Initiere in SAMANISM – Seminar experiential de weekend

Samanismul este un subiect spre care cineva ar putea veni din curiozitate, in care intra fascinat si din care iese SCHIMBAT(diferit fata de cum a intrat).

Samanismul poate fi definit ca o metoda de vindecare, de recuperare a unor parti ratacite din spirit. In realitate,  este un fenomen teribil de complex si, in general, greu de definit.

ln cadrul acestui seminar, vom descoperi si aplica coordonatele specifice gandirii magice in diversele tipuri de samanism pe care le vom aborda.

In primul rand este necesara o apropiere de originile practicilor samanice. In felul acesta vom urmari dezvoltarile ulterioare, pana in zilele noastre, ale actelor de vindecare. In egala masura primitiv si sofisticat, samanismul propune, prin cercetarea sa, o imbogatire a viziunii despre lume.

Participarea la un workshop de initiere va da dreptul de participa gratuit la orice alt seminar de initiere in samanism viitoare -locuri disponibile-  maxim 15.
– Util ar fi sa va aduceti fie o toba sau o zuruitoare ca cele pentru bebelusi, fie o cutiuta cu Tic Tac, cu bobite de orez, margele, bile de lemn sau orice altceva pe care simtiti  ca v-ar incanta sa le scuturati (am vazut persoane care prefera cheile de la masina sau de la birou).- orice varianta este potrivita.
Programul este deosebit de interesant si incarcat si ne-am bucura sa fiti punctuali.
Va fi necesara completarea unei fise medicale, pe care o puteti descarca de aici pe care va rugam sa o completati si trimiteti in format electronic  prin e-mail, pana pe data de 4 martie- cel mai tarziu… . Este o procedura obligatorie.
 Contributiapentru participarea la acest curs este de 500 Ron/ persoana.
Date contact facilitator:–  CARMEN ELISA GORAS cgoras@yahoo.com , elisa@askelisa.ro  O723.395.019. 

Pentru practicanti, pe data de 8 martie- ora 14.00- organizam Cercul de Tobe.

La cercul de tobe, – vom calatori, ca de obicei, pentru gasirea solutiilor la problemele fiecaruia.

Contributia pentru participarea la Cercul de tobe: 30 Ron/persoana

 

 

.