 128. Cursul de secretariat computerizat a corespuns asteptarilor mele si am asimilat informatii si metode de calitate, necesare in desfasurarea activitatii.
  Ana Maria Istratie

 129. Cursul de Brokeri imobiliari a fost foarte bun, interesant, am invatat foarte multe notiuni noi, necesare si utile in activitatea mea viitoare, merita participarea la intregul curs, desi pentru unii reprezinta doar un curs pentru diploma.
  Stefan Gradea

 130. La cursul de brokeri imobiliari am avut un profesor foarte bun, pregatit si cu foarte multa practica care ne-a pregatit foarte bine.Am inteles tot ce m-a interesat.
  Catalin Paun

 131. Cursul imobiliar este foarte bun si interesant iar metoda de predare este foarte buna si cu un profesor foarte pregatit.
  Dragos-Remus Pascu

 132. Sunt foarte multumita de cursul de brokeri imobiliari, absolvit si mai ales de colectivul Ram-Info. Voi recomanda tuturor colegilor sa urmeze cursurile dumneavoastra.
  Cristina Gentiana Botezatu

 133. Fiecare om are nevoie la un moment dat in viata lui de o indrumare, de cineva care sa-l ajute sa vada lucrurile in ansamblu. Cel mai important aspect in consilierea privind cariera este legat de constientizarea abilitatiilor personale cu care fiecare persoana este inzestrata.
  Prin cursul de consiliere si orientare privind cariera organizat de Ram -Info, am parcurs un set complet de tehnici si instrumente necesare pentru a obtine cel mai bun rezultat in orientarea in cariera, prin gasirea activitati care sa implineasca si sa orienteze fiecare persoana consiliata.
  Ioana Popa

 134. Mi-a facut placere sa cunosc colectivul Ram-Info. A fost o experienta interesanta participarea la cursul Consilier pentru dezvoltare personala.
  Achitei Margareta – Iasi

 135. Apreciez modul in care am fost tratata de catre colectivul Ram-Info. Mi s-a raspuns promt si pe larg la intrebari, atat inainte, cat si in timpul cursului. La curs nu am simtit nici un moment ca sunt intr-o sala de curs, m-am simtit ca intr-un grup de prieteni. La sfarsitul zilei am plecat mai bogata sufleteste.
  Anghelescu Sorina – Bucuresti

 136. Customer service excelent. Instructor pasionat de domeniu care reuseste sa transimita atat informatiile cat si dorinta de a-i ajuta pe cei din jur.
  Hurdubei Roxana – Bucuresti

 137. Cursurile organizate sunt de calitate, iar informatiile continute sunt foarte utile in desfasurarea ulterioara a activitatilor. Echipa Ram-Info este una profesionista si voi recomanda tuturor participarea la aceste cursuri.
  Multumim foarte mult d-nei Liliana Cehan pentru toate informatiile furnizate precum si pentru rabdarea de care a dat dovada.
  Paru Alexandru – Bucuresti

 138. Trainer exceptional, cu daruire si implicare totala, informatii extrem de interesante impartasite cu bucurie si pasiune.
  Iolu Dana Alina – Bucuresti

 139. Este un curs extrem de practic, frumos. Ma bucur ca am avut-o ca instructor pe Liliana, consider ca are talent in a face oamenii sa se deschida catre exprimarea prin arta.
  Stanciu Melania Ileana – Bucuresti

 140. Cursul a fost extrem de interesant, instructorul foarte bine pregatit, amabil si cald. Atmosfera placuta colectiv dragut.
  Rednic Alina Mirela – Bucuresti

 141. Colectiv cald, primitor, care raspunde cu promptitudine tutror solicitarilor cursantilor, trainer foarte bine pregatit.
  Navigarea pe site a fost putin greoaie, a fost greu sa indentific o informatie specifica, esentiala.
  Lazarescu Anca – Bucuresti

 142. Pentru mine cel mai important aspect a fost interactiunea cu instructorul care nu doar s-a aratat extrem de competent in prezenta cursantului, a fost foarte receptiv si disponibil la intrebari, dispus sa ofere feed-back, s-a dovedit o prezenta placuta si agreabila. As fi preferat un numar mai mare de ore alocate pentru ca asimilarea noilor cunostinte sa fie mai bine consolidata.
  Horvath Alina Gabriela – Bucuresti

 143. Alexandra este un om frumos si mi-a facut placere sa particip la acest curs. Multumesc pentru ce am invatat de la tine!
  Am gasit la Ram-Info oameni calzi, obiectivi si pregatiti. Va felicit pentru cursurile foarte interactive si trainerii profesionisti.
  Rata Marinela Loredana – Iasi

 144. Totul super OK. Ma felicit pentru alegerea facuta. Formatorul Alexandra Constantinescu este de exceptie iar tehnicile continute in cursul Cunsilier pentru dezvoltare personala m-au determinat sa ma apuc imediat de treaba!!
  Hapeci Rodica – Buzau

 145. De la fiecare curs absolvit la Ram Info, plec mai “bogata” !
  Ca intotdeauna, si la cursul de Consiliere prin arta am gasit totul foarte bine pus la punct, atmosfera foarte relaxanta iar formatorul Liliana Cehan – o sursa de inspiratie permanenta. Felicitari!!!

  Alina Gatlan

 146. Participand la cursul de Consiliere prin arta, am gasit un colectiv excelent si foarte bine pregatit iar materialul parcurs si practica efectuata m-au impresionat pozitiv.
  Ana Maria Paun

 147. In cadrul cursului de Art Consiliere am obtinut informatii si tehnici pe care nu le stiam si nici nu banuiam cat pot fi de eficiente atat pentru clienti cat si pentru noi personal…Formatorul Liliana Cehan ne-a ghidat prin daruire si pasiune sa parcurgem toate etapele acestei tehnici minunate!
  Mihai Adrian Paun

 148. CONSILIEREA PRIN ARTA – un curs foarte interesant si provocator care m-a surprins in cel mai placut mod, deoarece initial credeam ca stiu cum se va desfasura si ca stiu cam tot ce misca in domeniu! FELICITARI organizatorilor si formatorului!
  Laura Heretiu

 149. CURS ART CONSILIERE – excelent din toate punctele de vedere iar raportul dintre partea teoretica si cea practica este foarte bine realizat prin flexibilitate si adaptare la nevoile participantului.
  Voi reveni cu placere si la alte cursuri deosebite realizate de acest centru minunat.
  Ilona Lixandru

 150. Aici am gasit un colectiv foarte atent si bine pregatit, o buna organizare a timpului si a informatiilor. Cursul de Consiliere prin arta schimba perceptia asupra ta si a celor cu care interactionezi, te dezvolta emotionalsi iti ofera posibilitatea invatarii si practicarii unei tehnici noi- foarte eficienta de descoperire a problemelor si rezolvare a lor.
  Manuela Elena Lunganu

 151. Toate asteptarile mi-au fost depasite in cel mai placut sens de catre organizarea si derularea cursului de Consiliere prin arta iar colectivul Ram Info foarte cald, sensibil, receptiv la ideile si dorintele participantilor.
  Irina Maria Buzatu

 152. Am intalnit aici oameni pasionati de ceea ce fac, care doresc sa impartaseasca si celorlalti cunostintele lor. Aici ma simt ca acasa iar cursul de consiliere prin arta nu este realizat in maniera in care suntem obisnuiti – acceptiunea clasica, el confera senzatia unei discutii intre prieteni si consider solitara aceasta idee.
  Sorina Anghelescu

