Curs Consilierea prin artă

Cursul  ”Consilier pentru dezvoltare personală”, cod COR 242324, organizat și susținut de noi, este compus dintr-un numar de 40 ore structurate in 4 module.

Cursul ”Consilierea prin artă” modulul 4 al acestui curs  reprezintă un domeniu nou introdus în România și  pune accent pe latura creativă a consilierului și a participanților la ședințele de dezvoltare personală.

Consilierea prin artă poate avea ca target copiii, adolescenții și tinerii, dar nu numai. Aceasta se poate adresa oricăror persoane doritoare să-și dezvolte calitățile artistice, să se exprime prin artă și chiar să-și construiască astfel succesul profesional.

În cadrul cursului primiți toate informațiile și tehnicile necesare desfășurării consilierii prin artă. Va fi analizat modul în care sunt folosite artele vizuale în consiliere, vor fi analizate resursele pe care le aveți la dispoziție și modul în care puteți face cele mai eficiente alegeri în privința lor. De asemenea, veți fi sprijiniti să dobândiți abilitățile de a consilia prin artă și să vă însușiți tehnicile specifice acestui domeniu.

Fiecare consilier care a urmat acest curs de perfecționare, poate organiza propriile ateliere lucrative, ședințe și workshop-uri în funcție de pasiunile sale și ale persoanelor consiliate. Informațiile referitoare la dezvoltarea personală pot fi îmbinate cu artele plastice, astfel încât procesul de consiliere să îi ajute pe participanți să se recreeze, să se dezvolte în plan personal și să privească viața dintr-o nouă perspectivă, care să le aducă împlinire sufletească, în plan social și chiar profesional.

Așa cum a fost conceput acest curs de perfectionare, consilierul de dezvoltare personală îi îndrumă pe participanți spre armonia interioară, prin intermediul artei. Dacă în cazul ședințelor clasice de consiliere este vorba despre un simplu dialog între consilier și participant, acest curs te învață cum să incluzi activități de relaxare și cum îl poți ajuta pe client să-și redescopere laturile luminoase.

Consilierul pentru dezvoltare personală îi stimulează pe oameni să-și analizeze visurile și să gasească acea cale de care au nevoie pentru a și le îndeplini. Consilierea prin artă echipează oamenii cu bagajul necesar de cunoștințe și aptitudini pentru a deveni creativi și a-și transforma propria viață într-o operă de artă.

Cele mai frumoase calități ale unui om, întregul talent pe care l-a primit în dar și potențialul de dezvoltare sunt subliniate și încurajate de persoanele care consiliază prin intermediul artei.

Cursul de Consiliere prin artă este un instrument ideal pentru a vă consolida propriul statut profesional și pentru a-i ajuta pe ceilalți să devină mai buni ca oameni.

Pentru a vă înscrie la acest curs contactați-ne telefonic sau folosind formularul de înscriere

Mai multe detalii despre acest curs găsiți ……aici

Informații despre data de începere a cursului, program, desfașurare, taxa de curs ………..aici

Nu se da examen si elibereaza diploma ANC –  la  finalizarea acestui curs.

 •  SE VOR ELIBERA DIPLOME DE ABSOLVIRE– sub sigla proprie

  Nume (obligatoriu)

  E-mail(obligatoriu)

  Telefon (obligatoriu)

  Subiect

  Mesaj

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.