Colectivul Ram-Info de la primul meu apel mi s-au parut exceptionali, receptivi, responsabili, grijulii dar cel mai mult am fost socata de rabdarea si amabilitatea cu care se adreseaza clientilor. Doana formator se ridica la cote maxime de cultura si inteligenta, vocea doamnei te cucereste din prima.

Mariana, Galati – curs asistent manager


Informatia primita a fost peste asteptarile mele, ma bucur ca am ales acest curs. Multumesc!!

Catalina, curs Asistent manager


Totul a decurs foarte bine. Mi-a placut mult de tot doamna instructor.

Mihaela, curs Asistent manager


A fost un curs bine organizat. Ideile principale au fost bine punctate.

Andreea-corina, curs Asistent manager


Un curs excelent, d-na Liliana a fost un lector minunat de la care am invatat tot ce doream sa invat la acest curs.
Ana-Maria, Bucuresti – Curs Asistent manager


Avand in vedere credibilitatea dvs, am observat si o foarte mare dedicare pentru orele in care cursul s-a desfasurat. Pe langa caldura si afectivitatea cu care am fost primiti si ulterior tratati, ma bucur ca exista emancipare, civilizatie si spirit occidental. FELICITARI SI MULTA ADMIRATIE!!!
Petrescu Constantin – Prahova – Curs Asistent manager


Cursul Asistent manager a fost bine organizat din toate punctele de vedere, a cuprins tot ce ma interesa. Formatorii au fost foarte bine pregatiti si au putut transmite informatiile intr-un mod profesionist.
Va multumesc
Anastase Ioana – Ploiesti- Curs Asistent manager


Personal calificat, foarte expliciti, amabili, colectiv tanar. Am urmat cu mare placere cursul Asistent manager.
Multumesc
Lazar Georgeta – Prahova- Curs Asistent manager


Am facut cursul Asistent manager, personalul este amabil, bine instruit, informatii captivante, adevarati profesionisti. Multumesc pentru tot, voi reveni cu mare placere.
Calin Liliana Elena – Ploiesti- Curs Asistent manager


Cursul Asistent manager a fost,complex,bine structurat=> excelent.
Bucur Ecaterina – Calarasi- Curs Asistent manager


Echipa este bine pregatita, organizata, serioasa iar cursul foarte practic si eficient
Ispas Florentina – Bucuresti – Curs Asistent manager


Mie acest colectiv mi s-a parut superb, fetele sunt foarte dragute,cursul complet si practic, m-am simtit excelent.
Dragomir Florentina – Ploiesti – Curs Asistent manager


Cursul Asistent manager a corespuns asteptarilor mele si am asimilat informatii si metode de calitate, necesare in desfasurarea activitatii.
Ana Maria Istratie – Curs Asistent manager


La cursul Asistent manager am gasit o echipa foarte buna, organizata, serioasa care ofera informatii de calitate si specializari pe masurasi un curs bun si practic.
Mihaela Bugnariu- Curs Asistent manager


Cursul Asistent manager a fost foarte bun, bine structurat si organizat.
Silvia Mihaila – Curs Asistent manager


Participand la cursul Asistent manager am descoperitun curs eficient,  o organizare si metoda de predare foarte bune ce au corespuns asteptarilor mele.
Bogdan Preda- Curs Asistent manager


Cursul Asistent manager a fost organizat si s-a desfasurat la un nivel profesionistsi mi-a completat toate lipsurile. Sunt gata sa revin oricand. Felicitari!
Niculina Sardan- Curs Asistent manager


Organizarea cursului Asistent manager este excelenta, programa si suportul de curs sunt complete si excelente iar profesorul foarte bine pregatit, exigent si urmareste interesul cursantilor. Felicitari!
Nicoleta Lilea- Curs Asistent manager


Prin cursul Asistent manager am asimilat intr-o perioada relativ scurta, neasteptat de multe notiuni si informatii ce imi sunt deja utile in activitatea mea.Felicitari formatorului si echipei RamInfo.
Mihaela Antonescu- Curs Asistent manager


Am absolvit cursul Asistent manager si consider ca aici am gasit o echipa foarte bine pregatita profesional, am primit informatii foarte bine structurate si la obiect.
Cu siguanta voi reveni si pentru alte specializari si voi recomanda si altora acest centru.
Paun Ionel – Braila- Curs Asistent manager


La aceasta firma am gasit lectori de calitate, profesionalism, organizare exceptionala, serviabilitate si cursul Asistent manager accesibil, complex si pe intelesul tuturor.
Panaite Felicia-Diana – Bucuresti- Curs Asistent manager


Tocmai am absolvit cursul Asistent Manager si pot spune ca este foarte bine structurat, am dobandit foarte multe cunostinte noi iar colectivul este de exceptie.
Zidaroiu Maria Larisa – Prahova- Curs Asistent manager


Vreau sa multumesc intregii echipe Ram Info pentru bagajul de cunostinte acumulat la cursul Asistent Manager, pentru consilierea de care am beneficiat si care m-a orientat intr-o noua directie a carierei mele, pentru profesionalismul cu care au organizat totul si caldura sufleteasca cu care ne-au sustinut….
Tudoran Andreea Raluca – Bucuresti- Curs Asistent manager


Am ajuns la cursul Asistent manager fiind obligata de serviciu, insa nu regret nici un moment si voi reveni, de aceasta data din placere pentru a participa si la alte cursuri organizate de acest colectiv minunat si sustinute de trainerul care este un om deosebit si un adevarat profesionist.
Cozma Loredana – Bucuresti- Curs Asistent manager


In cadrul companiei Ram-Info, am absolvit 4 cursuri de specializare si pot spune ca este una dintre cele mai bune companii de consiliere (consultanta) si perfectionare din tara, cu formatori foarte bine pregatiti si conditii foarte bune de lucru. Respect si recomand cu drag aceasta companie.
Marian Gheorghe Mihai – Bucuresti- Curs Asistent manager