Sănătatea înseamnă frumusete, vitalitate, eficiență și o viață frumoasă.

Conform definitiei O.M.S., se caracterizează printr-o „bunăstare fizică, mintală și socială care nu constă doar în absența bolii sau a infirmității”.

„Sănătatea nu este totul, a spus cineva, „însă, fără sănătate, totul este nimic”…. Filozoful german Schopenhauer afirma: „Nouă zecimi din fericirea noastră se bazează pe sănătate”.Este firesc atunci sa fim preocupați de aceasta…

Avem nevoie de puțină introspecție, să vedem ce ne face bine și cât, să deprindem o cunoaștere personală și să înțelegem unde este ”de lucru” cu noi…este treaba fiecăruia dintre noi să își însușească cunoștințe despre modul în care se face întrețnerea și se menține starea de sănătate permanent!

Felul în care alegem să traim, prin hrana de zi cu zi, prin felul în care gândim și gestionăm fiecare acțiune, reprezintă  forma prin care ne menținem sănătatea, ferindu-ne constient de excese care generează în timp disfunctii organismului.

Cunoștintele despre nutriție reprezintă unul dintre cele mai importante domenii de cunoaștere individuală deoarece, prin mâncare noi ,ne luăm practicmedicamentul zilnicpentru sănătate și bună întreținere a întregului ( corp, minte, spirit).

Sunt necesare cunoștințe pentru: * crearea unei frumuseți exterioare  ș *cladirea unui organism ferit de boală și plin de energie.

Cunoștințele necesare, se pot dobîndi prin cursuri în domeniu- facultative, pe care vi le punem cu mult drag la dispoziție iar, tehnici și metode de redobândire, obținere si menținere pot fi dobândite prin:

FOTOTERAPIA MODERNĂ LIFEWAVE–  cea mai nouă Terapie Energetică ce are la bază medicina chineză, peste 15 ani de experiență și rezultate fabuloase pentru sănătatea umană și animală în peste 100 de tari, acum și în România.

Plasturii LifeWave, supuși la peste 80 de studii clinice sunt avizați medical, pot fi aplicați pe diverse puncte de pe Meridianele Energetice ale corpului de orice persoană chiar în confortul casei sale, fără contraindicații sau efecte adverse.

Tehnologia LifeWave a fost inventată de  către omul de știință american David Schmidt în timpul cercetării pe care o făcea pentru armata StatelorUnite.Proiectul la care lucra avea ca scop inventarea unei noi tehnologii care să crească nivelul de energie și să scadă durerea fără folosirea chimicalelor, stimulenților sau medicamentelor,într-o manieră complet sigură. După ani de cercetare, David Schmidt a dezvoltat primul prototip din lume numit “LifeWave EnergyEnhancer”.

Acesta a reprezentat o combinație inovatoare între acupunctura tradițională chinezească și ultimele descoperiri din domeniul fototerapiei. Prototipul seamănă cu un mic electrod care nu necesită o sursăexternă de putere pentru că este activat de căldura corporală. Imediat după aplicarea pe piele, acesta trimite un semnal prin care celulele sunt activate să își regenereze potențialul și să crească nivelul de energie produsă în ele.
Energy Enhancer reflectă anumite lungimi de undă de lumină ce stimulează puncte specifice de pe piele, semnalând producția de energie în celule. Aceștia activează metabolismul grăsimilor la nivelul mitocondriilor musculare.
Oamenii de știință din întreaga lume caută soluții pentru ca oamenii să trăiască mai mult,pentru a rămâne tineri sau pentru încetinirea procesului de îmbătrânire, dar, cel mai important, pentru a nu ne îmbolnăvi.
Nici David Schmidt nu face excepție, deoarece, ca om de știință și cercetător american care are peste 100 de brevete a fost interesat în special de știința regenerativă mai bine de 20 de ani. În căutarea soluțiilor de întinerire, a continuat cercetările legate de peptida de
cupru care se găsește în plasma umană și hrănește măduva spinală, osul… și trimite semnale celulelor stem, activându-le și a adus la viață în felul ăsta primul plasture din lumecare are capacitatea de a activa celulele stem propii, pe care l-a denumit X39.

