Mi-a placut foarte mult instructorul, gandirea si abordarea temei.

Eniko, Odorheiu Secuiesc/ Harghita


  • O echipa devotata!

  • Lectori foarte buni!
  • Multumiri cu felicitari si numai de bine!

Zoltan, Odorheiu Secuiesc/ Harghita


Cursul este interesant, iti structureaza informatiile, te ajuta sa inveti logic, te incita sa citesti si sa inveti mai mult despre domeniu.

Aurora, Bucuresti


Un colectiv prietenos.

Daniela-Georgiana, Bucuresti


Nu am nimic de obiectat. Totul a fost perfect. Lectorul ne-a oferit informatii variate si am invatat multe si despre noi insine. Multumesc!

Manuela, Caras-Severin; Resita


Sunt foarte multumita de cursul la care am participat, a fost complet, instructorul foarte bine pregatit, voi mai urma si alte cursuri organizate de Ram-Info.

Luminita-Mihaela, Bucuresti


Totul a decurs foarte bine.

Elena, Bucuresti.


Multumesc a fost un curs extraordinar de frumos si interesant.

Anca, Bucuresti


Am fost si sunt foarte multumita de cursul urmat, de lector, suport de curs. Personalul amabil, serviabil, atent la intrebari si cerinte. Singurul incovient a fost asupra primelor informatii pe care le-am primit cu legatura la curs.

Viorica-Mioara, Bucuresti


Va felicit pentru organizarea tuturor cursurilor, pe care le consider foarte speciale si utile, dar am rugamintea de a le impune cursantilor sa fie mai punctuali (cu unele exceptii – program lucru).
Zapodeanu Cristina – Bucuresti – Curs Astrolog


Colectivul este foarte prietenos si deschis. Este o placere sa vin la cursurile de astrologie, care sunt interactive,complexe si foarte interesante.
Zigmund Vanesa – Bucuresti – Curs Astrolog


In cadrul cursului Astrolog am gasit un colectiv amabil, cooperantsi un curs de calitate. Atmosfera placuta, constructiva.
Popa Silvana Paula – Bucuresti- Curs Astrolog


Omul sfinteste locul! Curs complex, de calitate,trainer deosebit
Binder Adina, curs Astrolog – Bucuresti- Curs Astrolog


Profesionisti, atmosfera relaxanta – focusata, armonie si intelegere in grup, ,trainer deosebit
Marinescu Silvia, curs Astrolog – Bucuresti- Curs Astrolog


Sunt foarte multumita de cursurile Astrolog pe care le-am facut aici, in special de d-na Gabriela Apostol si metoda ei de predare, informatiile pe care ni le-a dat. Ii multumesc pe aceasta cale.
Gaina Doina – Targoviste – Curs Astrolog


Multumesc Ram-info pentru oportunitatea de a cunoaste oameni extraordinari – atat formatori de inalta calitate umana si profesionala, cat si colegi.
Badalan Ana-Maria – Bucuresti- Curs Astrolog


Ram-Info – un colectiv excelent, iar dna astrolog Gabriela Apostol, a reusit sa sintetizeze intr-un timp scurt, un volum foarte mare de informatii, pe intelesul nostru. Sunt foarte multumit.
Ionescu Andrei – Bucuresti – Curs Astrolog


Ram- Info – colectiv amabil, profesionist, organizare buna. La cursul de astrologie am beneficiat de un instructor foarte bun si de o vasta completare a cunostintelor.
Cristea Cristina – Bucuresti- Curs Astrolog


Instructorul este foarte bun, cursul urmat – Astrolog este foarte interesant si complet, organizare buna.
Pall Andreea – Ilfov- Curs Astrolog


Mirela – foarte primitoare, prietenoasa, zambareata
Mihaela – sefa perfecta
Gabi Apostol – profesorul perfect de astrologie
Curs Astrolog- cel mai tare!; Felicitari pentru organizare!
Popa Silvia – Bucuresti- Curs Astrolog


Un colectiv organizat si eficient. Cursul de astrologie foarte complex, bine predat, pe intelesul fiecarui cursant.
Alican Narcisa – Neamt- Curs Astrolog


Acest curs m-a ajutat foarte mult pentru inbunatatirea cunostintelor astrologice, un instructor foarte bun de la care ai ce invata.
Paraschiv Theodora Monica – Bucuresti- Curs Astrolog


