[easingslider id=”4145″]

Buddy bleu1 Curs CONSILIER PENTRU DEZVOLTARE PERSONALĂ

  • 6 zile – sesiunea 1: – 16 – 18 octombrie 2015 – sesiunea 2: 23 – 25 octombrie 2015
  • Taxa: 1600 lei 1000 lei – preț special + 50 lei examinare ANC
  • BONUS: INTERVIU GRATUIT și înscriere în ACDPPR – Asociația Consilierilor pentru dezvoltare personală și profesională din România (www.acdppr.ro)

Vă invităm la ATELIERELE de dezvoltare personală ale lunii OCTOMBRIE 2015.

Buddy bleu1 Atelierele astrologice cu tema:„Luna fară direcţie şi Părţile arabe”săptămânal – joi – ora 17.30 – primul atelier – joi 15 octombrie ora 17.30....Read more »

Buddy bleu1„Aspectele practice ale consilierii” atelier de dezvoltare personală organizat organizat în parteneriat cu ACDPPR şi Lifelong Learning Soluţions – joi 29. octombrie ora 18.00 – 20.00....Read more »

Buddy bleu1 “Conştientizarea alegerilor pe care le facem”seminar de dezvoltare personală organizat organizat în parteneriat cu ACDPPR şi Lifelong Learning Soluţionsjoi 22 octombrie ora 18.00 – 21.00....Read more »

 

Buddy bleu1 Vă invităm la următoarele workshop-uri de dezvoltare personală și perfecționare ale lunii iunie 2015.

1 Tema: “Secretele relației în doi”

Data: 26 iunie 2015 orele 19:00-21:00
Taxa: 35 lei/persoană
Traineri: Alina – Alexandra Constantinescu și Valentin Sen
Termen-limită pentru înscrieri: 25 iunie 2015 – ora 16.00.....Read more »

Buddy bleu1RAM INFO TRAINING va invita la Cursul interactiv ` COMUNICARE MANAGERIALA EFICIENTA dedicat rolului Asistentului de manager in concordanta cu nevoile economiei globale.ce va incepe sambata, 06 iunie 2015 – ora 10.00 si se va derula pe tot parcursul weekendului.....Read more »

Buddy bleu1 NOUTĂȚI privind ATELIERELE și cursurile pentru dezvoltare personală programate. * ATELIERUL DE ARTĂ SPIRITUALĂ -Tematica abordată: “Cercul vieții”joi 28.05.2015 – ora 18.30 . Cercul vieții este o abordare originală care utilizează simbolul cercului sacru – ca poartă de intrare pe tarâmul subconștientului – simbol care se regăsește deopotrivă în toate religiile și tradițiile.Arta spirituală continuă să fascineze prin modul în care se concretizează rezultatul final și mesajul pe care aceasta îl conține....Read more »

Buddy bleu1Vă invităm la cursurile organizate în următoarea perioadă cu preț special! 1. CURS ASTROLOG acreditat ANC Astrologia este un limbaj prin care putem primi mesajul astrelor. Studiul Astrologiei (astra – stea) recurge la logica (logos) si apoi la ratiune pentru a intelege si a ne raporta la Universul inconjurator.2. CURS CONSILIERE PRIN ARTĂ acreditat ANC .Consilierul pentru dezvoltare personala ii stimuleaza pe oameni sa-si analizeze visurile si sa gaseasca acea cale de care au nevoie pentru a si le indeplini.…Read more »

Buddy bleu1 INVITAȚIE la Atelierul astrologic cu tema: “KARMA și ASTROLOGIA EVOLUTIVĂ” Ram-Info şi Astrolog Gabriela Apostol vă invită la o serie de 6 ateliere ce se vor desfășura săptămânal – Joi între orele 17.30 – 21.00 cu tema: “KARMA și ASTROLOGIA EVOLUTIVĂ”..…Read more »

Buddy bleu1 GRATUIT PENTRU ȘOMERI! – CURS ASISTENT MANAGER autorizat ANC cu Durata: 70 ORE ( 2 module) – Modul I – Secretariat computerizat – 50 ore + Modul II – Comunicare managerială – 20 ore. Conform studiilor de specialitate, locul unui asistent manager se regăseşte la nivelul structurilor ierarhice superioare ale companiei, ca prim-subaltern şi în acelaşi timp colaborator apropiat al directorului general sau de departament…...…Read more »

Buddy bleu1 INVITAȚIE la Atelierul astrologic cu tema: “Lilith – Luna Neagră și rolul punctelor virtuale în astrologie” Ram-Info şi Astrolog Gabriela Apostol vă invită Joi 16.04.2015 între orele 17.30 – 20.30 la acest Atelier astrologic. Lilith, ca şi Nodurile lunare, reprezintă un punct virtual, un fel de umbră, dar, care spre deosebire de Noduri, este legată strict de ceea ce reprezintă Luna, subconştientul nostru şi psihicul….Read more »