Această tehnologie este dedicată tuturor celor care se află în căutatea unei alte soluții 100%naturală, care doresc să evite pe cât posibil medicamente sau chimicale dăunătoare și a celor care au încercat alte terapii convenționale, dar care nu au adus rezultatele dorite.
Toată lumea se poate bucura de beneficiile oferite de plasturii fototerapeutici LifeWave în ceea ce privește sănătatea și calitatea vieții de zi cu zi. Ei pot fi folosiți acasă de fiecare dintre noi, oferind independență, siguranță, eficiență și tot odată pot fi o unealtă prețioasă în mâinile terapeuților și specialiștilor în sănătate pentru a extinde și optimiza practicile terapeutice, a îmbunătăți rezultatele pe care le au cu clienții și pentru a oferi o soluție eficientă care este cu un pas înainte în ceea ce privește durerea, somnul, pierderea în greutate, detoxul, îngrijirea pielii și activarea naturală a celulelor stem.
Plasturii LifeWave sunt:
Non-transdermici, nimic nu pătrunde prin piele atunci când îi folosim
Nu conțin substanțe chimice sau medicamente
Sunt non-invazivi
Nu dau dependență
Sunt testați în peste 80 de studii clinice
Anual se vând peste 30 de milioane de plasturi
Sunt distribuiți în 100 de țări

Plasturii conțin un amestec brevetat de cristale organice naturale, oxigen stabilizat, apă purificată și
aminoacizi de origine vegetală, partea aderentă fiind formată din polietilenă de uz medical și adeziv
hipoalergenic 3M.
Ei sunt nontransdermici, nu provoacă reacții adverse și nu dau dependență.

S-au dezvoltat, testat și aprobat 12 produse sub formă de plasturi LifeWave, care au fost supuse la peste 80
de studii clinice; sunt utilizați la nivel mondial în peste 100 de țări de către persoane cu diverse vârste,
necesități și provocări de sănătate, având beneficii extraordinare și rapide, de durată, fără efecte secundare.
Peste 30 de milioane de plasturi sunt vânduți anual și ajută oamenii din întreaga lume să aibă performanțe
mai bune, să trăiască fără durere și inflamație, să doarmă mai bine, să își crească nivelul de antioxidanți din
corp, să își controleze nivelul de stres fără a apela la medicamente, la substanțe chimice sau la terapii
costisitoare.

Plasturii LifeWave sunt diferiți de orice altă tehnologie vândută în prezent. În timp ce alți plasturi plasați pe piele furnizează substanțe organismului, plasturii LifeWave sunt non-transdermici.
Plasturii LifeWave nu introduc substanțe în organism. În schimb, substanțele biologicenaturale conținute în plasturi sunt utilizate pentru a crea biosemnale specifice caremodulează câmpul bio-electric natural al corpului, pentru a îmbunătăți anumite reacții biologice specifice care au deja loc în mod natural. Stimularea corpului cu câmpurielectrice sau magnetice este o practică bine cunoscută și acceptată în medicină.
Majoritatea oamenilor sunt conștienți de faptul că energia electrică sau magnetică la diferite frecvențe poate fi generată și aplicată corpuluicu dispozitive electronice care suntexterne corpului. Aplicarea energiei electrice subcelulare se numește stimulare electrică, respectiv stimulare magnetică. Tehnologia LifeWave utilizează, de asemenea, stimulare bioelectrică, dar, cu toate acestea, stimularea se datorează producției de frecvențe electrice specifice de către câmpul magnetic natural al corpului din materialele prezente în plasturi.
În esență, ceea ce a făcut David Schmidt, inventatorul plasturilor LifeWave, a fost să folosească caracteristicele electrice și magnetice ale corpului ca un radio celular pentru atransmite semnale bioelectrice foarte slabe din plasturii săi în corp pentru a spori producția
de energie, pentru a crește sinteza naturală de antioxidanți, pentru a activa propriile celule stem, etc.
Plasturii LifeWave sunt capabili să influențeze reacțiile chimice din organism, cum ar fi transformarea grăsimilor în energie, fără a insera substanțe chimice în organism. În loc săintroducă substanțe chimice în corp, acești plasturi au fost concepuți pentru a transmite semnale bioelectrice specifice în corp.
Atunci când plasturele interacționează cu câmpul magnetic al corpului, substanțele naturale din plasturii LifeWave acționează ca un emițător al unui set specific de frecvențe electrice.
Acționează ca mici oglinizi care reflectă biofotonii eliberați în mod constant de celule.Această energie reflectată într-o formă concentrată activează și mobilizează resurseleinterne ale organismului nostru, regenerarea și detoxifierea corpului din prima secundă.
Aceste nano-cristale sunt calibrate pe anumite lungimi de undă ale luminii, diferite la fiecare plasture în funcție de ceea ce este nevoie să activeze, astfel că plasturii sunt diferițiși acționează specific pe o plajă largă de provocări de sănătate.

 

Fototerapia și plasturii fototerapeutici.Avantajele terapiei cu plasturii fototerapeutici

Detalii:

    Nume (obligatoriu)

    E-mail(obligatoriu)

    Telefon (obligatoriu)

    Subiect

    Mesaj