GABRIELA – IOANA  APOSTOL– Formator certificat MMPS, astrolog cu experienta de peste 25 ani, consultant astrologie, fost vicepresedinte a Asociatiei Astrologilor din Romania, lector pentru disciplinele  Astrologie, Feng Shui si astrologie chineza, cursuri autorizate MMPS de nutritionist, reflexoterapeut, fitoterapeut si de dezvoltare personala in radiestezie, reiki, numerologie, prananadi, bucatarie fara foc, biorezonanta, gemoterapie, qigong, tai chi, colaborator constant cu diverse posturi de televiziune si reviste ca: Tabu, Gazeta Sporturilor, Adevarul.   www.mirabilys-magazin.ro. formator al cursurilor Astrolog, Astrologie relationala, Astrologie medicala, Feng Shui in cadrul centrului nostru- Ram-info .


FLORENTINA DUMITRU–  Formator certificat MMPS, psiholog licentiat, coach cu orientare experientiala si  programare neurolingvistica (NLP), consilier pentru dezvoltare personala, specialist in activitatea de coaching, , colaborator  site-uri: totuldespremame.ro,  psihologyes.ro,  femeiastie.ro,  smartwomen.ro, colaborator si formator in cadrul centrului nostru-Ram-info.


RADU CHIREV- Formator certificat MMPS, Broker imobiliar cu o experienta de peste 10 ani in vanzari si comunicare, absolvent al Universitatii Naționale de Artă Teatrală și Cinematografică ”I.L. Caragiale”, București,  preocupat permanent de dezvoltarea personala. Tot ce a facut pana in prezent,  il ajuta sa-si sprijine inteligent clientii privind schimbarile din viata, alegerea viitoarei locuinte, despartirea de vechea locuinta, etc. Experianta din vanzari, studiile de actorie si lucrul permanent cu oamenii din toate categoriile, experienta profesionala din cadrul agentiei„Eugene Estate”& „Chirev Investment SRL, ca asociat si mai ales experienta didactica in mediul artistic, sunt punctele lui forte. Cei care au lucrat cu Radu,  spun despre el ca ii pasa foarte mult de oameni si le transmite cu entuziasm un plan pentru a si atinge obiectivele planificate, colaborator si formator in cadrul centrului nostru- Ram-info.


FLORIN COIFESCU–  Formator certificat MMPS, absolvent al Institutului Politehnic Bucuresti- Facultatea de automatica si calculatoare si al programului de formare psihopedagogica, programator, analist de sistem, manager proiecte IT,  Consilier pentru dezvoltare personala cu experienta de peste 7 ani, colaborator si formator al cursurilor: Asistent manager, operator calculator si Competente digitale in cadrul centrului nostru-Ram-info.