Fototerapia este dedicată tuturor, dar în special celor care se află în căutarea unei alte soluții la tratamentele medicamentoase sau celor care au încercat alte terapii convenționale, dar care nu au dus la niciun rezultat.

Plasturii fototerapeutici sunt rezultatul mai multor ani de cercetări. Au fost tesați în peste 80 de studii clinice, iar datorită rezultatelor extraordinare, anual se vând peste 30 de milioane de plasturi în 100 de țări. Oricine îi poate folosi, dar pot fi o unealtă prețioasă în special în mâinile terapeuților și specialiștilor în sănătate, care își pot extinde și optimiza, astfel, practicile terapeutice.

Avantajele plasturilor fototerapeutici:

  • pot fi folosiți acasă de oricare dintre noi;
  • sunt non-transdermici. Cu alte cuvinte, nimic nu pătrunde prin piele atunci când îi aplicăm;
  • sunt non-invazivi, nu au efecte secundare;
  • nu creează dependență, ci oferă independență pentru că pot fi purtați în timp ce ne desfășurăm activitățile zilnice;
  • plasturii sunt testați anti-doping și sunt folosiți din 2004 de către sportivi de performanță, chiar la Jocurile Olimpice

 Cum funcționează fototerapia modernă cu plasturi?

Această tehnologie asistă și susține organismul pentru a-și folosi întregul potențial de regenerare, folosindu-și resursele proprii. Plasturii nu emit semnale de la sine. Ei sunt creați astfel încât să reflecte pasiv, înapoi în corp, o porțiune a frecvențelor de lumină la care sunt expuși, atunci când sunt lipiți pe corp.

Cu alte cuvinte, plasturii funcționează prin reflecția înapoi în corp a unor anumite frecvențe de lumină infraroșie, care permite restaurarea producției corespunzătoare a glutationului (cel mai important antioxidant), carnosinei (proteina longevității), melatoninei (hormonul somnului) sau pentru activarea naturală a celulelor stem (prin ridicarea nivelului peptidei GHK-Cu).

Plasturii fototerapeutici conțin informații stocate în structuri cristaline lichide, care trimit semnale biomoleculare către organism, pentru ca acesta să contracareze diverse neajunsuri (ameliorarea durerii, repararea țesuturilor, detoxifiere, reducerea inflamației și stresului, creșterea nivelul de energie).

Am putea spune că tehnologia Lifewave folosește principiile acupuncturii din medicina tradițională chineză, pentru a îmbunătăți circulația energetică din corp. Diferența este că acele au fost înlocuite cu plasturi.

TIPURI DE PLASTURI:

  1. Icewave- este indicat pentru reducerea durerii acute sau cronice din orice cauze și de orice natură, acșionând aproape instant, inclusiv in cazul ranilor vechi.
  2. Energy Enhancer- este folosit pentru reglarea metabolismului lipidelor, aduce un aport de  energie în corp, îmbunătățește echilibrul, crește rezistența, creste anduranța și puterea musculară, reduce oboseala și durerile musculare, îmbunătățeste focusul și reduce stresul.
  3. Aeon este un patch antiinflamator, anti-stres, care echilibrează sistemul nervos, reduce inflamația în corp și care imbunătățește puterea de concentrare.
    4. Glutationul este antioxidant, detoxifiant, stimulator al sistemului imunitar, combate oboseala cronică, previne îmbătrânirea celulară, ameliorează afecțiunile intestinale, previne afecțiunile neurovegetative, scade riscul de apariție a bolilor cardiovasculare, detoxifică ficatul, prin înlăturarea metaleor grele din organism. Stimulează creșterea nivelului de glutation din ficat.
    5. Carnosina este folosit pentru repararea și vindecarea țesuturilor, protejează creierul, inima și sistemul cardiovascular, promovează sănătatea ochilor și blochează formarea cataractei, diminuează riscul de diabet, fiind util și în: cancer, autism, afecțuni de rinichi, reglarea tensiunii arteriale, boli neurodegenerative (ca: Alzheimer, Parkinson, Scleroza Multiplă).
    6. SP6 este indicat în controlul apetitului și a senzației de foame, fiind supresorul poftelor, reglează pofta de dulce, reduce simptomele menopauzei, restabilește echilibrul hormonal.
    7. Silent Nights este indicat  pentru reglarea somnului, stimulând producția de melatonină, relaxează creierul, optimizează sistemul nervos autonom, îmbunătateste procesul de respiratie si consumul de oxigen, creste durata de somn cu 66%.
    8. Programul Alavida este un sistem de regenerare a pielii si corpului, acționând prin activarea sintezei de colagen și elastină, ajutând pielea din interior spre exterior, vitalizează tenul cu aspect obosit și imbunățesc statusul funcțional celular în diferite organe (include 2 creme-nectar de zi și de noapte și 2 pac. de plasturi).
    9. Programul Nirvana îmbunătățesc starea de spirit, ne ajută să atingem starea de fericire prin stimularea naturală a producției de beta-endorfine (include 30 de plasturi si 1 pachet suplimentar de suplimente orale).
    10. Aculife – reducerea durerii si inflamației la animale (testate pe caii de curse). 
    11. Plasturele 39 actionează prin stimularea activarii propriilor celulele STEM din corpul nostru. Avantajele sunt: îmbunătățirea somnului, claritatea mentală, regenerarea pielii, vindecarea mai rapidă a ranilor, ameliorarea durerii, mai multă energie și facilitarea vindecarii, indiferent de afecțiune, crește performanțele sportive și recuperarea rapidă după exercițiul fizic.
    Plasturii 39 stimulează functțonarea optimă a tripeptidei GHK-Cu, care activează în mod natural producția de celule stem.
Lifewave X39-Activează celulele dumneavoastră stem și contribuie la rejuvenarea lor.

