big_15017

   CURS ANALIST RESURSE UMANE

Cod COR  333306 –

Cursul de Analist Resurse Umane se adreseaza tuturor persoanelor interesate sa isi imbogateasca cunostintele in domeniul resurselor umane.

 

 

Continut: – cursul este structurat in 3 module a cate 15 ore fiecare:
MODULUL I – ADMINISTRAREA PERSONALULUI, ORGANIZAREA MUNCII, COMUNICAREA ORGANIZATIONALA SI GESTIONAREA RESURSELOR
MODULUL II – ANALIZA SI EVALUAREA POSTURILOR, EVALUAREA PERFORMANTELOR PROFESIONALE ALE ANGAJATILOR
MODULUL III – RECRUTAREA SI SELECTIA PERSONALULUI 

Durata:  45 ore

Documente necesare la inscriere:

 • copie buletin / C.I.
 • copie  certificat de nastere
 • copie certificat casatorie(daca este cazul)
 • copie diploma de absolvire

Informatii despre data de incepere a cursului, program, desfașurare, taxă de curs:  http://www.raminfo.ro/home/program-cursuri/

 

Strategiile de resurse umane  ca recrutarea, motivarea, managementul carierei sunt aspectele importante prin care acest curs te ajuta sa dobandesti competentele necesare conducerii unui departament de resurse umane.

 Gestionarea eficienta a resurselor umane, reprezinta calea cea mai sigura pentru ca o companie sa se dezvolte continuu, iar de acest aspect sunt constienti toti cei care conduc organizatiile, indiferent de marimea lor.

  Instruirea in acest domeniu este foarte importanta, oricare ar fi nivelul managerial. Fie ca este vorba despre un post de conducere sau despre unul de executie in departamentul de resurse umane sau in alt departament al organizatiei, cursul Analist Resurse Umane isi va dovedi utilitatea inca de la inceput si reprezinta o baza solida pentru performanta.

Scopul cursului:  – aflarea unor raspunsuri la problemele legate de relatiile de munca, dar si care sunt abiliattile necesare unui analist de resurse umane.

Beneficii: – la finalul cursului participantii vor sti:

– sa identifice tipul si etapele planificarii muncii, astfel incat sa optimizeze procesele de luare a deciziilor, rezolvarea problemelor si gestionarea timpului.
– sa identifice si aplice fazele de dezvoltare a unei echipe de lucru, implementand practicile eficiente de leadership si motivatie in gestionarea relatiilor, promovand dinamizarea si responsabilizarea.
– ca omul este cea mai pretioasa resursa in cadrul unei organizatii
– sa faca fata cu succes strategiilor de dezvoltare ale companiei
– sa asigure resurse umane valoroase corespunzatoare nevoilor companiei
– sa gestioneze corect resursele existente in cadrul companiei
– cum sa motiveze si sa investeasca in oameni pentru optimizarea activitatii

Metode folosite:
– Curs deschis
– Studii de caz si exemple practice
– Metode experientiale
– Joc de rol
– Feed-back personalizat
– Cursul este interactiv, partea practica reprezentand 70% din timpul cursului.

Certificatul de absolvire se va elibera in conformitate cu O.G. nr.129/2000 privind formarea profesionala a adulţilor – republicata şi in baza Autorizaţiei cu Seria B, Nr.0009697/30.12.2015 emise pentru Lifelong Learning Solutions s.r.l. de catre Autoritatea Naţionala pentru Calificari (A.N.C.)

Acest curs este organizat in pateneriat cu Lifelong Learning Solutions s.r.l. iar suportul de curs in integralitatea sa, cat si materialele suplimentare oferite spre studiu constituie proprietatea exclusiva a Lifelong Learning Solutions s.r.l. si sunt protejate prin Legea nr.8 din 14 martie 1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe.

 

Trainer:ANE2 ANE – MARY ORMENIȘAN

 • formator certificat ANC (CNFPA) si cadru didactic atestat de MECT, trainer certificat international in Process Communication Model® de catre Taibi Kahler Associates, Fondator si Business Administrator al S.C. Lifelong Learning Solutions S,R.L, consilier pentru dezvoltare personala, consultant organizational sub contract de supervizare cu Asociatia Europeana de Analiza Tranzactională, Executive Coach certificat de Academy of Executive Coaching – AOEC, mediator, jurist specializat in Managementul Resurselor Umane si in Dreptul Muncii, cu experienta de peste 9 ani in acordarea de consultanta in domeniu, Master in Drept comunitar european – Universitatea Bucuresti, CPEA, formari complementare: analiza tranzactionala – 8 ani, brainspotting, metoda E.S.P.E.R.E., sandplay therapy, publicatii la Editura Forum Media Publishing, membru fondator ACDPPR – Asociația Consilierilor pentru dezvoltare personala si profesionala din Romania

 

IMPORTANT !!!

Informatii despre data de incepere a cursului, program, desfașurare, taxă de curs:  http://www.raminfo.ro/home/program-cursuri/

 

”Inzestreaza-ti abilitatile de conducere cu resursele necesare schimbarii, fara sa pierzi contactul cu Eu-l tau.”   – Neculai Fântânaru

 

Va asteptam cu drag.

 

  Nume (obligatoriu)

  E-mail(obligatoriu)

  Telefon (obligatoriu)

  Subiect

  Mesaj