 153. Am apreciat buna organizare si comunicare a cursului Consiliere prin arta, atmosfera degajata precum si atitudinea prietenoasa a doamnei Liliana. Am invatat mult, activitatile practice m-au ajutat sa ma cunosc mai bine si sa gasesc solutii la unele dintre problemele cu care ma confruntam iar tehnicile invatate ma vor ajuta sa sa imi dezvolt activitatea profesionala.
  Adela Maria Talpes

 154. Asteptarea a meritat!
  Cursul Consilier pentru dezvoltare personala organizat de Ram Info este intr-adevar unic, deosebit, cu un formator de exceptie si este desfasurat intr-un cadru minunat.Uneori este bine sa auzi spuse de altcineva, printr-o alta perspectiva, lucrurile pe care erai sigur ca le cunosti – este cea mai buna perfectionare. Spor la joc!
  Tudor Vlad Popescu

 155. CURS – CONSILIER PENTRU DEZVOLTARE PERSONALA – foarte bine structurat, predat intr-o maniera profesionista si deosebita de catre un trainer profesionist, deosebit si intelegator.
  Colectivul RAM-INFO – PROFESIONIST, AMABIL, DEOSEBIT, BUN ORGANIZATOR DE TRAININGURI SI EVENIMENTE.
  Florin Neagu

 156. Cursul CONSILIER PENTRU DEZVOLTARE PERSONALA a fost foarte instructiv, bine structurat cu o imbinare perfecta intre teorie si practica iar Alexandra este un trainer care transmite foarte mult si pune mult suflet in tot ce face.
  MULTUMESC DIN SUFLET pentru tot ce am trait alaturi de voi si am invatat!
  Alina Mihai

 157. Cunosc de multi ani acest colectiv deosebit si am facut multe cursuri aici beneficiind de o echipa organizatoare excelenta si de informatii de calitate in oricare din cursurile autorizate pe care le-am urmat.
  Rakesh Kumar Goel

 158. Cursul Consilier pentru dezvoltare personala organizat aici chiar merita facut, contine iformatii de calitate, predate de o persoana deosebita si foarte bine instruita intr-un cadru deosebit. Se preteaza foarte bine si pentru persoanele din alte domenii de activitate, care nu au practica in cabinet.
  Stefan Fedeles

 159. Despre cursul Consilier pentru dezvoltare personala am o parere foarte buna, este structurat excelent si foarte bine si clar predat.
  Despre firma si organizare am o parere excelenta, localizare centrala, seriozitate, flexibilitate, eficienta, promptitudine.
  Iulia Olteanu

 160. Curs CONSILIER PENTRU DEZVOLTARE PERSONALA – un curs surprizator de complex, cu metode le lucru moderne si diverse, predate excelent de catre un trainer foarte bine pregatit intr-un cadru relaxant si atragator. Recomand!
  Luciana Nicoara

 161. La cursul Consilier dezvoltare personala am fost placut impresionat de profesionalismul colectivului si formatorului, continutul bogat in tehnici de descoperire a nevoilor noastre si ale interlocutorilor si mai ales de experienta traita alaturi de colegi in sedintele de practica.
  Daniel Voinea

 162. Colectivul Ram-Info este deosebit, foarte profesionist, promt si atent cu participantii.
  Cursul de consilier dezvoltare personala are o structura foarte buna, deosebita iar lectorul este o persoana foarte pregatita, cu experienta in formare si practica, cu o putere inedita de comunicare si prezentare.
  Mihai Adrian Paun

 163. CONSILIER PENTRU DEZVOLTARE PERSONALA – un curs minunat, bine structurat si organizat cu multa informatie de calitate predat de o adevarata profesionista intru mediu super ok.
  Angela Udrea

 164. Curs Consilier dezvoltare personala – complet, foarte bine structurat, plin de aplicatii practice, trainer bine pregatit si cu experienta, organizare si colectiv foarte bune.
  MARIA ALINA GUTOI

 165. Totul a decurs excelent si a fost foarte bine organizat. Aplicatiile practice de consiliere si exemplificarile primite au imbunatatit consistent cunostintele fiecaruia dintre participanti – transmise de catre un trainer excelent!!
  Dana Alina Iolu

