Am revenit pentru înca o specializare aici la RamInfo si doresc inca o data sa preciez ca sunt oameni dedicati, care-si fac munca cu mult profesionalism si calitate. Multumiri!
Calota Doina – Bucuresti- Curs Asertvitatea si comprtamentul asertiv


ASERTIVITATEA este al treilea curs la care particip dintr-un sir lung de cursuri pe care le-am indentificat pentru viitorul apropiat si nu numai. Am descoperit aici lectori profesionisti care folosesc metode moderne, complexe, interactive, deci eficiente in predarea unor continuturi deosebit de interesante si utile.
Sunt fericita ca am descoperit Ram-Info!
Flaminzeanu Luiza Mariana – Alexandria – Curs Asertvitatea si comprtamentul asertiv


Multumesc echipei Ram-Info pentru profesionalismul de care a dat dovada si la cursul de ASERTIVITATE – a 3 a formare facuta aici.
Ignat Maria Sorina – Iasi- Curs Asertvitatea si comprtamentul asertiv


Parcurgerea acestui nou curs alaturi de Alina-Alexandra Constantinescu m-a ajutat la insusirea principiilor de asertivitate, lucru care consider ca ma va ajuta in activitatile mele de consilier de dezvoltare personala si formator, pe care le-am demarat tot in urma formarilor de aici.
Pirau Dorina – Bucuresti – Curs Asertvitatea si comprtamentul asertiv


Cursul de Asertivitate, ca si celelalte specializari urmate la RAM-INFO, este complex, simplu de asimilat si eficient, iar aplicarea cunostintelor acumulate imi vor face viata mai usoara.
Popescu Gabriel – Bucuresti – Curs Asertvitatea si comprtamentul asertiv