AGENT IMOBILIAR IN ANUL 2022

În anul 2022, imobiliarele rămân, potrivit specialiștilor RE/MAX Action, unul dintre domeniile favorite ale investitorilor. Deși,  alte domenii promit un randament mai mare, investiția în imobiliare rămâne una dintre cele cu riscuri reduse – întrucât valoarea unei proprietăți poate crește considerabil în timp, iar aceasta poate fi închiriată cu un randament anual de până la 5%.

Un indicator care arată că piața imobiliară își va continua ascensiunea și în 2022 este dat de numărul de autorizații de construcții emise în ultimele luni în România. Cu 14% mai multe în trimestrul III din 2021 față de anul anterior.

Acest aspect incurajeaza  foarte mult practicantii acestei ocupatii si, in acelasi timp entuziasmeaza sectorul financiar deoarece, in urma tranzactiilor efectuate  se vor incasa  mai multi bani la buget si se vor crea mai multe locuri de munca-generatoare de taxe.

În privința forței de muncă, organizațiile  continua să investească în instrumente digitale pentru a sprijini munca la distanță și a atrage angajați cu aptitudini în zona de tehnologie, subliniază studiul.

Multe companii se concentrează pe reamenajarea proprietăților pentru a le putea folosi alternativ, în mai multe domenii, maximizându-le valoarea.Piața imobiliară, în general, este influențată de evoluțiile din economie, iar sectorul comercial cu atât mai mult. În plus, într-un mediu puternic inflaționist, precum cel pe care îl traversăm acum, proprietățile imobiliare atrag fonduri în căutare de plasamente care să asigure menținerea valorii banilor în timp.

Chiar dacă piața chiriilor nu va avea o evoluție favorabilă în termeni de randamente, investitorii vor căuta active a căror valoare să nu fie erodată de inflație, iar proprietățile imobiliare comerciale se pot încadra în această categorie.

În ceea ce privește piața locală, după recordul din 2021 la tranzacțiile cu terenuri, ne așteptăm la o dezvoltare în consecință a proiectelor imobiliare.

Capitala continuă să concentreze cea mai mare parte a tranzacțiilor imobiliare din România (67% dintre cele încheiate în primul semestru din 2021, având ca obiect în special clădiri de birouri și hoteluri, potrivit datelor BNR), dar apetitul pentru alte regiuni ale țării este evident”, a declarat Alexandra Smedoiu, Partener Servicii Fiscale, Deloitte România, Lider al Serviciilor de Consultanță pentru sectorul Imobiliar.

Rezultatele tuturor studiilor din domeniul imobiliar, care au fost realizate pana in prezent,  sunt optimiste  si incurajatoare pentru activantii in domeniu si mobilizator pentru cei ce intentioneaza sa lucreze in aceasta bransa.

Celor interesati sa practice aceasta ocupatie, le recomandam sa urmeze CURSUL de specializare Agent imobiliar/Broker imobiliar- COR-333401- acreditat MMPS, specializarea fiind necesara la Registrul Comertului- pentru infiintarea unei agentii imobiliare sau la adaugarea acestui domeniu de activitate intr-o societate activa si poate deveni obligatorie in urmatorii ani-pentru persoanele care activeaza in domeniu- cf. ultimelor reglementari europene.

In urma acestei specializari, vor fi dobandite urmatoarele:Competente / Abilitati specifice

 • comunicarea efectiva si interactiva
 • transmiterea si primirea informatiilor
 • primire si prelucrare cereri
 • primire si prelucrare oferte
 • dezvoltarea instruiri profesionale
 • munca in echipa
 • ofertare
 •  tranzactionare
 •  utilizarea calculatorului,…………..si puteti  sa beneficiati de taxa speciala a lunii februarie-„luna iubirii”, luna in care iarna începe să moară-impreuna cu tot ce a fost toxic si negativ in ultima perioada, iar primăvara începe să prindă putere-odata cu o noua energie benefica-de schimbare,purificare si noi inceputuri..  .. 
  Taxa curs:
        800 lei + 65 lei examinare ==> pentru plata cursului -achitata in 2-3 rate
      550 lei taxa speciala- luna februarie + 65 lei taxa de examen pentru inscriere si plata integrala a cursului pana pe data de: 10 FEBRUARIE 2022\
Data incepere curs:   18 februarie 2022- curs la sala, posibil ONLINE– prin intermediul platformei ZOOM-alaturi de colegii din sala   
PROGRAMUL CURSULUI:              
 • vineri 18.02.2022 – 13.00-18.00
 • sambata 19.02.2022 – 10.00-18.00
 • duminica 20.02.2022 – 10.00-17.00
 • examinare finala – duminica 20.02.2022 – 17.00-18.00

La sfarsitul cursului, in urma examenului – se elibereaza Certificat de absolvire pentru ocupatia Agent Imobiliar (Broker Imobiliar) insotit de Supliment descriptiv pentru competente.

Certificatele se elibereaza in conformitate cu OG 129/2000 republicata, in baza autorizatiei emise de Comisia de autorizare a furnizorilor de formare profesionala a adultilor din Municipiul Bucuresti si sunt valabile intern si international- in tarile membre UE.

Va așteptăm cu drag.

  Nume (obligatoriu)

  E-mail(obligatoriu)

  Telefon (obligatoriu)

  Subiect

  Mesaj

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.