 166. Cursul Consilier pentru dezvoltare personala – excelent, pe intelesul tuturor, profesionist, organizat si predat de catre niste profesionisti care ne-au sustinut constant. Acest curs imi lipsea si aveam nevoie de informatiile si sustinerea primite aici…va multumesc.
  Albert Otulescu

 167. Prin cursul de consilier dezvoltare personala, am gasit multe raspunsuri si depistat multe tipare de comportament si de limbaj, am invatat multe tehnici deosebite si utile in comunicarea si lucrul cu ceilalti.Voi reveni si la alte cursuri si mai ales la cel de Consiliere prin arta.
  Felicitari organizatorilor si Alexandrei.
  Luiza Olenici

 168. Cu fiecare curs pe care-l fac la Ram-Info ajung tot mai mult la mine insami. Trainerul de la cursul Consilierea prin arta este exceptional, l-ai asculta ore in sir pentru ca simti ca te imbogatesti cu fiecare exemplu si experienta impartasita. Cu siguranta voi reveni aici sa mai urmez si alte cursuri.
  Asproiu Daniela – Bucuresti

 169. Cursul si tematica, trainer-ul si tehnicile invatate au depasit cu mult asteptarile si prima impresie creata de prezentarea cursului.
  Atmosfera calda, prietenoasa fac din curs un timp foarte folositor si placut petrecut.
  Sala de curs putin prea incarcata cu imagini si elemente neutile cursului fac putin incarcata atmosfera din sala.
  Ognean Delia – Bucuresti

 170. Am gasit la Ram-Info cursuri de o calitate exceptionala, traineri deosebiti care se implica in totalitate pentru a darui cat mai multe informatii si cunostinte din experienta lor cursantilor.
  D-na Liliana este un trainer deosebit cu o capacitate uimitoare de a calauzi pe fiecare pe calea adevarului sau prin arta, cu o emotie pozitiva debordanta, cu un suflet nobil si atent spre nevoile fiecaruia.
  Multumesc pentru toata daruirea si felul unic in care va implicati cu tot sufletul!
  Popescu Aurora – Craiova

 171. Ram-Info o echipa extraordinara, iar organizarea si desfasurarea cursului Consilier de orientare privind cariera realizata cu profesionalism. D-na cehan Liliana instructorul, formatorul care ne-a livrat cursul este o persoana pregatita, sufletista si ce face, face cu multa responsabilitate si daruire.
  Multumesc!
  Raducanu Ana – Buzau

 172. Organizare excelenta, foarte bun raportul teorie – practica, cadru exceptional de invatare din experienta altor participanti si posibilitati de descoperire a propriilor abilitati.
  Lixandru Ilona – Bucuresti

 173. Atmosfera de la cursul Consilier de orientare in cariera a fost relaxanta, colectivul a fost mai mult decat m-as fi asteptat sa intalnesc (excelent).
  Lectorul este una dintre persoanele pe care-ti doresti sa le intalnesti zilnic, blanda, explicita, empatica, pasionata de ceea ce face, un bun profesor si model de urmat.
  Gatlan Alina – Bucuresti

 174. O echipa prietenoasa, m-am simtit excelent. Prestatia lectorului a fost pe masura, iar colegii au adus si ei un plus de valoare si de experiente.
  Rosoga Cornelia – Slatina

 175. A fost o experienta placuta care a imbogatit bagajul meu de cunostinte intr-un mod unic. Colectivul Ram-Info este profesionist, chiar mi-a depasit asteptarile.
  Tudor Radu Iulian – Bucuresti

 176. Am fost foarte multumit de modul de predare al d-lui Batovschi si foarte multe lucruri noi de invatat cu toate ca lucrez in agentie imobiliara de 3 ani. Este o placere sa il asculti si a-si mai veni la curs cu toate ca nu mai am nevoie. Are un bagaj foarte mare de cunostinte si recomand cu placere acest curs. Colectivul Ram-Info merita felicitat.
  Cristea Grigore-Gogu – Constanta