– La ce să te astepți folosind X39?

  • Primele Zile

4.000 de gene încep să se reseteze

În 24 de ore, plasturele de activare a celulelor stem începe să reseteze 3.000-4.000 de gene la o stare mai tânără și mai sănătoasă. Persoanele care folosesc plasturi de celule stem vor experimenta un efect imediat prin creșterea antioxidanților, o scădere a inflamației, o creștere a energiei și bucuriei.

  • În termen de 1-3 luni

Apar schimbări fizice

Activarea celulelor stem duce la o creștere a colagenului în piele, care scade ridurile și crește creșterea părului. Chiar dacă nu simțiți efectele, fiți siguri că noile celule stem ar putea să regenereze un organ sau un țesut intern înainte de a repara ceva ce simțiți.

  • În 3-6 luni

Repararea activă a celulelor stem

Celulele stem pluripotente se transformă în orice celulă de care corpul dumneavoastră are nevoie pentru reparare. Celulele tale stem creează acum în mod activ vindecare profundă în corpul tău și repar daunele cauzate de procesul de îmbătrânire.

  • În 6-12 luni

Îmbătrânire inversă

„Într-un studiu recent, 14 din 15 persoane și-au scăzut vârsta vasculară cu o medie de 8 ani după doar 6 luni de utilizare a X39”.   

Lifewave X49Contribuie la îmbunătățirea performanței din punct de vedere al forței, masei musculare și rezistenței.

– Puteți îmbunătății calitatea somnului fără a apela la medicamente. Plasturii fototerapeutici Silent Nights sunt o metodă dovedită clinic în creșterea duratei de somn cu 66%, care nu dă dependență și nu are efecte secundare dăunătoare și constă în lipirea unui singur plasture în diverse puncte de acupunctură, înainte de somn. Acest plasture are capacitatea de a stimula sinteza naturală a melatoninei și de a-ți ajuta corpul să se relaxeze după o zi plină. Melatonina este un hormon produs de glanda pineală, situată în centrul creierului. Aceast hormon joacă un rol important în reglarea ritmului circadian, care controlează ciclurile de somn și trezire ale corpului nostru. De-a lungul anilor, melatonina a devenit un subiect de interes pentru cercetători, deoarece se crede că poate avea beneficii asupra sănătății și a calității somnului.Unul dintre cele mai importante efecte ale melatoninei este că ajută la reglarea ciclului somn-trezire. Melatonina este produsă în mod natural în timpul nopții și ajută la inducerea somnului. În plus, nivelurile de melatonină din corpul nostru sunt influențate de lumina din mediu. Atunci când lumina este redusă, producția de melatonină crește, ceea ce face ca somnul să fie mai ușor de obținut. Acesta este motivul pentru care medicii recomandă adesea persoanelor care au probleme cu somnul să evite lumina puternică înainte de culcare și să încerce să se odihnească într-un mediu întunecat.Pe lângă reglarea ciclului somn-trezire, melatonina poate avea și alte beneficii pentru sănătate. De exemplu, se crede că poate juca un rol în protejarea organismului împotriva stresului oxidativ, care este un proces prin care moleculele instabile numite radicali liberi atacă celulele sănătoase. Stresul oxidativ este asociat cu o serie de afecțiuni, cum ar fi bolile de inimă, cancerul și Alzheimer.Există, de asemenea, dovezi care sugerează că melatonina poate ajuta la reducerea inflamației din corp. Inflamația este un proces normal de răspuns al corpului la infecții și răni, dar poate deveni cronică și poate să ducă la boli cum ar fi artrita sau bolile autoimune.În plus, melatonina poate fi benefică pentru persoanele care au oboseală cronică sau probleme de anxietate. Deși cercetările sunt încă în faza de dezvoltare, există dovezi care sugerează că melatonina poate fi utilă în tratarea acestor afecțiuni.

