Curs INSPECTOR SSM

Simţământul imperfecţiunilor noastre creează teama. Încercările de a rezolva creează curajul.”    Vittorio Gassman

Este recunoscut faptul ca succesul si competitivitatea unei intreprinderi si, in general, a economiei nationale, depinde, in cea mai mare masura, de utilizarea rationala si eficienta a resurselor umane, precum si de calitatea muncii si motivarea personalului. 

Inspectorul SSM este angajatul de baza al companiei, intrucat, indiferent de dimensiunea fortei de munca implicate, el este cel care asigura gestionarea optima a angajatilor…

Resursele umane reprezinta una dintre cele mai importante investitii ale unei organizatii. Tocmai de aceea, fara o instruire adecvata in domeniul sanatii si securitatii in munca, fara protectie impotriva factorilor de risc la locul de munca, activitatea nu se va desfasura in conditii optime, acesta fiind si motivul pentru care rolul unui Inspector in domeniul securitatii si sanatatii in munca intr-o organizatie sau companie este esential. Cursul de inspector in domeniul sanatatii si securitatii in munca garanteaza dobandirea tuturor cunostintelor necesare privind aspectele esentiale legate de protectia muncii si va ajuta sa profesati in acest domeniu, , in conditiile respectarii legislatiei actuale a muncii.

Cursul Inspector SSM se adreseaza atat angajatorilor cat si angajatilor. Succesul oricarei firme depinde de modul in care angajatii pun in practica obiectivele acesteia. De aceea, capacitatile si calitatea resurselor umane sunt definitorii pentru rezultatele obtinute. Securitatea si sanatatea locului de munca sunt doi factori importanti in activitatea desfasurata de orice companie sau societate. inspectorul SSM, trebuie sa foloseasca metodele potrivite, dobandite in timpul cursului , prin care sa determine motivele reale ale acestei situatii.

Parcurgand cursul “Inspector in domeniul sanatatii si securitatii in munca “- 80 ore , cursantii vor face cunostinta cu principalele activitati ce tin de dirijarea cadrelor dintr-o intreprindere, precum planificarea strategica a resurselor umane, instruirea, etc.

Scopul cursului “Inspector SSM” este de a oferi cunostinte viitorilor INSPECTORI in ce priveste securitatea si sanatatea personalului intreprinderii, precum si de a-i invata sa aplice cunostintele teoretice obtinute in cadrul intreprinderii. Cursul Inspector in domeniul sanatatii si securitatii in munca prevede expunerea materialului teoretic intr-o combinare eficienta cu specificul functionarii intreprinderilor in conditiile reale si particularitatile resurselor umane.

Competente ce vor fi dobandite in urma Cursului”Inspector SSM”- 80 ore:

IMPORTANT !!!

  • La sfarsitul acestui curs, in urma examinării ANC, se elibereaza Certificat de absolvire pentru ocupaţia INSPECTOR SSM, insoțit de Supliment descriptiv pentru competențe.
  • Certificatele se eliberează în conformitate cu OG 129/2000 republicată, în baza autorizației emise de MMPS.
  • Costul oricarui curs de formare, autorizat MMPS, se poate deduce din impozitul pe profit / venit conform art 34 din OG 129/2000, republicată, care prevede că “societățile comerciale, companiile, societățile naționale, unitățile cooperatiste, regiile autonome și alte instituții pot efectua cheltuieli pentru formarea profesională a salariaților, cheltuieli care se deduc, dupa caz, din impozitul pe profit sau din impozitul pe venit”. 
  • informații despre data de începere a cursului, program, desfașurare, taxa de curs ………..aici 

Te așteptăm cu drag.

[button link=”http://raminfo.ro/formular-inscriere/” icon=”user” bg_color=”#cf1fcf”]Formular inscriere[/button]