 177. Colectivul a fost foarte primitor, o organizare excelenta, ca urmare am ramas cu o impresie foarte buna.
  Florea Razvan Ionut – Bucuresti

 178. Ram-Info este o companie profesionista si consider ca trainingul a corespuns asteptarilor mele.
  Jercan Georgiana – Galati

 179. Colectivul Ram-Info este format dintr-o echipa bine pregatita, cu personal calificat care te fac sa te simti puternic si increzator in propriile-ti forte atunci cand fie stai pur si simplu la o discutie in pauza fie este atent sa sorbi fiecare vorba in timpul cursului a d-lui profesor. Recomand sa incercati!
  Cristea Carmen – Constanta

 180. Promovare foarte buna. Am asimilat informatiile necesare. Cursul a corespuns asteptarilor mele.
  Nitu Roxana – Bucuresti

 181. Consider ca formatorul s-a facut inteles, a spus pe intelesul tuturor toate subiectele din programa. Ma bucur in mod special ca am fost aleasa sa particip la un asemenea curs, unde tot personalul a raspuns solicitarilor mele.
  Ene Carmen – Ilfov

 182. O echipa de oameni cu adevarat profesionisti, pregatiti. S-a respectat programul cursului, cursantii acumuland cunostinte folositoare in domeniu imobiliarelor.
  Catana Oana Monica – Bucuresti

 183. Organizarea cat si profesionalismul formatoarei m-a impresionat in mod placut.
  Micu Ileana Ruxandra – Bucuresti

 184. Sunt multumita, Alexandra este un trainer foarte serios care-si atinge obiectivele si reuseste sa comunice foarte bine. Colectivul este foarte prietenos, atmosfera este familiara dar si profesionista in acelasi timp.
  Pitu Nicoleta – Bucuresti

 185. Un curs dinamic, dens ca informatii, cu multe activitati practice. Alexandra stapaneste foarte bine atat informatiile pe care le preda, cat si publicul auditor.
  Agache Alina – Iasi

 186. Cursul este bine structurat si inglobeaza informatiile necesare prestarii acestei meserii. Instruirea a fost profesionala ca atare intelegerea informatiilor a fost mult facilitata.
  Frasteli-Gheorghe Adina – Bucuresti

 187. Am fost incantata de tot ce am aflat. Sunt informatii necesare atat pentru viata de toate zilele cat mai ales pentru a-mi deschide o firma.
  Raduta Carmen Viorica – Bacau

 188. Un curs excelent, bine structurat care imbina teoria cu practica. Voi recomanda altori doritori acest curs.
  Stoenescu Cristina Ofelia – Bucuresti

 189. Ram-Info este OK: organizat, flexibil, orientat atat spre client, cat si spre rezultata. Alexandra este un bun formator si prezentarea acestui curs incadrandu-se in toate cotele propuse.
  Gabor-Iliescu Paul – Bucuresti

 190. Cursul a fost organizat cu mult profesionism, a atins obiectivele propuse. Alexandra este o persoana minunata, care a predat cu mult profesionalism, implicare, rabdare si dorinta de a comunica cat mai aproape de nevoile noastre.
  Tanase Gabriela – Focsani

 191. Atmosfera foarte placuta si material usor de parcurs. Voi reveni sa asist la cursul de dezvoltare personala, ma bucur ca exista obtiunea.
  Haimovitz Otilia Thea – Bacau

 192. Mie acest colectiv mi s-a parut superb, fetele sunt foarte dragute, m-am simtit excelent.
  Dragomir Florentina – Ploiesti

 193. Am facut cursul Asistent manager, personalul este amabil, bine instruit, informatii captivante, adevarati profesionisti. Multumesc pentru tot, voi reveni cu mare placere.
  Calin Liliana Elena – Ploiesti

