fengshuielements”Osmoza între cer și pământ are loc în interiorul omului.” Yi Jing, Cartea Schimbărilor

 Formular inscriere

Știm că fiecare dintre noi este unic și majoritatea ne dorim ca locuința sau propriul nostru spațiu să ne exprime, să ne inspire, să asigure un cadru de comunicare, să ne aducă energie, armonie, oportunități, relaxare.

Dar cum putem realiza asta?

O modalitate validată de milenii este amenajarea spațiului în stil feng shui

De ce să alegem astrologia chineză și nu cea occidentală?

Deoarece popoarele asiatice, în principal chinezii și popoarele Asiei de sud-est, au dezvoltat un sistem filozofic ce realizează conexiuni între aspecte ale vieții și energia materiei, caracteristici și tendințe psihice cu energia astrelor și ciclurile complexe ale vieții.

Harta energetică a unei locuințe, analizată în momentul mutării primilor locatari, în funcție de orientarea fațadei și perioada construcției, se numește harta natală a casei și poate fi comparată cu un horoscop, deoarece indică probabilitatea întâmplarii unor evenimente în viitor.

Aceasta nu se modifică în timp decât în cazul  unei  renovări majore sau odată cu demolarea casei respective.
Folosind o busolă și anul curent, se determină locațiile fiecărei din cele 9 tipuri de energie  precum și influențele acestora în strinsă legătură cu interacțiunea energiilor harții natale.În funcție de rezultatele analizei, se plasează remedii pentru activarea stelelor pozitive sau reducerea celor negative.

Informatii folositoare pentru analiza:
1. Planul casei la scară
2. Direcția fațadei casei masurată cu busola
3. Datele de naștere ale ocupanților
4. Poze ale împrejurimilor

Structura cursului:

 • Ne vom familiariza cu metoda de calcul astrologic utilizată în Feng Shui – Cei patru stâlpi ai destinului( sistem ce utilizează utilizează patru piese de bază și anume anul, luna, ziua și ora de naștere), cu cele12 semne zodiacale și cele 24 de perioade ale anului chinezesc.
 • Vom crea amenajări interioare/desing interior în funcție de persoană utilizând cele cinci tipuri de energii – Metal, Apa, Lemn, Foc, Pământ, care compun, în cosmologia chineză întreg universul.
 • Vom realiza pentru cazuri concrete analiza destinului care este un sistem profund bazat pe datele de naștere .

Cei “patru stâlpi ai destinului” sau BaZi( 8 elemente), este o forma a astrologiei chineze si una dintre cele 5 studii clasice originale ale acestei civilizatii.

Ba Zi-ul reprezenta un document prețios care deținea informații complete, mult mai multe decât cele dezvaluite de datele de naștere ale unei persoane.
Filozofia care stă la baza acestor cunoștințe deosebit de prețioase, este că totul în Univers. deci și ființa umană este alcătuită din cele 5 elemente fundamentale.

Cunoscând acest sistem și toate noțiunile necesare, vom aduce în viața noastră prosperitate, echilibru, longevitate, energia vieții și, poate mai presus de toate, vom înțelege legea imuabilă a transformării.

Durata cursului: 2 zile

Diploma obținută:

 • acreditată de catre ANC(CNFPA)

Condiții :

 • studii medii

Documente necesare la înscriere:

 • copie buletin / CI
 • copie certificat naștere
 • copie certificat casătorie (dacă este cazul)
 • copie după dovada de absolvire a liceului

Competenţe dobândite:

 • Alcătuirea unui proiect de amenajare interioară
 • Pregătirea prezentării soluţiei propuse
 • Dezvoltarea profesională

IMPORTANT !!!

 • Costul oricărui curs de formare, autorizat ANC, se poate deduce din impozitul pe profit / venit conform art 34 din OG 129/2000, republicată care prevede ca “societațile comerciale, companiile, societățile naționale, unitățile cooperatiste, regiile autonome și alte instituții pot efectua cheltuieli pentru formarea profesionala a salariaților, cheltuieli care se deduc, după caz, din impozitul pe profit sau din impozitul pe venit”.
 • © Copyright Toate informațiile puse la dispoziție prin intermediul acestui material și al cursului ( structura, conținutul, durata, modul de prezentare, denumiri module) – sunt proprietatea ram-info și sunt inregistrate și protejate prin legea privind dreptul de autor și drepturile conexe, nr 8/1996, cu modificările și completarile ulterioare.
 • Informații despre data de începere a cursului, program, desfașurare, taxa de curs ………..aici 

Te așteptăm cu drag.

Formular inscriere