Acest curs este foarte util si ajuta in dobandirea cunostintelor de astrologie. Instructorul este excelent in explicarea clara si precisa a informatiei.
Smaranda Cristian – Bucuresti – Curs Astrolog


Cursul Astrolog mi s-a parut instructiv si a acoperit baza necesara pentru dezvoltarea mea viitoare si profesarea in domeniu.
Mosneagu Maria – Bucuresti- Curs Astrolog


ASTROLOG – un curs organizat si facut cu profesionalism ce ofera informatii de mare ajutor.
Kosinka Anca – Bucuresti- Curs Astrolog


Sunt foarte bucuroasa ca am ales sa particip la Cursul de Astrologie „sustinut” de doamna astrolog Gabriela Apostol!
A fost un curs expus cu suflet, din suflet, un curs care a dat raspuns unei lungi liste de intrebari deja formulate, ca si unei liste, macar la fel de lungi, de intrebari pe care nu apucasem sa le formulez inca …., a fost un curs conceput si expus intr-o maniera clara, logica si simpla … care nu a cazut in capcana de a fi simplist!!
Pentru toate astea si pentru multe altele, pe care cuvintele nu le pot surprinde cum se cuvine, le adresez doamnei Apostol si colectivului Ram-Info, sincere multumiri … si mie, promisiunea de a nu-l rata pe urmatorul!
Rodica Dumitrescu- Curs Astrolog


Sunt foarte multumita de cursul de astrologie organizat de Ram-Info si sustinut de catre doamna profesor astrolog Gabriela Apostol pe care tocmai l-am terminat.
Aici am invatat ca astrologia inseamna mai mult decat o prezicere a viitorului, este o stiinta a sufletului si un domeniu prin care invatam sa fim in armonie cu noi insine si cu Universul.
Gabriela Cernat – Astro Ella- Curs Astrolog


M-am simtit confortabil in cadrul orelor de lucru, conditiile de clasa au fost excelente si multumesc d-nei Mihaela pentru grija deosebita pe care a avut-o pentru noi.
Cursul intensiv de Astrologie a fost sustinut de d-na profesor astrolog Gabriela Apostol, un om deosebit si un profesor desavarsit. Am invatat astrologie intr-un mod intensiv, iar informatia explicata si aplicata prin multe exemple, chiar pe astrogramele cursantilor, ne-a ajutat sa ne formam acea gandire simbolica, aplicata pe orice astrograma la prima vedere.
Am facut ore in plus, am aflat tehnici pe care nu le putem descifra din carti si multumesc d-nei astrolog Gabriela ca mi-a daruit din prea-plinul ei, acea energie care sa ma ajute sa studiez in continuare aceasta stiinta minunata Astrologia.
Tatiana Popa – Iasi- Curs Astrolog


Am participat la cursurile de Astrolog si Consilier pentru dezvoltare personala si aici am intalnit o foarte buna organizare, traineri foarte bine pregatiti si o atmosfera foarte placuta.
Vanessa Zigmund – Curs Astrolog


Aveam o pasiune mai veche pentru astre, zodii ,legăturile dintre ele ,motiv pentru care ,in august 2021 ,am decis să mă inscriu la cursul de astrologie de la RamInfo.Am pășit timidă la primul curs ,dar cu o dorintă enormă de a intelege, de a invata si mai departe de a găsi răspunsuri de viată și nu in ultimul rând de a transmite mai departe lucrurile invățate! Recomand cu tot sufletul acest curs, doamna profesor este ,din punctul meu de vedere, o somitate in domeniu, și modul in care RamInfo organizează cursurile punand la dispozitie un mediu extrem de prietenos , creeaza mediu cel propice sa evoluezi ca om, să intelegi și să gaseste raspunsuri f importante.Nu am urmat doar un curs, am si cunoscut oameni de exceptie pe care ,in acest moment ,ii consideri prieteni! RamInfo, doamnă profesor Apostol, dragi colegi, Vă mulțumesc! Vă imbrățisez cu drag,
Ciorbagiu Maria- curs ASTROLOG 2021


Sunt de acord cu Maria, mai puțin partea cu timiditatea……
Am știut ca o sa întâlnesc colegi care sunt persoane de excepție si un curs excelent!
Nu întâmplator Dumnezeu ne-a adunat împreuna !
Sorin Simion- curs ASTROLOG 2021