Cu toata popularitatea sa, feng shui nu este un fenomen nou. Oamenii folosesc inca din vechime, forta naturii si energia pamantului pentru a-si imbunatati viata si mediul in care traiesc.

Pentru a face fata provocarilor din prezent, pentru a ne atinge potentialul maxim in interiorul nostru, in familia noastra, in afacerile pe care le avem, avem nevoie de multa energie pe care o procuram din natura.

Feng  Shui reprezinta:

– arta de a sti
– arta de a descoperi
– arta de a schimba
– arta de a trai

A studia feng shui inseamna sa pornesti intr-o fermecatoare calatorie de descoperire in care se reunesc diferite aspecte ale practicii culturale chinezesti. Feng Shui este o sansa transformata intr-un stil de viata formata din credinta, astrologie, folclor si mult bun simt.

Cu cat intram in tainele acestui stil de viata stravechi, Feng Shui ni se arata ca o intelepciune complexa, bazata pe ceea ce au inteles cu mii de ani oamenii despre cum curge energia prin Univers.

Astazi Feng Shui reprezinta un fenomen recunoscut si adoptat de toata lumea.

Descoperim ca feng shui da intr-adevar roadele scontate si ne ajuta sa ne aranjam nu doar casa si mediul inconjurator, ci sa ne imbunatatim si sanatatea, starea sufleteasca, relatiile, creativitatea, situatia financiara, viata de familie si spirituala, cariera.

Aplicand principiile feng shui obtinem:

– un mai bun control al propriului destin
– o intelegere mai profunda a vietii
– o atmosfera mai armonioasa acasa
– o intelegere mai buna a fortelor naturii
– capacitatea de a crea un ambient care sa ne ajute sa ne atingem potentialul maxim

Feng Shui ne ajuta sa actionam in asa fel incat sa putem capta fortele din jurul nostru si sa ne bucuram pe deplin de viata.

Continutul cursului:

 • vom aprofunda principiile acestui domeniu ce include elemente stiintifice, artistice si psihologice puse in slujba amenajarii spatiului inconjurator pentru armonizarea tuturor aspectelor vietii, optimizarea eforturilor, crearea si intretinerea bunastarii si a sanatatii, a pacii interioare si a longevitatii.
 • vom cunoaste caracteristicile mediului, personalitatea oamenilor ce locuiesc intr-un anumit spatiu, relatiile si efectele ce le declanseaza.
 • vom intelege ca Feng Shui nu este o magie, o aplicare mecanica a unor retete prestabilite sau doar o amplasare a unor obiecte decorative in anumite locuri.
 • cele cinci elemente de baza si campurile energetice
 • elementele de baza ale spatiului, directiile favorabile si nefavorabile
 • compatibilitatea persoanei cu locuinta sau propriul spatiu (birou, magazin, etc.)
 • regulile de baza pentru formarea celor opt directii ale spatiului si aspecte ale vietii 
 • analiza grilei din patratul Lo Shu
 • relatia individ-Bagua
 • idei de amenajare, energizare si armonizare a energiilor
 • utilizarea remediilor feng shui pentru fiecare zona a spatiului si aspect al vietii

Cunostintele asimilate vor crea decoratorului de interioare posibilitatea realizarii unor proiecte unice, complexe, personalizate, de un real rafinament.

Durata cursului:  2-3  zile

Diploma obtinuta:

 • acreditata de catre ANC

Conditii :

 • studii medii

Documente necesare la inscriere:

 • copie buletin / CI
 • copie certificat nastere
 • copie certificat casatorie (daca este cazul)
 • copie dupa dovada de absolvire a liceului

Competenţe dobandite:

 • Analizarea informaţiilor semnificative
 • Efectuarea de calcule matematice
 • Conceperea soluţiilor
 • Pregatirea prezentarii soluţiei propuse

”Tusul imbiband pensula, o insufleteste; pensula folosind tusul il inzestreaza cu spirit ”

Shi Tao – Cartea caii de mijloc

IMPORTANT !!!

 • Costul oricarui curs de formare, autorizat ANC, se poate deduce din impozitul pe profit / venit conform art 34 din OG 129/2000, republicata care prevede ca “societatile comerciale, companiile, societatile nationale, unitatile cooperatiste, regiile autonome si alte institutii pot efectua cheltuieli pentru formarea profesionala a salariatilor, cheltuieli care se deduc, dupa caz, din impozitul pe profit sau din impozitul pe venit”.
 • © Copyright Toate informatiile puse la dispozitie prin intermediul acestui material si al cursului ( structura, continutul, durata, modul de prezentare, denumiri module) – sunt proprietatea ram-info si sunt inregistrate si protejate prin legea privind dreptul de autor si drepturile conexe, nr 8/1996, cu modificarile si completarile ulterioare.

Informatii despre data de incepere a cursului, program, desfașurare, taxă de curs:  http://www.raminfo.ro/home/program-cursuri/

**  Persoanele din alte localitati pot participa la curs in sistem ID (invatamant la distanta). Pentru mai multe detalii referitoare la modul de desfasurare, va r ugam sa ne contactati telefonic. Finalizarea cursului si obtinerea certificatului ANC  – se realizeaza in urma parcurgerii unei pregatiri intensive la sediul nostru si examinare ANC…..detalii aici 

 

Va asteptam cu drag.

Nume (obligatoriu)

E-mail(obligatoriu)

Telefon (obligatoriu)

Subiect

Mesaj

-Acest curs ne va clarifica principiile acestui domeniu ce include elemente științifice, artistice și psihologice puse în slujba amenajării spațiului înconjurător pentru armonizarea tuturor aspectelor vieții, optimizarea eforturilor, crearea și întreținerea bunăstării și a sănătății, a păcii interioare și a longevității.
Prin studiu și aplicare vom cunoaște caracteristicile mediului, personalitatea oamenilor ce locuiesc într-un anumit spațiu, relațiile și efectele ce le declanșează.
Vom înțelege că Feng Shui nu este o magie, o aplicare mecanică a unor rețete prestabilite sau doar o amplasare a unor obiecte decorative în anumite locuri.
Modulul va cuprinde:
– cele cinci elemente de bază și câmpurile energetice
– elementele de bază ale spațiului, direcțiile favorabile și nefavorabile
– compatibilitatea persoanei cu locuința sau propriul spațiu(birou, magazin, etc.)
– regulile de bază pentru formarea celor opt direcții ale spațiului și aspecte ale vieții
– analiza grilei din pătratul Lo Shu
– relația individ-Bagua
– idei de amenajare, energizare și armonizare a energiilor
– utilizarea remediilor feng shui pentru fiecare zonă a spațiului și aspect al vieții
Cunoștințele asimilate vor crea decoratorului de interioare posibilitatea realizării unor proiecte unice, complexe, personalizate, de un real rafinament.