“Sarpele care nu-si poate arunca pielea trebuie sa moara. La fel si mintile care sunt impiedicate sa-si schimbe opiniile inceteaza sa mai fie minti.” – Friedrich Nietzsche

Datorita situatiei speciale creata de virusul Covid 19- care ne-a destabilizat din toate punctele de vedere, peste un milion de oameni vor trebui, în următoarele luni să se reinventeze sau chiar sa porneasca de la ZERO.

Chiar daca fortele aparent destabilizatoare, precum FRICA,par sa ne conduca uneori, descoperim ca suntem antrenati mental sa gandim pozitiv si sa trecem peste aceasta teama, sa o lasam in urma si sa ne concentram toata atentia catre noi, familiile si viitorul nostru.

Pentru reinventarea noastra, suntem datori sa trecem prin cateva etape:
1. Sa ne regasim pe noi si sa ne dam seama ce ne dorim sa facem, nu doar pentru bani, ci și pentru a ne simți împliniti;
2. Sa construim/ facem un plan clar de acțiune;
3. Sa stim clar cui ne adresam si care sunt nevoile lor;
4. Sa cream produse/servicii valoroase cât și o comunitate care ne cunoaste bine si care abia așteapta să ne cumpere serviciile pe care noi le vom oferi;
5. NU ne vom îndoi de noi și de valoarea pe care o aducem în lume;
6. NU ne vom îndoi de proces și rezultat;
7. Nu ne vom lăsa descurajati de critică-bine intenționată sau nu, bine fundamentată sau doar rautati/invidii;
8. Sa aflam si sa stim foarte clar care ne este misiunea, care este drumul pe care suntem și care este valoarea pe care ne dorim sa o aducem în lume…..

în contextul actual, daca aveti un telefon, si un laptop/ calculator cu o conexiune bună la internet, va invitam sa ne reinventam impreuna prin cursurile de specializare/perfectionare- autorizate ANC- pe care le vom organiza in perioada aprilie-iunie-conform OG nr 32 din 26 martie 2020 privind modificarea  si completarea unor acte normative conform Hotararilor Comitetului National pentru Situatii Speciale de Urgenta precum si instituirea starii de urgenta pe teritoriul Romaniei prin Decretul Presedintelui nt.195/ 2020 privind instituirea starii de urgenta.in sistem online- partea teoretica, iar imediat ce vom iesi din starea de urgenţa decretata si vom putea sa ne intalnim in salile noastre de curs, vom recapitula informatiile asimilate online, vom efectua aplicatiile practice/ tehnicile aferente fiecarui curs si vom sustine examinarea ANC.

Teoretic, majoritatea cursurilor aflate in portofoliul nostru, pot fi organizate in sistemul online dar, practic- vom debuta/ organiza doar cateva:

Afișez toate cele 18 rezultate