Pachet nr.7-Cursurile Coach+Formator=3700 lei

  

PACHET PROMOŢIONAL NR.7
Cursurile: COACH – SPECIALIST IN ACTIVITATEA DE COACHING + FORMATOR  = 3700 LEI
 

 1.   Curs  Coach –  SPECIALIST IN ACTIVITATEA DE COACHING

Specialistul in activitatea de coaching ofera servicii de invatare non-formala si dezvoltare personala sau organizationala celor care prin aceste servicii doresc sa schimbe ceva important in viata lor personala, profesionala sau in organizatia lor, sa-si imbunatateasca performantele in activitatile pe care le desfasoara sau in relatiile cu ceilalti...
Formatorul este specialistul în formare care proiecteaza, deruleaza, evalueaza si revizuieste activitați teoretice / practice si / sau programe de formare si dezvoltare a competentelor profesionale, derulate in institutii specializate sau la locul de munca, conform Standardului Ocupaţional din 2007.

Perioada: 120 ore = 4 sesiuni x 20 ore

  • Tariful de instruire:  4500 lei 3500 lei + 65 lei examinare ANC==> pot fi achitate în 3-4 rate – prima la înscriere ( sunt incluse suportul de curs, fișele de lucru, certificatul de absovire, coffee break, gustare de prânz).

 * 3000 lei + 65 lei examinare ANC – preț promoțional – pentru absolvenții Ram-Info ai cursurilor de Consiliere

 

2. Curs ”FORMATOR” – Cod COR 242401

Curs Manager Proiect

Durata: 30 ore

Taxa:

  • 1000 lei 650 lei + 65 lei examinare ANCpreț special doar pentru achiziționarea pachetului promoțional (sunt incluse suportul de curs, fișele de lucru, certificatul de absovire, coffee break)
  • 1000 lei 750 lei + 65 lei examinare ANC==> poate fi achitată în 2 rate – prima la inscriere (sunt incluse suportul de curs, fișele de lucru, certificatul de absovire, coffee break).

mai multe detalii despre curs……aici

 

ALEXFormator: ALEXANDRA ALINA CONSTANTINESCU

Formator certificat ANC, psiholog licentiat cu orientare in psihoterapie experientiala si programare neurolingvistica, coach NLP; licentiata in Filologie; absolvent Master Management Resurse Umane (ASE), absolvent Master Studii Religioase; Manager si Coach in mediu organizational, Specialist in activitatea de coaching.

Tarif de instruire pachet nr.10:    3700 lei + 65 lei taxa de examinare ANC / curs ( sunt incluse suportul de curs, fișele de lucru, certificatul de absovire, coffee break, pentru fiecare curs).

*   poate  fi achitat în 3-4 rate – prima la înscriere

Comments

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

loading