Asociaţia Consilierilor pentru Dezvoltare Personală şi Profesională din România ( A.C.D.P.P.R)

cropped-acdppr-img1

 

 

Dragi absolvenţi ai cursurilor de Consilier pentru dezvoltare personală / Consilier de orientare privind cariera / Consilier pentru dezvoltare personală prin artă,

Vă anunţăm debutul activităţii Asociaţiei Consilierilor pentru Dezvoltare Personală şi Profesională din România ( A.C.D.P.P.R), înființată cu acordul Secretariatului General al Guvernului României nr.9350 din14.07.2014 și în baza hotărârii Judecătoriei Sectorului 2 București din data de 30.07.2014. Asociaţia are ca obiective principale promovarea consilierii pentru dezvoltare personală și profesională – respectiv orientare în carieră – şi perfecţionarea continuă a consilierilor în scopul atingerii celor mai înalte standarde ale practicii în domeniu. Îi aşteptăm alături de noi pe toţi cei care împărtăşesc aceste deziderate!

 

Aderarea la A.C.D.P.P.R implică următoarea procedură:

1. Completarea cererii de aderare (puteţi descărca formularul de pe site)images SAGEATA

2. Trimiterea cererii de aderare completată până pe data de 15 a lunii în curs, la adresa de email (office@acdppr.ro) împreună cu următoarele documente în format pdf/jpg:

• copie după diploma de licenţă

• copie după diploma de Consilier pentru dezvoltare personală / Consilier de

orientare privind cariera / Consilier pentru dezvoltare personală prin artă,

• copie după C.I.

• CV actualizat în limba română

3. Interviu de aderare. ( Interviurile se ţin lunar, iar ziua stabilită pentru desfăşurarea acestora va fi anunţată pe site cu cel puţin 5 zile calendaristice înainte.

4. Răspunsul comisiei de acceptare a cererii de aderare va fi comunicat individual, în scris, în termen de maxim 10 zile calendaristice de la data interviului.

5. Taxa de înscriere este de 30 lei şi se achită odată cu susţinerea interviului.

6. Cotizaţia anuală de membru este de 190 lei şi se va achita în maxim 10 zile calendaristice de la acceptarea în Asociaţie. După achitarea taxei se va elibera Carnetul de Membru A.C.D.P.P.R.

7. Acceptarea în Asociaţie presupune respectarea Codului Etic al Asociaţiei, care poate fi descarcat de aiciimages SAGEATA.

Consiliul Director A.C.D.P.P.R.

www.acdppr.ro

Comments

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

loading