Învață să-ți creezi propriul site acum! – Curs de Web Design

curs-web-design-raminfo

 

Fiecare firmă, companie sau afacere deține un sediu propriu și spații în care publicul țintă poate lua legătura cu angajații, poate vedea produsele și poate evalua serviciile oferite.  În secolul XXI, principala activitate a devenit comunicarea, care trebuie să se realizeze cât mai rapid și ușor. Oamenii nu mai au timpul necesar să străbată distanțe de zeci sau sute de kilometri pentru achiziționarea bunurilor sau serviciilor de care au nevoie, intră pe internet și cumpără orice își doresc, cu un singur click al mouse-ului.

Un website reprezintă biroul online al unei afaceri, fie că vorbim despre un simplu PFA sau II, despre un ONG, despre o firmă sau despre o companie. Activitatea unei persoane juridice care furnizează bunuri sau servicii poate fi adusă la cunoștința utilizatorilor de internet prin intermediului unui website de prezentare (numit și business), prin intermediul unui portal sau al unui magazin online.

WordPress este platforma utilizată cel mai des, de specialiștii IT din întreaga lume, pentru crearea unor astfel de site-uri. Companii precum Sony, eBay, Xerox, Nokia sau instituții de presă precum CNN, BBC, Reuters, toate folosesc platforma WordPress datorită eficienței website-urilor implementate aici.

Vă invităm să participați la Cursul nostru de Web Design, pentru a învăța să contruiți propriul dumneavoastră website în numai 20 de ore. Majoritatea manualelor și tutorialelor pe care le puteți găsi pe internet sunt fie prea stufoase, fie oferă informația în mod fragmentat, iar cursantul este nevoit să caute în mai multe locuri specificațțiile tehnice de care are nevoie pentru a le pune cap la cap și a înțelege cum este construit un site web.

Noi am ținut cont de aceste dificultăți întâmpinate de cursanții doritori să devină designeri web și am structurat un suport de curs care prezintă informația în mod optim și care este pe înțelesul tuturor. În plus, persoanele care se înscriu la curs se vor afla sub permanenta îndrumare a lectorilor.  Fiecare cursant va construi câte un website WordPress, va fi examinat și va obține un Certificat de Absolvire eliberat de RamInfo, împreună cu Ministerul Muncii și Ministerul Educației Naționale.

Cursul de Web Design este autorizat ANC și te poate ajuta să te perfecționezi în domeniul în care lucrezi deja sau te poate ajuta la reorientarea profesională. În acest moment, profesia de programator este printre cele mai căuate pe piața locurilor de muncă. În funcție de performanță și de experiența dobândită în timp, salariile și veniturile colaterale salariului sunt foarte mari.

Pentru persoanele care doresc să-și coordoneze mai bine propria afacere, Cursul de Web Design asigură dobândirea unor informații cât de poate de utile și valoroase. În cadrul firmelor mici, fiecare antreprenor se bazează în primul rând pe sine, pe eforturile, cunoștințele și munca sa. Oportunitatea de a adăuga o ramură suplimentară activităților dumneavoastră nu este doar binevenită, ci și necesară.

 Cursurile au loc periodic, atât la sediu, cât și sub forma Învâțământului la Distanță (ID).

În cadrul Cursului de Web Design, formatorul vă va învăța cum să închiriați hosting-ul (sau găzduirea) pe un server, cum să cumpărați sau să închiriați o adresă de internet (numită și URL sau link), cum să instalați platforma WordPress, cum funcționează panolul de administrare (numit și Dashboard), cum se lucrează cu anumite coduri precum HTML și CSS, cum implementați un template de website (numit și șablon de site sau temă), ce sunt plugin-urile WordPress și cum le folosiți, ce strategii SEO (Search Engine Optimisation) să implementați etc.

Mai multe informații despre curs gasiți ….aici

Informații despre data de începere a cursului, program, desfașurare, taxa de curs ………..aici

Vă așteptăm cu drag.

 

Comments

  • STERIE SILVIA
    Răspunde

    Buna ziua,

    Cum as putea sa ma inscriu la cursurile de web desiqn?

    Multumesc

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

loading