Cursul Specialist in activitatea de coaching a fost organizat foarte bine, informatiile au fost transmise in mod adecvat intelegerii si asimilarii lor. Rebegea Eugen


Mi-a placut structurarea si organizarea cursului Coach. Am sa revin in  mod sigur, cu drag si in viitor la alte cursuri organizate aici.                                                                                                                                                          Maria-Luiza, curs Specialist in activitatea de coaching


Formatorul Alexandra dedicat si cu multa experienta, atenta la nevoile grupului. Colectivul foarte OK.

Simona – Curs Specialist in activitatea de coaching


Imi place foarte mult colectivul, atmosfera, organizarea si perioada de weekend, pretul, instructorul si posibilitatea reala de a evolua.

Camelia- Curs Specialist in activitatea de coaching


Organizare buna, informatii extraordinare. Lectorul este foarte bine informat, un profesor desavarsit! Am invatat foarte multe in cadrul cursului,  dar si doar- observand-ul.                                                                                       Felicitari Alexandra!!! Multumesc!!! Felicitari Ram-Info!!!

Paula- Curs Specialist in activitatea de coaching


Alexandra (Formatorul) a fost extraordinara din toate punctele de vedere. A predat exceptional, informatia a fost calitativa, atmosfera pe care a construit-o impreuna cu colectivul, m-au facut sa ma simt ca acasa. Revin cu drag pentru cursuri viitoare.

Maria – Curs Specialist in activitatea de coaching


Ma bucur ca v-am ales pe voi si ca prin intermediul vostru am intalnit oameni minunati.

Beatrice-Mihaela- Curs Specialist in activitatea de coaching


In cadrul cursului de coaching am gasit profesionalism,tehnici de calitate, seriozitate si flexibilitate.

Adrian Marius – Curs Specialist in activitatea de coaching


Super profesionisti din toate punctele de vedere.

Anca – Curs Specialist in activitatea de coaching


Am observat ca personalul este foarte amabil si profesionist. De fiecare data cand a fost nevoie de asistenta sau indrumare de vreun fel, personalul a fost prompt si eficient.Cursul a fost foarte valoros. Multumesc !

Aurel- Curs Specialist in activitatea de coaching


Cursul a fost foarte bine structurat, cu un echilibru bun intre teorie si exercitiile practice. Informatiile au fost relevante si interesante. Alexandra este un trainer excellent, iar colectivul Ram-Info a fost sustinator si amabil. Am apreciat in mod deosebit buna pregatire a Alexandrei (formatorul cursului) si pasiunea pe care o pune in acest curs. Multumesc!

Cristina-Ileana – Curs Specialist in activitatea de coaching


Mi-a placut, probabil voi reveni daca apar si alte cursuri in sfera mea de interes si mai ales cu Alexandra (formatorul cursului), poate pe viitor ne ofera NLP.

Cristina – Curs Specialist in activitatea de coaching


A fost un curs intensiv cu abordare complexa a cunostintelor necesare specialistului in activitatea de coaching. Multumesc pentru tot ce am invatat pe perioada cursului, trainer-ului Alexandra Constantinescu care a dat dovada de rabdare, competenta profesionala, abilitati deosebite de comunicare, transferand din energia personala intregului grup de cursanti.

Dionise – Curs Specialist in activitatea de coaching


Mi-a placut foarte mult,  organizarea, este foarte bun si suportul de curs, trainerul- deosebit si profesionist, .

Mi-a placut foarte mult faptul ca,datorita informatiilor asimilate in timpul cursului, mi s-au deschis  si multe directii ulterioare.

Lucian- Curs Specialist in activitatea de coaching


In cadrul acestui curs am gasit profesionalism,informatii de calitate,  respect, trainer cu cunostinte solide.

Ioana- Curs Specialist in activitatea de coaching


Aici am gasit o atmosfera calda, deschisa, primitoare, respect pentru om si nevoile sale. Am invatat lucruri noi si necesare pentru minesi viitorii clienti. Instructorul este bine pregatit si un bun pedagog.

Zoltan – Curs Specialist in activitatea de coaching


A fost un curs care m-a ajutat sa ma cunosc mai mult. Am invatat lucruri utile care ma vor ajuta in ceea ce fac pe parte profesionala dar si in domeniul personal.Va multumesc si felicitari!!!

Anca-Florica- Curs Specialist in activitatea de coaching


O echipa frumoasa. Cursul de Coach interesant si revelator, iar Alexandra un instructor foarte pregatit, as mai veni la cursuri organizate de ea.

Alexandra- Curs Specialist in activitatea de coaching


Am fost incantat de modul de organizare, de atmosfera, de intelegere si cooperare care au facilitat asimilarea informatiilorfoarte complexe. Pentru mine personal, cursul a prilejuit reflectii si revendicari care au depasit cadrul propriu-zis al tematicii si vad deja aplicatii practice ale acestora.

Mioara – Curs Specialist in activitatea de coaching


Fiind vorba de “succes si excelenta”, mi-ar fi placut ca pe langa informatiile legate de aspecte psihologice,cursul sa contina si elemente legate de “formule de succes”,  gen obiective SMART (subiect amintit dar nedezvoltat) si alte elemente care sa il ajute pe “client” sa isi atinga obiectivele cu un randament mai bun. Cu alte cuvinte prea multa analiza psihologica si prea putina analiza de “business”.

Daniel- Curs Specialist in activitatea de coaching

Avand in vedere conditiile in care am efectuat acest curs, din cauza conditiilor actuale legate de covid, totul a decurs intr-un mod benefic pentru fieacfre dintre parti, atat client cat si din punct de vedere al firmei si am beneficiat de cunostiinte utile si practice pentru viitoarea ocupatie. 

Ionela  Curs Specialist in activitatea de coaching