Agentul imobiliar- rolul si aptitudinile sale

»CURS OFFLINE – (LA SALA) – cu respectarea normelor in vigoare (masti, distantare sociala, etc) – respectarea prevederilor OUG 70 / 2020 si ale OMMPS 3577 / 2020 cu  posibilitate ONLINE prin intermediul programului skype pentru persoanele din provincie si strainatate- alaturi de colegii din sala.

Data incepere curs: >> 21 mai 2021

  • vineri 21.05.2021 – 13.00-18.00
  • sambata 22.05.2021 – 10.00-18.00
  • duminica 23.05.2021 – 10.00-17.00
  • examinare finala 23.05.2021 – 17.00-18.00

Taxa curs:

  •    1000 lei 800 lei + 65 lei examinare ==> poate fi achitata in 2 rate
  • 650 lei + 65 lei taxa de examen– pentru inscriere si plata integrala a cursului pana pe data de: 15 mai 2021

Agentul imobiliar este persoana care ține legătura între cerere și ofertă, este interfața dintre cumpărător și vânzător,el  reprezintă ambele părți implicate în procesul imobiliar și găsește soluții avantajoase atât pentru cumpărători, cât și pentru vânzători în schimbul unui comision care este, de cele mai multe ori, reprezentat de un procent din valoarea finala a tranzacției. 

Cumpărarea unei locuințe reprezinta un proces proces dinamic care implică mai multe tipuri de resurse (timp, bani, energie). De aceea, ajutorul agentului imobiliar este esențial pentru identificarea celei mai bune oferte imobiliare, în concordanță cu cerințele clientului cumpărător.

Documentarea online este importantă dar nu suficientă. Un agent imobiliar face mult mai mult decât să caute proprietăți care respectă criteriile specificate de cumpărător.

Informația reprezinta cheia unei tranzacții imobiliare de succes, iar acesta este motivul pentru care atât cumpărătorii cât și vânzătorii de pe piața imobiliară apelează la serviciile unui broker imobiliar. Acesta are acces la informații din mai multe surse, cunoaște piața și prețurile la care s-au vandut anterior alte proprietăți și poate oferi informatii de calitate atât vânzătorilor care doresc să vânda cât mai repede și la un preț bun, cât și cumpărătorilor care nu cunosc bine dinamica pieței, evoluția prețurilor și avantajele și dezavantajele anumitor proprietăți.

Obiectivul principal al agentului imobiliar este încheierea tranzacției în cel mai scurt timp posibil și în condiții avantajoase pentru ambele părți. Acesta va interveni ca un punct de legătură între clientul cumpărător și vânzător în timpul negocierilor, concentrându-se pe aducerea de argumente plauzibile pentru care părțile ar trebui să-și facă unele concesii pentru ca tranzacția să se încheie avantajos pentru ambele părți.

Pe lista abilităților necesare unui agent imobiliar putem trece: adaptarea permanentă la schimbare, flexibilitatea, productivitatea, capacitatea de a stabili prioritățile și de a-și organiza un program clar și constant, capacitatea de a-și gestiona corect timpul.

Toate acestea, combinate cu  pasiunea pentru exercitarea profesiei pot aduce orice agent imobiliar în topul performanței. 

Dacă considerați că această ocupație vi se potrivește, vă așteptăm să vă înscrieți  la cursul nostru de specializare – acreditat – AGENT IMOBILIAR/BROKER IMOBILIAR pentru obținerea certificatului ce vă oferă dreptul de a practica această  frumoasă profesie……detalii aici

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.