Această sesiune este dedicată tuturor celor ce doresc să își optimizeze capacitatea respiratorie, fie că se află în procese de recuperare, fie ca pârghie pentru a accede la niveluri mai mari de performanță în viață.

Flexibilitatea se manifestă în zone diferite ale vieții, fiind vizibilă la nivel fizic și avansând în profunzime, la nivel psihic și spiritual. Pe principiul universului holografic, potrivit căruia ceea ce este sus se regăsește și jos, ceea ce este în afară se regăsește și înăuntru, funcționează și omul. Ca și în Univers, înlăuntrul său sunt planuri și aspecte care se reflectă reciproc. Respirația este un proces fiziologic care le atinge concomitent pe toate,  dându-ți astfel posibilitatea ca, folosind-o în moduri specifice, să ai acces la flexibilizarea celor mai subtile aspecte ale vieții. Ea îți poate conferi, pe lângă un corp mai sănătos, o gândire flexibilă și o capacitate mai mare de adaptare la contexte emoționale diverse. Flexibilitatea este o fațetă vitală a oricărui proces evolutiv.

Facilitator:Adrian Constantinescu-acreditat HeartMath, Breath Mastery, School of Remembering, School of the Heart, OFT și Gene Keys Ambassadors,-maestrii internationali Dan Brule si Stig Avall Severinsen