Descoperirea genomului uman a constituit o cucerire remarcabilă a geneticii începutului de secol XXI. Ea a deschis direcții noi pentru cercetările din domeniul nutriției, care caută ingredientele ideale menite să stimuleze funcțiile ADN-ului responsabile pentru detoxifiere, întinerire și longevitate. În același timp, noua genetică cuantică ne relevă faptul că gândurile, emoțiile și sentimentele umane au o influență covârșitoare asupra sănătății, chiar mai mare decât a nutrienților fizici. Impactul lor asupra ADN-ului este de-a dreptul colosal, determinându-ne toată chimia corpului, sistemul hormonal și în final întregul comportament.

Calea de cunoaștere a Cheilor Genelor a fost adusă la lumină în spiritualitatea  contemporană de misticul și poetul britanic Richard Rudd. Acest sistem, cu rădăcini străvechi în I-Ching, astrologie și mai nou, Human Design, și-a propus să clarifice modul în care, începând de la momentul concepției, impregnarea ADN-ului cu energia astrală ne plasează viața pe făgașul unor cicluri inconștiente de determinări ce tind să ne manipuleze comportamentul, relațiile și prosperitatea. Cu alte cuvinte, este pus în evidență mecanismul holografic, fractal, prin care rețetele chimice prezente în ADN la nivel microcosmic își produc  efectele în realitate la nivel macro, în relațiile sociale, de familie și cu noi înșine.

Scopul Căii de Aur a Cheilor Genelor este de a ne pune la dispoziție instrumente prin care să ieșim din predeterminarea aparentă și paradoxal fatalistă a codului genetic. Așa cum pentru a rămâne în viață nu ne putem opri respirația sau bătăile inimii, în același mod nu ne putem opri ADN-ul să genereze efecte în corp și în întreaga realitate exterioară, pe măsura calității vibraționale a gîndurilor, emoțiilor și atitudinii cu care îl hrănim. Că ne place sau nu, genomul uman este portalul prin care întreaga noastră natură emoțională și mentală devine manifestă, făcându-ne permanent responsabili de asumarea consecințelor propriei creații.

Secvența de Activare este primul pas pe Calea de Aur, menită a ne recupera geniul înscris de la naștere în codul genetic. Recunoașterea și activarea calităților cu care venim pe pământ sunt esențiale pentru a ne întreține sănătatea pe toate planurile și pentru folosirea judicioasă a bilanțului energetic. În esență, știința de a ne gestiona energia la nivel fizic, emoțional și mental, reprezintă cheia unei vieți strălucite. Despre potențialul ambivalent al ADN-ului ne vorbesc în moduri alegorice marile mituri ale omenirii. Fie că vorbim despre apa vie și apa moartă, cercurile lui Dante, umbrele și darurile Cheilor Genelor, avem de-a face cu mitul eroului în călătoria sa dinspre întuneric spre lumină, dinspre adormire spre trezire.

Prin generarea hărţii profilului hologenetic, bazat pe locul şi timpul naşterii, Cheile Genelor ne jalonează drumul evoluţiei, punându-ne la dispoziţie adevărate “semne de circulaţie” ale menirii noastre. Contemplând şi recunoscând tiparele ascunse din spatele umbrelor prin care trecem în viaţă, putem converti energia care le alimentează în darurile minunate ce înfloresc din genomul nostru. Dacă reuşim să ne identificăm drumul, existenţa devine o succesiune de sincronicităţi care ne aduc împlinire, bucurie şi în cuprinsul cărora ne putem manifesta creativitatea, scoţând-o de sub tirania lipsei de timp şi a muncii asidue.

Fără a fi necesare în prealabil cunoştinţe de genetică sau ani îndelungaţi de practică spirituală, această cunoaştere poate fi abordată direct şi pragmatic, conducându-ne în timp scurt la rezultate palpabile:

 • Conştientizarea cauzelor tiparelor comportamentale repetitive blocante;
 • Eliberarea de sub presiunea tensiunilor interioare inconştiente;
 • Dobândirea unei înţelegeri noi asupra sentimentelor de vinovăţie;
 • Creșterea nivelului de toleranță și de înțelegere față de diverse tipuri de personalitate;
 • Stoparea transmiterii tiparelor emoţionale şi mentale către generaţiile viitoare;
 • Vindecarea arborelui genealogic;
 • Regenerarea vitalităţii şi sănătăţii la toate nivelurile (fizic, emoțional și mental);
 • Reprogramarea ADN-ului potrivit integrării unui nou nivel de conştiinţă planetară;
 • Conştientizarea responsabilităţii individuale în procesul ascensiunii omenirii;
 • Gestionarea şi valorificarea tuturor provocărilor vieţii în scop evolutiv, de pe poziţia unui nivel mai înalt de conştiinţă.

Facilitator:Adrian Constantinescu-acreditat HeartMath, Breath Mastery, School of Remembering, School of the Heart, OFT și Gene Keys Ambassadors,-maestrii internationali Dan Brule si Stig Avall Severinsen

Informații despre data de începere a cursului, program, desfașurare, taxa de curs ………..aici

Nu se da examen si elibereaza diploma ANC –  la  finalizarea acestui curs.

  Nume (obligatoriu)

  E-mail(obligatoriu)

  Telefon (obligatoriu)

  Subiect

  Mesaj