Curs CONSILIER PENTRU DEZVOLTARE PERSONALĂ

 “Viitorul începe acum, nu mâine.“ – Papa Ioan Paul al II-lea

Croiește viitorul tău și al celor care îți solicită ajutorul în acest sens, participând la cursul CONSILIER PENTRU DEZVOLTARE PERSONALĂ – Cod COR 242324
Consilierul pentru Dezvoltare Personală lucrează cu persoane sănătoase din punct de vedere psihic și oferă cadrul și suportul util pentru a explora și depăși diverse stări sau situații ce impiedică evoluția personală și/sau profesională iar misiunea lui este aceia de a-i îndruma pe ceilalți să devină independenți, să conștientizeze că se pot ajuta singuri și că îi pot impulsiona inclusiv pe cei din jurul lor.
Participarea la acest curs, conferă participanţilor o nouă specializare garantată prin excelenţă şi prin certificatul de absolvire emis de MMPS, recunoscut atât la nivel naţional cât şi în Uniunea Europeană.
Cursul se adresează:

 • Persoanelor care au studii superioare şi doresc să înceapă şi să dezvolte o activitate independentă în calitate de consilier, în propriul cabinet sau ca angajat pentru firme, indiferent de domeniul studiilor superioare efectuate înainte de acest curs
 • Persoanelor care prin natura profesiei lucrează cu copii, adolescenţi şi adulti şi doresc să îşi îmbogăţească cunoştinţele şi abilităţile personale şi profesionale de comunicare, interacţiune şi îndrumare a acestora
 • Oricarei persoane dornice de creştere personală prin parcurgerea şi aplicarea asupra propriei persoane a informaţiilor şi abilităţilor dobândite la curs.

Consilierul pentru dezvoltare personală este o persoană autorizată și calificată național și recunoscută internațional, ce oferă consultanță profesională indivizilor sanatoși din punct de vedere psihic, dar care doresc sau cărora situațiile de viață le impun,să caute soluții optime, și să treacă cu succes peste diverse evenimente sau stări în care se aflaă la un moment dat, dezvoltandu-și propriile resurse și capacități.
Consultanța are loc prin tehnici de dialog și de determinare a clienților,ce vor fi susținuti de către consilier pe tot parcursul ședințelor,cu scopul de a se investiga și găsi orice tip de resursă proprie, menită să favorizeze soluționarea problemelor cu care se confruntă.
Ședințele de consiliere sunt confidențiale, non-directive și personalizate .
A nu se confunda cu psihoterapia sau consilierea psihologică, acestea din urmă, fiind în sarcina exclusivă a psihologilor și nu a consilierilor de dezvoltare personală.

Conform competențelor obținute :

 • veți beneficia de o creștere a nivelului de competență și de expertiză personală în cadrul propriului cabinet de consiliere și orientare.
 • vă puteți dezvolta pe plan personal, îmbunătățindu-vă comunicarea cu persoanele din jur și beneficiind de un nivel de ințelegere și acceptare a propriei vieți
 • îi puteți susține și încuraja pe cei dragi vouă într-un mod nou, mult mai efficient și vă puteți îmbunătați calitatea relațiilor interpersonale.
 • puteți colabora cu companii/multinaționale, puteți dezvolta parteneriate de business sau vă puteți angaja în cadrul școlilor/gradinițelor/spitalelor,
 • vă puteți reinventa și îmbunătăți managementul propriei vieți prin valorificarea oportunităților oferite de mediul social.

Taxa: 1200 800 lei –reducere specială în luna februarie + 65 lei examinare finala ==> poate fi achitată în 2 rate (sunt incluse suportul de curs, fișele de lucru, certificatul de absovire, coffee break)

Locație: Sediul Ram-Info Training – Centru de informare, consiliere, orientare şi formare acreditat MMPS

 • București, sector 2, Calea Moșilor – vechi, nr.124, ap.2, etaj 1, interfon 02
 • CF. 18377390, RC: J40/2275/2006, Cont: RO58 BTRL RONCRT02 8703 1701 – Banca Transilvania
 • Contact: 0213116303, 0728120340, 0722675316, 0723163926, office@raminfo.ro www.raminfo.ro

Condiții :
• studii superioare finalizate prin examen de licență (indiferent profilul de activitate)
Acte necesare la înscriere:
• copie BI/CI
• copie certificat de naștere
• copie diplomă de studii (diplomă de licență)
• copie certificat de casătorie (pentru doamne daca este cazul)
Pentru confirmarea participării și înscriere, vă așteptăm la sediul nostru sau, puteți trimite documentele necesare – prin email la adresa office@raminfo.ro , împreună cu dovada achitării primei rate din taxa de curs.

Trainer:ALEXANDRA ALINA CONSTANTINESCU
– psiholog cu orientare în psihoterapie experiențială și programare neurolingvistică, licențiată în filologie, Master în Management Resurse Umane (ASE), Master Studii Religioase: texte și tradiții (Universitatea București), formator & consilier pentru dezvoltare personală certificat MMPS, certificat în Leadership și Management nivel 5, recunoscut la nivel internațional, emis de DDA Consulting – Anglia.

Vă așteptăm cu drag.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.