 194. Personal calificat, foarte expliciti, amabili, colectiv tanar. Am urmat cu mare placere cursul Asistent manager.
  Multumesc
  Lazar Georgeta – Prahova

 195. Cursul Asistent manager a fost bine organizat din toate punctele de vedere, a cuprins tot ce ma interesa. Formatorii au fost foarte bine pregatiti si au putut transmite informatiile intr-un mod profesionist.
  Va multumesc
  Anastase Ioana – Ploiesti

 196. Am fost placut impresionata de profesionalismul acestui colectiv. Va multumesc pentru felul in care ati reusit sa transimiteti informatiile din curs.
  Mihaila Georgiana – Ploiesti

 197. Am urmat cursul Arhivar unde organizarea a fost foarte buna, formatorul foarte bine pregatit, predare corecta, pe intelesul tuturor.
  Multumesc celor de la Ram-Info.
  Visan Elena – Bucuresti

 198. V-ati imaginat vreodata ca poti merge la un curs si acolo, dincolo de concepte te redescoperi, te redefinesti, si dupa numai doua zile pleci alt om? Asta am invata si descoperit urmand cursul de Consiliere prin arta, prezentat magistral de Liliana Cehan. A fost langa noi, calauzindu-ne pasii in cunoasterea conceptelor acestei meserii, ne-a ajutat sa intelegem cat de important este sa fii alaturi de persoana cu care lucrezi si cum il poti ajuta sa-si gaseasca propriile solutii, rezolvari, valori. Este atat de frumos sa vezi surpriza descoperirii pe chipul acelui om. Liliana ne-a ajutat sa vedem acest miracol in proprii nostri ochi si sa-l traim in propriul nostru suflet. Spectaculos este ca adulti, care au crezut toata viata ca nu au talent la desen sau pictura, isi descopera acest talent, descopera cat sunt de creativi si cum fiecare linie pe care o traseaza sau fiecare culoare pe care o folosesc nu este intamplatoare ci vine din strafundurile fiintei lor, din copilul lor interior uitat de prea mult timp si care vrea sa se joace, vrea sa iasa la suprafata, sub o alta fateta.
  Ma bucur ca am ales sa fac acest curs si, de ce nu, sa imbratisez aceasta noua meserie care te ajuta sa invati ce inseamna miracolul aducerii subconstientului in constient si cum poti face acest lucru in modul cel mai soft cu putinta..
  Multumesc Liliana. Multumesc RamInfo pentru acest curs.
  Elena Puscu – Bucuresti

 199. La cursul Consilier dezvoltare personala au fost multe informatii prezentate intr-un mod foarte usor de inteles, Alexandra (formatorul cursului) transmite foarte bine si pe intelesul tuturor.
  Pohrib Adriana – Iasi

 200. Implicarea colectivului Ram-Info este una evidenta, de la ospitalitate, familiaritate, pana la profesionalism.
  Cursul Consilier dezvoltare personala, desi foarte concentrat, a fost extrem de instrumentar pentru mine, ridicandu-mi nivelul de constientizare, intelegere si empatie, zone altadata ignorate.
  Instructorul – o persoana agreabila, placuta, tonica, expresiva, stimulatoare, cu o mare capacitate de sinteza si datorita careia cursul a devenit digerabil si usor asimilabil, cu adevarat util.
  Bracea Larisa – Bucuresti

 201. Avand in vedere credibilitatea dvs, am observat si o foarte mare dedicare pentru orele in care cursul s-a desfasurat. Pe langa caldura si afectivitatea cu care am fost primiti si ulterior tratati, ma bucur ca exista emancipare, civilizatie si spirit occidental. FELICITARI SI MULTA ADMIRATIE!!!
  Petrescu Constantin – Prahova

 202. Un curs excelent, d-na Liliana a fost un lector minunat de la care am invatat tot ce doream sa invat la acest curs.
  Ana-Maria, Bucuresti, curs Asistent manager

