Ce sunt numerele? Cum ne ajuta ele să ne explicăm Universul?

„PROGNOZELE NUMEROLOGICE”- Numerologia

De la Pitagora aflam ca: „Totul este număr”

NUMEROLOGIA, sau magia numerelor- este o știință străveche care se ocupă cu analiza numerică a vieții – a vieții noastre și a celor din jurul nostru. Fiind o știința bazată pe calcule matematice, este deci o cale mai bună de cunoaștere. 

Numerologia este „sora mai mică a astrologiei”. Ea ne ajută să aflam care ne sunt punctele tari dar și  pe cele slabe; să ne îmbogățim si extrem de multe  detalii despre oamenii cu care venim în contact cu ajutorul doamnei astrolog Gabriela Apostol

Exemplu: numărul destinului stabilește predispozițiile noastre, în timp ce analiza numelui evaluează ceea ce o persoana a realizat pornind de la baza genetică.

Studiile numerologice au ca bază raportarea fiecărei litere la un număr, iar aceste numere vorbesc despre noi. Cifrele au putere asupra întregului univers, tot ce există pe pământ, în cosmos și în om, se raportează la un număr.                                     Numerologia acceptă ca fiecare din forțele naturii se manifestă într-un mod miraculos, dacă sunt trezite nu numai de condițiile fizice, dar și de acțiunile favorabile ale pozițiilor corpurilor cerești. Din acest motiv numerologia a colaborat tot timpul cu astrologia.

Numerologia reprezinta știința numerelor care apelează la legile matematicii și ajuta la definirea destinului uman, dezvăluie șansele și aptitudinile care pot propulsa către o viata mai buna si succes in actiunile intreprinse.

Studiul complet al graficelor destinului poate constitui obiectul unei ample lucrări. Drumul vieții este stabilit de la naștere și nimeni nu se poate sustrage influenței sale. Nu putem evita parcursul care ne-a fost hărăzit. În schimb,  modul de deplasare pe acest drum poate fi schimbat. În consecință,  aspectele negative ale unui număr pot fi foarte mult atenuate sau contracarate, mulțumită unei schimbări de atitudine. Un studiu numerologic face lumină în toate aspectele din destinul nostru. 

Numerologia reprezinta un ajutor practic, uşor de înţeles şi de utilizat, ce poate fi folosit astăzi în toate domeniile.

Aceste  legături dintre numere şi evenimentele din viaţa omului se regăsesc în toate tradiţiile şi credinţele lumii. Numerele din viaţa noastră nu sunt întâmplătoare. Ele codifică evenimentele semnificative de pe parcursul vieţii şi determină intervalele precise de timp după care acestea se întâmplă.  

Aceste abilitati-ajută la dezvoltarea intuiţiei, la identificarea şi fructificarea trăsăturilor de caracter, la îmbunătăţirea relaţiilor, indică influenţele pozitive din viaţa unei persoane şi oferă răspuns la toate întrebările omului. 

Conform Numerogramei personale,putem realiza predictii, sa definim caracterul, personalitatea si destinul, nivelul de dezvoltare si ciclurile sanatatii  personal si al indivizilor, iar cunoasterea acestora ne ajuta sa devenim intuitivi atat mental cat si material, sa ne imbunatatim calitatea vietii, sa devenim puternici si increzatori in toate actiunile noastre.

In cadrul acestui curs vom dobandi  competente si practica calcule necesare  pentru a afla pentru fiecare dintre noi:numarul cosmic, vibratia interioara si cea exterioara, matricea numerologica,personalitatea-conform lunii nasterii,  scara fericirii, numarul locuintei, alegerea orelor favorabile pentru actiunile importante din viata noastra,

Cursul este compus din 3 capitole/module: Numerologie karmică, previzională si  evolutivă 

Cu ajutorul acestei stiinte, gasim soluții concrete si clare și prin care ne vor ajuta să ne cunoastem mai bine pe noi și pe cei din jurul nostru si vom descoperi răspunsurile pe care le cautam și de care avem nevoie la toate întrebarile care ne framanta deoarece totul poate fi calculat iar „destinul este incifrat in numere”

Numerologia este la fel de veche ca și astrologia, dar ea,  a  rămas vreme de secole o știința secretă, destinată doar celor inițiați. Astăzi știința numerelor își face intrarea în viața modernă… Este timpul s-o descoperim și noi!

Va invitam la cursul nostru”Prognozele numerologice” iar, La sfarsitul cursului, vom ajunge la concluzia ca evenimentele care ni se întâmplă zilnic, oamenii pe care îi avem si atragem în jurul nostru,nu sunt intamplatori,deoarece „NIMIC NU ESTE ÎNTÂMPLĂTOR” si totul poate fi calculat numerologic si ca putem folosi principiile numerologiei pentru a imbunatati radical viata noastra si a altora.

FORMATOR:

APOSTOL GABRIELA – IOANA – Formator certificat MECT si ANC, astrolog cu experienta de peste 20 ani, consultant astrologie, fost vicepresedinte al Asociatiei Astrologilor din Romania, lector pentru disciplinele  Astrologie, Feng Shui si astrologie chineza, cursuri autorizate ANC de nutritionist, reflexoterapeut, fitoterapeut  si dezvoltare personala,  colaborator constant cu diverse posturi de televiziune si reviste ca: Tabu, Gazeta Sporturilor, Adevarul.  www.mirabilys-magazin.ro

Durata cursului: 4 sesiuni/weekenduri

Program:

26-27 februarie 2022 orele:10.00- 19.00- sesiunea 1

05-06 martie 2022 orele:10.00- 19.00- sesiunea 2

12-13 martie 2022 orele:10.00- 19.00- sesiunea 3

19-20 martie 2022 orele:10.00- 19.00- sesiunea 4+ examinare

Taxa:

 • 1500 lei=> plata in 2-3 rate
 • 1250 leipentru inscriere si plata integrala pana la data de 20 februarie 2022

La, acest curs, fiind facultativ, la finalizarea lui-  nu se da examen si elibereaza diploma ANC .

 •  SE VOR ELIBERA DIPLOME DE ABSOLVIRE– sub sigla proprie.

Va asteptam cu mult drag sa descoprim impreuna aceasta stiinta straveche!

  Nume (obligatoriu)

  E-mail(obligatoriu)

  Telefon (obligatoriu)

  Subiect

  Mesaj

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.