» CURS LA SALA(offline)sau online– pentru persoanele din provincie  sau cele care nu pot ajunge la sala, din diverse motive:

Data incepere curs format:OFFLINE (la sala): 29 mai 2021

Taxa curs:

Consilierea pentru dezvoltare personala– consta in aplicarea unui ansamblu de tehnici, abilitati si competențe care urmaresc indrumarea clientilor spre o folosinta mai buna a resurselor lor personale. În acest mod, clientii pot afla mai ușor solutia unei probleme existentiale si îsi pot imbunatati calitatea vietii lor in general.

Termenul de consiliere –  descrie relatia interumana de sprijin dintre o persoana specializata-consilierul, si o alta persoana care solicita asistenta de specialitate-clientul.

Caracteristicile consilierii:

Care este scopul consilierii?

Scopul consilierii este acela de a oferi clientului oportunitatea de a se auto explora și de a-si recunoaște schemele sale de actiune si de gandire, constientizandu-se si invatand sa-si foloseasca mai bine resursele personale pentru a se gestiona in mod eficace si pentru a atinge un grad ridicat de satisfactie personala.

Ce inseamna relatia de consiliere pentru dezvoltare personala?

Consilierul pentru dezvoltare personala –  nu da sfaturi, obiectivul principal al consilierii este cel de a ajuta clientul sa identifice singur ce anume are nevoie si cum sa obtina acest lucru.

Oportunitatile oferite de consilierea pentru dezvoltare personala:

Consilierea psihologica si psihoterapia– urmărsc o schimbare benefică de lungă durată, în timp ce o singură ședință de consiliere pentru dezvoltare personala- poate face lumină asupra unei decizii de luat, asupra unei chestiuni de rezolvat sau poate aduce seninătatea necesară pentru depășirea unui moment dificil.

Consilierea pentru dezvoltare personala – reprezinta un proces complex care cuprinde o arie foarte larga de interventii care impun o pregatire profesionala de specialitate.

Mai exact – Cursul de specializare “CONSILIER PENTRU DEZVOLTARE PERSONALA”cod COR 242324, prin tehnicile de consiliere studiate/utilizate – sunt cele necesare practicarii acestei ocupatii si au rolul de a ajuta viitorul consilier si clientii acestuia sa depaseasca momentele dificile cu care se confrunta.


Publica in: