Curs ASTROLOG – Cod COR 516101

“Dragă cititorule, astrologia este una din cele mai străvechi ştiinţe, respectată de antici, de către cel înţelept şi de către cel măreţ. În trecut, niciun prinţ nu putea hotărî asupra păcii sau războiului, niciun general nu se avântă în bătălie, pe scurt, niciun lucru important nu era început, înainte de a se consulta un astrolog.”Benjamin Franklin

ASTROLOGIA este un limbaj prin care poti primi mesajul astrelor si al Universului inconjurator. Astrele sunt permanent pe cer, le putem vedea zilnic si chiar daca e innorat, stim ca ele sunt acolo, dintotdeauna si pentru eternitate, si intotdeauna ne transmit ceva. Daca suntem pe receptie, atenti la ceea ce ne-ar putea sugera ele, intuitiv, stimulandu-ne imaginatia si creativitatea, dar si intelegerea mai profunda a lucrurilor, atunci putem sa percepem mesajul lor.  

Curs de specializare -ASTROLOG(90 ore) – Cod COR 516101

Structura cursului: – 90 ore 

 • Curs de baza  ce cuprinde:
 •  ASTROLOGIE GENERALA
 • notiuni despre ASTROLOGIA IN AFACERI
 • notiuni despre PROGNOZELE ASTROLOGICE RELAȚIONALE
 • notiuni despre PROGNOZELE ASTROLOGICE MEDICALE

Informatii despre data de incepere a cursului, program, desfașurare, taxă de curs: http://www.raminfo.ro/home/program-cursuri/

Aceasta noua formare autorizata in domeniul dezvoltarii personale, Ne învata sa comunicam cu astrele si ne ajuta sa ne completam cunostintele legate de noi si de rolul nostru pe aceasta planeta, sa intelegem si aprofundam acest limbaj simbolic legat de viata noastra interioară si cea exterioara si multe informatii utile despre corpurile subtile – corpul mental, corpul emotional si corpul spiritual, necesare atingerii echilibrului in relatia cu corpul nostru si a vindecarii emotionale, ne invata sa ne cunoastem si sa intelegem ca suntem unici si irepetibili.

Studiul Astrologiei (astra – stea) recurge la logica (logos) si apoi la ratiune pentru a intelege si a ne raporta la Universul înconjurator.

“Ocupatia de Astrolog presupune desfasurarea unei activitati in care relationarea cu oamenii este primordiala si fundamentala, acest lucru presupunand intr-o masura foarte mare abilitati de comunicare in relatia cu persoanele care solicită o consultanta astrologica, cat si activitati legate de practicarea si promovarea astrologiei si stiintelor ezoterice.

“Scopul activitatii astrologilor nu este tentativa de a schimba destinul oamenilor ci mai degraba de a-l împlini prin intermediul unui nivel de constienta amplificat.”( S.O )

La acest curs învatam cum sa ne întocmim tema natala sau de baza, sa ne planificam timpul corect si sa ne organizam activitatile in functie de miscarea planetelor si de stele,  de schimbarile care intervin odata cu ele – tranzite, progresii, directii si revolutii solare. 

Cu ajutorul cunostintelor asimilate si a certificarii obtinute,ne putem deschide propriul cabinet de consultanta (consiliere) astrologica sau putem obtine un job în massmedia, în compartimentele de selectie si recrutare de personal, în cabinete de orientare profesionala, în centre de formare profesionala si în unitati de învatamant.

Descrierea ocupatiei:
Ocupația de Astrolog presupune desfașurarea unei activitati în care relationarea cu oamenii este primordiala si fundamentala, acest lucru presupunand într-o masură foarte mare abilitati de comunicare în relatia cu persoanele care solicita o consultanta astrologica, cat si activitati legate de practicarea si promovarea astrologiei si stiintelor ezoterice.

Astrologii calculeaza si interpreteaza astrograma, asigurand trecerea de la informatia generala la cea cu caracter particularizat, modulata pe individualitatea si unicitatea fiecarui individ. Prin urmare nu exista doua astrograme identice.

