Vă rugăm să vă scrieți impresiile utilizând formularul de mai jos.

Vă mulțumim.

Comments

 • Marcel
  Răspunde

  Participand la cursul de Broker imobiliar, am cunoscut o noua oportunitate. Ma bucur ca am avut inspiratia de a-i cunoaste, este o adevarata placere sa fii in preajma lor…, te fac sa ai incredere in sansele tale insufland o doza de optimism realist. Din punct de vedere profesional pot sa spun ca ai nevoie doar de vointa, restul iti face placere sa studiezi bucurandu-te de cat de multe cunostinte ai acumulat, incepi sa gandesti sistematic, profesionist. Toata stima! Sunt f.umani, prietenosi, profesionisti. Ori de cate ori voi avea ocazia o sa-i caut fie pt.a le cere pareri,fie pt. a-i vizita pur si simplu ! Marcel H Baia Mare

 • Adela
  Răspunde

  Am apreciat buna organizare si comunicare a cursului Consiliere prin arta, atmosfera degajata precum si atitudinea prietenoasa a doamnei Liliana. Am invatat mult, activitatile practice m-au ajutat sa ma cunosc mai bine si sa gasesc solutii la unele dintre problemele cu care ma confruntam iar tehnicile invatate ma vor ajuta sa sa imi dezvolt activitatea profesionala.
  Adela Maria Talpes

 • Mihai Marian
  Răspunde

  In cadrul companiei Ram-Info, am absolvit 4 cursuri de specializare si pot spune ca este una dintre cele mai bune companii de consiliere(consultanta)si perfectionare din tara, cu formatori foarte bine pregatiti si conditii foarte bune de lucru. Respect si recomand cu drag aceasta companie.
  Marian Gheorghe Mihai – Bucuresti

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

loading