Tu ce alegi?

„Să râzi mult şi des; să câştigi respectul oamenilor inteligenţi şi afecţiunea copiilor; să obţii aprecierea criticilor corecţi şi să înduri trădarea prietenilor falşi; să apreciezi ceea ce este frumos şi să descoperi ce este mai bun în fiecare; să laşi în urma ta o lume un pic mai bună, fie printr-un copil sănătos, fie printr-o bucată de grădină sau printr-o condiţie socială îmbunătăţită; să ştii că măcar un suflet a respirat mai uşor pentru că ai trăit tu. Asta înseamnă că ai reuşit.Ralph Waldo Emerson

 • Va aflati în situaţia în care simţiti că ceva va lipseşte din viaţa şi nu puteţi descrie în cuvinte ce anume??
  Sunteti obositi/plictisiti
  si nu mai rezonati cu anumite situatii ( casa, familie, ocupatie, aspect exterior /interior, job) ?
 • Cautati un proces care sa va ajute să va dati seama care este motivul?  
 • Simtiti ca, odata cu trecerea prin acest proces veti afla cine sunteti cu adevărat şi veti descoperi ce va lipseste si ce va  face cu adevărat fericiti.
 • Stiati ca: Consilierea pentru dezvoltare personala este suportiva si ofera suport emotional, apreciativ si material ??

Prin acest proces veti învata sa stati mai mult de vorba voi cu voi, sa va ascultaţi mai mult si sa va luati gandurile cat mai în serios. Veti învata sa-va puneti întrebările corecte pentru a afla ce va doriti cu adevărat în toate aspectele vieţii personale

Acest tip de consiliere contribuie la formarea de abilitati si atitudini care sa permita o functionare personala si sociala flexibila si eficienta in scopul atingerii starii de bine.

 • Când începe procesul de dezvoltare personală şi cât durează?

Sunt 2 situaţii în care începe procesul de dezvoltare personală:

 1. Atunci când atingem maturitatea emoţională, în general după vârsta de 30 de ani, după ce trece perioada în care ne lăsăm dusi de val în ce direcţie vrea, fără să avem unul sau mai multe scopuri după care să ne ghidăm viaţa. Odată ajunsi la vârsta maturitatii începem automat să lăsăm în spate gândurile adolescentine şi începem să ne gândim la lucrurile care contează cu adevărat pentru noi. Din acel moment începe dezvoltarea personală în mod conştient.
 2. La orice varsta, cand constientizam ca viata noastră nu merge în directia dorita si cand ne dam seama ca daca astazi regretam decizii pe care le-am luat gresit sau lucruri pe care nu le-am făcut in urma cu niste ani, la fel vom regreta şi in urmatorii ani- lucrurile pe care nu le facem astăzi.

Deoarece timpul nu poate fi oprit şi nici trecutul schimbat, conştientizam ca singura variantă pe care o mai avem de a nu rămâne într-o veşnica frustrare este aceea de a actiona şi de a începe din acel moment să facem lucruri pentru si în folosul nostru.

Indiferent în care dintre cele doua situatii va regasiti, procesul de dezvoltare personala este un proces continuu, pe viaţa care se termină doar atunci când se termina si calatoria noastra prin viata.

Întotdeauna vor exista lucruri de îmbunatatit la propria persoana, cunostinte de dobandit si experiente de trait. Odata început acest proces în mod constient, veti dori sa faceti si sa cunoasteti cat mai multe lucruri.

Fiind un proces continuu, pe viaţa,  se recomanda ca atunci cand este atins obiectivul de a avea un scop clar dupa care sa ne ghidam viata, trebuie sa devenim conştienti că viaţa noastra este mult prea importantă pentru a fi lăsată în voia sorţii vom fi mult mai motivati sa facem schimbarile pe care ni le dorim…

Daca doriti sa porniti acest  proces prin care sa va ajutati pe dumneavoastra, familia, prietenii  si oamenii sa constientizeze anumite probleme : de sanatate, cuplu, familiale, financiare , juridice, sociale, etc cu ajutorul acestui proces- deveniti dumneavoastra Consilierul de dezvoltare personala de care  toata lumea are nevoie pentru a trece prin schimbarile oferite de viata…

Deoarece zilele acestea este recomandat să stăm cât mai mult în casă, sa respectam reguli de igiena, sa ramanem responsabili, echilibrati, sa gandim pozitiv- este momentul  sa ne punem in aplicare si sa ne atingem obiectivele stabilite –   participand la o specializare acreditata – Consilier pentru dezvoltare personal-  in varianta online!- cu ajutorul careia veti putra sa deschideti propriul cabinet de consiliere, in cadrul caruia puteti ajuta oamenii, sa evolueze, sa treaca peste anumite blocaje si obstacole si sa se dezvolte personal deoarece in cadrul consilierii, oamenii descopera resursele interioare nelimitate pe care le au, calitatile, credintele, valorile si visele pe care le pot transforma in realitate…..

 Obiective exprimate in competente profesionale:

 • organizarea activitatii proprii
 • dezvoltarea propriei cariere
 • crearea spatiului de interactiune cu persoanele consiliate
 • investigarea situatiilor problema
 • explorarea solutiilor pontetiale ale situatiilor problema
 • consilierea privind modalitatile de dezvoltare personala

Conditii de acces:

– studii superioare finalizate prin examen de licenta (indiferent profilul de activitate)

  Pentru inscriere va asteptam la sediul nostru din Calea Mosilor nr 124, et 1, ap 2, sector 2, Bucuresti de luni – vineri de la 10.00-18.00 sau efectuati online: puteti trimite CI-ul dumneavoastra scanat pe e-mail si solicitati factura proforma pentru plata avansului in banca (daca doriti factura pe firma, va rugam sa trimiteti datele de facturare odata cu CI-ul dumneavoastra).

Acte necesare la înscriere:

 • copie BI/CI
 • copie certificat de nastere
 • copie diploma de studii (diploma de licenta)
 • copie certificat de casatorie (pentru doamne daca este cazul)

Trainer: ALEXANDRA – ALINA CONSTANTINESCU Formator certificat ANC, evaluator competente profesionale certificat ANC, psiholog licentiat, consilier psihologic  si coach cu orientare experientiala si  programare neurolingvistica (NLP), specialist management resurse umane, trainer organizational softskills in mediu multinational.Cursuri de dezvoltare personala in Acupunctura, Metoda Silva, Access Consciousness,  formator al cursurilor Consilier pentru dezvoltare personala, Coach-Specialist in activitatea de coaching, Formator, Comunicare manageriala, Asertivitate in cadrul centrului nostru- Ram-info .

!!! Va rugam sa efectuati inscrierea sau sa anuntati intentia de participare  in termenul prevazut si stabilit, pentru a putea sa ne organizam corespunzator

Contact:

 • telefon: 021/311.63.03
 • mobil: 0728.120.340, 0787.510.040, 0723163926, 0722.675.316
 • e-mail: office@raminfo.ro, raminfotraining@gmail.com
 • web: www.raminfo.ro

Va asteptam cu drag!