Curs astrolog și consiliere astrologică

curs-astrolog-raminfo

 

Astrologia este una dintre cele mai vechi și mai apreciate discipline din lume. Încă din Antichitate, cei mai mulți dintre conducătorii marilor imperii apelau la astrolog pentru a primi îndrumarea și consilierea necesară înaintea deciziilor importante.

Consilierea astrologică se face analizând poziția planetelor pe harta natală (numită și harta vieții) sau pur și simplu pe harta astrală a unui eveniment. În funcție de ora, data și locul nașterii unei persoane sau în funcție de ora, data și locul unui eveniment, harta cerului arată cum se vor așeza planetele într-un moment anume din viitor. Harta astrală este analizată de astrolog, care interpretează predispozițiile astrale, în funcție de propriile sale cunoștințe și folosindu-și intuiția.

În România, Comisia de autorizare a furnizorilor de formare profesionala a adultilor din Municipiul Bucuresti, consideră astrologia o calificare de sine stătătoare. Aceasta este menționată în Codul Ocupațiilor din România, ocupația de Astrolog având cod COR 516101. Pentru absolvenții cursului de astrologie este emis un Certificat de Absolvire, de către Ministerul Muncii și Ministerul Educației Naționale. Fiecare Certificat de Absolvire este însoțit de un Supliment în care sunt menționate competențele dobândite.

Organizăm Cursul de Astrolog din 2013 și o parte dintre absolvenți și-au deschis propriile Cabinete de Consiliere Astrologică. Aspectul cel mai important îl reprezintă însușirea unui număr cât mai mare de cunoștințe, iar în acest sens oferim un suport de curs cuprinzător, împreună cu alte materiale de studiu și organizăm săptămânal ateliere de lucru ce îi ajută pe cursanți să devină astrologi profesioniști.

Principalul avantaj al cursului organizat de noi îl reprezintă aprofundarea materiei de studiu alături de un astrolog cu o experiență de zeci de ani în domeniu. Doamna Gabriela Ioana Apostol este astrolog și formator în cadrul echipei Ram-Info și împărtășește cursanților aflați la început de drum informațiile de bază de care trebuie ținut cont pentru întocmirea unei hărți astrale cât mai clare și elementele de detaliu specifice acestui domeniu.

Pentru că termenul „astrologie” înseamnă de fapt logica astrelor, cursanții învață cum sunt influențați potențialii clienți de puternica vibrație a planetelor. Horoscopul personal este principala solicitare adresată unui astrolog. Însă persoanele care participă la un astfel de curs de perfecționare profesională, învață să întocmească hărți și pentru diferite evenimente sociale, pentru entități cu personalitate juridică (în funcție de data constituirii lor), pentru cupluri și așa mai departe.

Istoria astrologiei este îndelungată, iar lucrările care s-au scris în acest domeniu sunt nenumărate. Ceea ce contează foarte mult este îndrumarea pe care o poate oferi un formator experimentat și totodată un astrolog apreciat, care a cunoscut succesul practicând această meserie.

După absolvirea cursului, absolvenții își pot consolida cunoștințele prin cursurile personalizate de Astrologie Medicală, Astrologie Relațională și Atelierele de lucru și supervizare ce se desfășoară săptămânal.

În plus față de acest curs, în portofoliul cursurilor organizate de noi, găsiți și cursurile de Formator și Web Design ce vă învață să vă construiți propriul site web în numai 20 ore. Astfel, veți avea posibilitatea de a vă organiza propria afacere. Fie veți putea deschide un Cabinet de Consiliere Astrologică, fie veți putea construi un website, în cadrul căruia să publicați horoscopul zilnic, săptămânal, lunar și anual pentru fiecare zodie în parte, captând astfel atenția publicului, din rândul căruia vor veni clienții care vă vor solicita astrograme personalizate.

Posibilitățile de dezvoltare în acest domeniu sunt nenumărate. Sunt necesare doar dorința, pasiunea și munca.

Noi vă ajutăm să obțineți informațiile de care aveți nevoie și să deveniți profesioniști cu acte în regulă. Pentru detalii despre Cursul de Astrolog, click aici.

Pentru a vă înscrie la acest curs contactați-ne telefonic sau folosind formularul de înscriere

Informații suplimentare privind taxa de curs, programul și desfășurarea altor cursuri găsiți ….…aici

Vă așteptăm cu drag!

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.