Buddy bleu1 Cursurile acestui weekend cu preț special! 1. CURS CONSILIER PENTRU DEZVOLTARE PERSONALĂ * 17 – 19 aprilie – sesiunea I * 24 – 26 aprilie – sesiunea II. Acest curs este compus dintr-un număr de 40 ore – 4 module realizate intr-o formă unică, atractivă și interactivă ce oferă participanților instrumentele și viziunea necesare acestei activități, ce se vor desfășura în cadrul celor 6 zile de weekend programate. 2. CURS FORMATOR – Dacă activitatea dumneavoastră constă în susținerea unor cursuri, ateliere, conferințe,…..…Read more »

Buddy bleu1 ”Lumina Sfintei Învieri să vă aducă multă bucurie, iubire și o minune care să vă schimbe viața în cel mai frumos mod posibil!……….…Read more »

Buddy bleu1 ARHIVAREA – Ce reprezintă arhivarea și formarea profesională în domeniul arhivării Conform Legii 16/1996 republicată in 2014 privind activitatea de arhivă, orice persoană fizică sau juridică,creatoare de documente, raspunde de evidența, manevrarea, selecționarea și păstrarea acestora în condițiile prezentei legi, iar personalul responsabil cu activitatea de arhivă trebuie să beneficieze de programe de formare profesională…….Read more »

Buddy bleu1 Dragi absolvenţi ai cursurilor de Consilier pentru dezvoltare personală / Consilier de orientare privind cariera / Consilier pentru dezvoltare personală prin artă, Vă anunţăm debutul activităţii Asociaţiei Consilierilor pentru Dezvoltare Personală şi Profesională din România ( A.C.D.P.P.R), înființată cu acordul Secretariatului General al Guvernului României nr.9350 din14.07.2014 și în baza hotărârii Judecătoriei Sectorului 2 București din data de 30.07.2014. ……..Read more »

Buddy bleu1Cursul CONSILIER PENTRU DEZVOLTARE PERSONALĂ este prezentat într-o formă unică, atractivă și interactivă oferă participanților instrumentele și viziunea necesare pentru a consilia persoane în parcursul lor de viață. Consilierul pentru Dezvoltare Personală lucrează cu persoane sănătoase din punct de vedere psihic și oferă cadrul și suportul util pentru a explora și depăși diverse stări sau situații ce impiedică evoluția personală și/sau profesională…..Read more »

Buddy bleu1 Cursul ”Consilierea prin artă” modulul 4 al acestui curs reprezintă un domeniu nou introdus în România și pune accent pe latura creativă a consilierului și a participanților la ședințele de dezvoltare personală.……..Read more »

Buddy bleu1 Pentru că termenul „astrologie” înseamnă de fapt logica astrelor, cursanții învață cum sunt influențați potențialii clienți de puternica vibrație a planetelor. Horoscopul personal este principala solicitare adresată unui astrolog. Însă persoanele care participă la un astfel de curs de perfecționare profesională, învață să întocmească hărți și pentru diferite evenimente sociale, pentru entități cu personalitate juridică (în funcție de data constituirii lor), pentru cupluri și așa mai departe..……...Read more »

Buddy bleu1 Învață să-ți creezi propriul site acum! – Curs de Web Design Vă invităm să participați la Cursul nostru de Web Design, pentru a învăța să contruiți propriul dumneavoastră website în numai 20 de ore. Majoritatea manualelor și tutorialelor pe care le puteți găsi pe internet sunt fie prea stufoase, fie oferă informația în mod fragmentat, iar cursantul este nevoit să caute în mai multe locuri specificațțiile tehnice de care are nevoie pentru a le pune cap la cap și a înțelege cum este construit un site web..……..Read more »

Buddy bleu1 Reîncep atelierele de ASTROLOGIE! Ram-Info şi Astrolog Gabriela Apostol vă invită Joi 02.04.2015 între orele 17.30 – 20.30 la Atelierul astrologic cu tema: “Eclipsa totală de lună”. Anul 2015 aduce în țara noastră doua eclipse: o eclipsă de Soare și o eclipsă totală de Lună. După eclipsa de Soare din 20 martie urmează şi o eclipsă totală de Lună, în data de 4 aprilie 2015, ele fiind în general în echipe, în grupuri, ”Soare cu Lună”.……..Read more »

Buddy bleu1 Informare privind cursurile programate în perioada următoare și prețurile promoționale ale acestora. Vă invităm să descoperiți – prin cursurile și atelierele programate, câteva instrumente necesare autocunoaşterii, conştientizării și activării resurselor individuale creative utilizate în comunicarea cu ceilalţi. Utilizarea lor ar putea induce ”schimbarea” pe care v-o doriţi în viaţă atunci când vă descoperiţi adevăratul scop!……Read more »

Buddy bleu1 Decoratorul de interioare sau designerul de interioare este acea persoană care întocmește planul pentru echiparea, decorarea și mobilarea încăperilor din interiorul clădirilor, punând apoi în aplicare planul întocmit……Read more »

Ce este Feng Shui? Buddy bleu1 Feng Shui îmbină astrologia chineză cu designul interior, iar scopul acestei arte este de a-i ajuta pe oameni să trăiască în armonie cu energia vitală, numită chi, care există în tot ceea ce este viu și care animă planeta……Read more »