Workshop: “Gandurile negative si fricile– tehnici si exercitii de transformare a acestora”

INVITATIE la Workshopul:

“Gandurile negative si fricile– tehnici si exercitii de transformare a acestora”

Gândurile sunt o putere uriaşă, mult mai mare decât cea a electricităţii. Ele vă controlează viaţa, vă modelează caracterul şi vă structurează destinul…..

Swami Shivananda

Luni, 09 Noiembrie2020, incepand cu ora 18.00, va invitam la un workshop despre gandurile negativesi frici, posibile cauze ale acestora precum si posibilitati de dirijare si transformare a lor in emotii frumoase si actiuni productive si benefice.

In aceasta perioada a anului, cand noptile sunt mai lungi, cand vremea devine din ce in ce mai mohorata, anxietatea poate sa se amplifice aducand cu ea tot felul de ganduri, temeri, insomnie, tristete, mergand chiar pana la depresie.

 

 Speram sa va putem oferi raspunsurile la aceste intrebari si la multe altele in cadrul acestui  workshop.

Pentru a participa la acest workshop, va rugam sa va exprimati dorinta printr-un email la adresa:office@raminfo.ro si sa achitati suma de 80 de lei in contul RamInfo, RO58 BTRL RONCRT02 8703 1701, cel mai tarziu vineri- 06 Noiembrie 2020.

Luni veti primi un email cu datele de logare pe Zoom si cu toate detaliile de care aveti nevoie.

Trainer: ALEXANDRA – ALINA CONSTANTINESCU (HANCIU)  – Formator certificat MMPS, evaluator competente profesionale certificat MMPS, psiholog licentiat, consilier psihologic  si coach cu orientare experientiala si  programare neurolingvistica (NLP), specialist management resurse umane, trainer organizational softskills in mediu multinational.Cursuri de dezvoltare personala in Acupunctura, Metoda Silva, Access Consciousness,  formator al cursurilor Consilier pentru dezvoltare personala, Specialist in activitatea de coaching, Comunicare manageriala, Asertivitate, Management  in cadrul centrului nostru- Ram-info

DATA: 09 Noiembrie2020 -ORA 18.00

TAXA:   80 lei / participant

Va asteptam cu mult drag!

 

ULTIMELE Cursuri programate in acest an

CONTACT:

Telefon / Fax: 021/311.63.03
Mobil: 0728.120.340,  0787.510.040, 0723.163.926,  0722.675.316

E-mail: office@raminfo.ro
ris_srl@yahoo.com
raminfotraining@gmail.com

Web: www.raminfo.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.