training-comunicare-22042_big“Dacă vrei ca ceilalți să te asculte, vorbește-le pe limba lor!”                Dr. Taibi Kahler

CURS PCM® – “Comunicarea eficientă”
–  3 zile  –

Ram – Info în parteneriat cu Lifelong Learning Solutions vǎ invitǎ:

 • sǎ faceţi cunoşţinţǎ cu tehnicile specifice Analizei Tranzacţionale (AT) şi cu cele ale Modelului Procesului Comunicǎrii (PCM®).

Ambele metodologii pot fi aplicate cu succes în elaborarea strategiilor care vizeazǎ dezvoltarea personalǎ și organizaţionalǎ.
Process Communication Model® (PCM) este o metodologie avansată, destinată evaluării personalităţii şi managementului eficient al comunicării, un instrument special destinat gestionării eficiente a comunicării dintre oameni.
PCM® diferă de alte modele prin faptul că prezice în mod sistematic manifestarea comportamentului uman în diferite situaţii, oferind soluţii optime pentru adecvarea comunicării. Acest instrument a fost riguros cercetat şi validat ştiinţific. Astfel, oricine poate învăţa principiile fundamentale şi modul de aplicare corectă a acestora într-un timp foarte scurt (3 zile).
Prin utilizarea consecventă a PCM® devii capabil să-ţi adaptezi imediat comunicarea stilului abordat de către persoana căreia doreşti să i te adresezi. Altfel spus, veţi vorbi aceeaşi “limbă”, iar mesajul tău va fi într-adevăr înţeles!

Fiecare tip de personalitate are puncte forte caracteristice pe care le manifestă în timpul comunicării, iar frecvenţa expunerii acestora de către o persoană oferă indicii clare cu privire la tipul ei de personalitate predominant.

Avem cu toţii cele şase tipuri de personalitate evidenţiate de PCM® şi le folosim în proporţii diferite, în funcţie de context, interlocutor ori situaţie.

Profilul Individual al Personalităţii (PPI) este instrumentul de evaluare psihologică a structurii personalităţii; sunt generate rapoarte despre tipul uzual de percepţii, canalul de comunicare agreat, stilul de management cel mai familiar, preferinţele referitoare la ambient, nivelul de stres potenţial şi nevoile psihologice ale aplicantului.

Avantajul cel mai important constă în faptul că acest excelent instrument de management poate fi utilizat cu rezultate foarte bune imediat după încheierea seminarului, în toate acţiunile personale sau profesionale pe care doritți să le întreprindeţi!

În plus, taxa de participare asigură și realizarea – sub licenţă PCM® – a Profilului Individual al Personalităţii.

Acest tip de seminar este recunoscut la nivel internaţional și este inclus în programele de certificare “PCM – Train the Trainer” și “PCM – Train the Coach”!

Toți cei interesați de optimizarea competenţelor necesare dezvoltării lor personale și profesionale în vederea unei cariere de top sunt bineveniţi!

 • Taxa de participare: 495Euro – taxa asigură și realizarea – sub licență PCM® – a Profilului Individual al Personalității.  

Ea însumează costurile celor trei zile de training, profilul individual al personalităţii, planul personal de acțiune pentru succes, manualul de curs tradus în limba română, miniprotocolul pentru pauze pe parcursul fiecăreia dintre cele trei zile.
Lifelong Learning Solutions oferă facilități speciale – coach-ilor, medicilor, membrilor ARAT, profesorilor, psihologilor, specialiștilor în resurse umane și trainerilor – pentru a folosi PCM® ca instrument al dezvoltarii lor personale şi profesionale, finanţând cu până la 10% un numar de 6 locuri în fiecare sesiune.

Studenții primesc o reducere cu 15% a taxei lor de participare. Finanţarea parțială se acordă numai participanţilor din categoriile profesionale menţionate mai sus, în baza unei copii scanate a documentului oficial care atestă respectiva apartenență.

Pentru înscrieri vă rugăm să utilizaţi acest formular:

  Nume (obligatoriu)

  E-mail(obligatoriu)

  Telefon (obligatoriu)

  Subiect

  Mesaj

  Trainer certificat PCM®: Ane-Mary Ormenisan
  Localitate: Bucureşti. Locaţia va fi anunţată în timp util participanţilor înscrişi.

  Foarte important de reținut:
  Orice persoană care doreşte să intre în posesia profilului individual al personalității (fără a fi condiţionată de participarea la vreun curs) poate solicita primirea acestuia dacă achită în prealabil taxa de 115Euro (+TVA).
  După verificarea plății este activată parola de acces pentru efectuarea on line a testului. Rezultatele sunt consemnate într-un manual explicativ de aproximativ 40 de pagini, sunt strict confidenţiale și cuprind inclusiv recomandări cu privire la acțiunile care pot conduce la optimizarea performanţelor profesionale, a dezvoltării personale şi a interrelaționării cu ceilalţi. Este recomandabil sprijinul trainerului certificat atunci când analizaţi rezultatele.

  Vă așteptăm cu drag pentru a petrece impreună 3 zile speciale în care să beneficiaţi de un program intensiv de studiu și practică axat pe Modelul Procesului Comunicării®!

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.