 203. Totul s-a desfasurat conform asteptarilor. Nu am nimic de adaugat sau reprosat. Formatorul explica foarte bine iar structura cursului este foarte detaliata.
  Sergiu, curs Agent imobiliar

 204. Am fost placut impresionat, nimic de reprosat, iar lectorul a raspuns intru-totul asteptarilor.
  Va multumesc
  Razvan, curs Agent imobiliar

 205. Pe parcursul orelor desfasurate m-am simtit confortabil, instructorul raspunzand tuturor asteptarilor mele.
  Frosica, curs Agent imobiliar

 206. Profesorul si suportul de curs exceptionali, informatii extrem de utile, cursul bine structurat, informatiile detaliate, te ajuta cu siguranta daca doresti sa incepi fie sa lucezi in domeniu fie sa deschizi o afacere de profil.
  Elisabeta-Ioana, curs Agent imobiliar

 207. Cursul a fost organizat foarte bine, formatorul este minunat, un extraordinar profesionist.
  Mihaela-Monica, curs Consilier dezvoltare personala

 208. D-na Formator Liliana este un trainer excelent, bland, empatic, profesionist, am primit mult mai mult decat informatii utile. A fost o calatorie extraordinara in urma careia simt ca pot oferi valoare clientilor mei si pot cu desavarsire sa ajut la schimbari in bine in aceasta lume.
  Felicitari Liliana!!!
  Ana-Cristina, curs Consilier dezvoltare personala

 209. Informatiile predate sunt explicate prin exemplificari din viata realapentru ca intelegerea sa se produca mai usor. Structura cursului te ajuta sa intelegi mai usor pasii procesului de consiliere dezvoltare personala.
  Florina-Carmen, curs Consilier dezvoltare personala

 210. Informatiile dobandite in urma acestui curs, au fost foarte utile si necesare. Acestea ma vor ajuta foarte mult in plan profesional. Oana-Alina, curs Inspector SSM

 211. Cu multumiri si felicitari pentru buna organizare! Ati reusit sa ne aduceti specialisti de o deosebita valoare! Alexandru-Craciun, curs Inspector SSM

 212. Super colectiv, pregatit, imi doresc sa vin si la alte cursuri.
  Andreea-Madalina, curs Terapia prin presopunctura; Ploiesti / Prahova

 213. Cursuri pe care le faci si nu ramai decat cu o diploma, beneficiezi de cunostinte temeinice si asta nu gasesti la orice firma care livreaza astfel de servicii!
  Maria-Manuela; curs Terapia prin presopunctura; Ploiesti / Prahova

 214. Instructor foarte bine pregatit, dispusa sa ofere din expertiza ei, sufletisata, empatica.
  Sorina; curs Terapia prin presopunctura; Campina / Prahova

 215. Cursul Masajul reflexogen este structurat perfect. Am inteles totul bine din timpul orelor. Mi-a placut ca nu a fost nevoie sa caut explicatii in alte surse. Organizare buna, profesori buni.
  Magdalena; Bucuresti; curs Masajul reflexogen

 216. Predarea cursului Inspector SSM a fost excelenta iar comunicarea cu formatorul a fost fara probleme.
  Bogdan, Bucuresti

 217. D-na Liliana Ardeleanu a avut un aport mare in insusirea cunostintelor acumulate in cadrul cursului Inspector SSM.
  Elena, Bucuresti

 218. D-na Ardeleanu Liliana este un instructor devotat si implicat, excelenta abilitate de comunicare.
  Elena-Monica, curs Inspector SSM; Bucuresti

 219. Am apreciat organizarea interactiva a cursurilor si nu doar centrarea pe informatie.
  Iustin-Mihail, curs inspector SSM; Buzau

 220. Asteptarile mele au fost depasite. Informatiile ne vor ajuta in activitatea noastra ulterioara.
  Florentina; curs inspector SSM / Buzau

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.