Astrologii trebuie sa acorde o importanta deosebita faptului ca orice persoana are dreptul sa-i fie apreciata in mod obiectiv valoarea de fiinta umana si sa i se respecte liberul arbitru (capacitatea de a decide asupra propriei vieti).

In practicarea acestei ocupatii, astrologii trebuie sa manifeste maxima responsabilitate pentru informatiile furnizate si sa dovedeasca un grad înalt de integritate morala si profesionala în relatiile cu solicitantii.

Principalele activitati desfasurate de Astrolog sunt:
– analizeaza pozitia, miscarea si interactiunea dintre planete, case si zodii
– realizeaza astrograme
– interpreteaza astrogramele
– transmite concluzii
– ofera indrumare în modelarea comportamentala

COMPETENTE SPECIFICE

 • Comunicarea interactivă.
 • Utilizarea calculatorului.
 • Procesarea datelor
 •  Întocmirea astrogramelor
 •  Realizarea horoscopului individual
 • Consilierea privind modelarea comportamentală
 • Întocmirea horoscoapelor pentru persoane juridice
 • Alcătuirea horoscoapelor generale
 • Realizarea prognozelor generale

Nota: 

 • Pentru perfectionare suplimentara pe un anumit modul de curs, acesta poate fi parcurs separat de celelalte module si  se finalizeaza cu examinare si diploma sigla proprie – cu titulatura modulului urmat.
 • momentan, aceste perfectionari se realizeaza pentru modulele 2, 3 și 4.

La evaluare se urmareste :

 • Capacitatea de comunicare
 • Spirit de observatie, meticulozitate, gandire logica si deductiva.
 • Capacitate de analiza si sinteza, viziune de ansamblu
 • Capacitatea de stabilire si interpretare a influentelor astrale
 • Claritatea si relevanta interpretarii

FORMATOR:

APOSTOL GABRIELA – IOANA – Formator certificat MMPS, astrolog cu experienta de peste 20 ani, consultant astrologie, fost vicepresedinte al Asociatiei Astrologilor din Romania, lector pentru disciplinele  Astrologie, Feng Shui si astrologie chineza, cursuri autorizate MMPS de nutritionist, reflexoterapeut, fitoterapeut  si dezvoltare personala,  colaborator constant cu diverse posturi de televiziune si reviste ca: Tabu, Gazeta Sporturilor, Adevarul.  www.mirabilys-magazin.ro

Conditii de acces :

 • minim studii medii + calificare in orice domeniu

Acte necesare la înscriere:

 • copie BI/CI
 • copie certificat de nastere
 • copie diploma/documente de studii
 • copie certificat de casatorie (pentru doamne dacă este cazul)

IMPORTANT !!!

 • La sfarsitul acestui curs, in urma examinării finale, se elibereaza Certificat de absolvire pentru ocupaţia/ specializarea ASTROLOG, insotit de Supliment descriptiv pentru competente.
 • Certificatele se elibereaza în conformitate cu OG 129/2000 republicata, în baza autorizatiei emise de MMPS.
 • Costul oricarui curs de formare, autorizat MMPS, se poate deduce din impozitul pe profit / venit conform art 34 din OG 129/2000, republicata, care prevede ca “societatile comerciale, companiile, societatile nationale, unitatile cooperatiste, regiile autonome si alte institutii pot efectua cheltuieli pentru formarea profesionala a salariatilor, cheltuieli care se deduc, dupa caz, din impozitul pe profit sau din impozitul pe venit”.

**  Persoanele din alte localitati pot participa la curs in sistem ID (invatamant la distanta). Pentru mai multe detalii referitoare la modul de desfasurare, va r ugam sa ne contactati telefonic. Finalizarea cursului si obtinerea certificatului MMPS  – se realizeaza in urma parcurgerii unei pregatiri intensive la sediul nostru si examinare finala…http://cursuri-online.raminfo.ro/

Va asteptam cu drag.

  Nume (obligatoriu)

  E-mail(obligatoriu)

  Telefon (obligatoriu)

  Subiect

  Mesaj