Plasturii recomandați pentru a îmbunătăți calitatea somnului și care pot fi folosiți complementar cu Silent Nights sunt:

  • Plasturii Aeon pe zi + Plasturii Silent Nights seara
  • Plasturii Alavida seara și/ sau plasturii Carnosină
  • Toți plasturii fototerapeutici contribuie la obținerea unei greutăți ideale într-un fel sau altul. De la energie, detoxifiere, îmbunătățirea funcțiilor organelor și glandelor până la claritate mentală și un creier sănătos, odihnă mai bună, toate aceste beneficii fiind obținute intr-un mod natural, propriu corpului tău. Fiecare dintre plasturii Lifewave reprezintă o parte esențială a pierderii în greutate. Noua noastră stare de echilibru o dată restabilită în corp de purtarea plasturilor va deveni starea din care vei lua deciziile corecte despre cât și ce să mănânci. Cu un organism echilibrat și detoxifiat există mai multe șanse de a controla obiceiurile și stilul alimentar. Câteodată mâncatul este încărcat puternic de emoții, iar daca știi că asta este și situația ta te poți baza pe plasturi și recomandările unui stil de viață sănătos și al unei alimentații sănătoase.

RECOMANDĂRI GENERALE PRIVIND UTILIZAREA PLASTURILOR FOTOTERAPEUTICI:

Asigurați-vă că nu sunteti deficienți de cupru atunci cand folosiți plasturii! (ex: nucile braziliene sunt o sursa foarte buna de Cu).
Cele mai importante surse sunt: organe, crustacee, seminte de floarea soarelui, alune, linte, ciuperci, cereale etc. Ficatul este cea mai bogata sursa de cupru si astfel 100 g contin 40% din doza maxima admisa.

1. Plasturii sunt in asa fel facuti incat pot fi purtati min 12 ore – max 24. Daca purtati sub 12 ore un plasture il refolosiți pe același. Recomandam mai putin uz pentru oamenii care au efecte de detox. Dacă vă confruntati cu ele folositi mai putini plasturi pe saptamana (5 zile cu 2 zile pauza) sau reduceți timpul de purtare la mai putine ore, pana cand efectele dispar, adică pâna veți elimina toxinele.
2. Se recomanda 5 lipiri maxim din orice categorie de plasturi chiar si combinati (daca protocolul tău constă în plasturii Carnosina, Glutation, atunci cate 5 maxim din
fiecare, adica pot fi si 3 Carnosina si 4 Glutation) cu 2 zile pauza de la toti plasturii.
3. Consumati multa apa cand ii folosiți (cate 1 litru/30 kgc, deci minim 2 – 2,5 litri/zi).
4. Plasturii sunt contraindicati pentru femeile gravide sau care alăptează.
5. Nu lipiți pe rani deschise, aveți optiunea de a plasa în proximitate.
6. Respectați punctele din broșurile de instrucțiuni. Local, putetț folosi plasturii Carnosina.
7. Lipiciul folosit pe plasturi este hipoalergenic, adică nu aveti risc de reactii alergice. Daca pielea se inroșește în jurul lor înseamna că aveți un efect de detox, scoateți plasturele și îl lipiți în alt punct.
8. Nu depozitați plasturii lânga sursa de caldură, pentru ca ei se activează la caldură iar cristalele organice din ei se vor topi. Nu îi scoateți din plicuri si nu-i tineți în mână. Nu îi țineți lângă telefoane mobile, televizoare și cuptoare cu microunde. Nu îi lasați în soare sau lângă surse de caldură și nu îi bagați în frigider sau nu-i țineti la rece.
9. Daca faceți chimioterapie, recomandarea este ca în timpul ei să nu folosiți și să luați legatura cu medicul specialist.
10. FOARTE IMPORTANT! Plasturii nu sunt dermici, adică,  în timpul folosirii nu există substanțe active care iți pătrund în organism, în cazul în care vă gandiți că ați putea face o alergie.
11. Plasturii nu interferează cu alte tratamente, alte forme de terapie (dacă faceți o altă terapie cu lumină, laser, electromagnetică se recomandă să nu îi aveți lipiți pe corp în timpul terapiei respective, îi dezlipiți și îi folosiți după sedința de terapie respectivă).
12. Puteți folosi plasturii chiar dacă consumați bauturi alcoolice, nu interferează.
13. Plasturii nu creeaza dependență.
14. Plasturii pot fi folositi și în perioada menstruației.

„NU ESTE ANTI-ÎMBĂTRÂNIREA, ESTE ÎNVERSARE ÎN VÂRSTĂ.

Detalii:

    Nume (obligatoriu)

    E-mail(obligatoriu)

    Telefon (obligatoriu)

    Subiect

    Mesaj