Sănătatea înseamnă frumusete, vitalitate, eficiență și o viață frumoasă.

Conform definitiei O.M.S., se caracterizează printr-o “bunăstare fizică, mintală și socială care nu constă doar în absența bolii sau a infirmității”.

„Sănătatea nu este totul, a spus cineva, „însă, fără sănătate, totul este nimic”…. Filozoful german Schopenhauer afirma: „Nouă zecimi din fericirea noastră se bazează pe sănătate”.Este firesc atunci sa fim preocupați de aceasta…

Avem nevoie de puțină introspecție, să vedem ce ne face bine și cât, să deprindem o cunoaștere personală și să înțelegem unde este ”de lucru” cu noi…este treaba fiecăruia dintre noi să își însușească cunoștințe despre modul în care se face întreținerea și se menține starea de sănătate permanent!

Când nu putem realiza singuri aceste corecții  în viața noastră,putem apela cu încredere la un consilier de dezvoltare personală,de orientare în carieră, coach sau astrolog pentru îndrumare.

Cei care aleg să participe la astfel de ședințe individuale, sunt oameni ce își doresc mai mult de la ei înșiși, care își doresc să se autodepășească, să aiba multiple avantaje din relațiile cu sine, cu ceilalți, carieră, care au nevoie de sprijin în a lua o decizie, a depăși un moment dificil sau  pentru a găsi soluția la o problemă intervenita.

Trainerii și absolvenții nostrii, vă pot ajuta prin ședințe de consiliere personalizate pentru fiecare în parte…