broker 1

Activitatea se adresează totodată acelor persoane care au deja conexiuni în  portofoliul lor de clienți și care își doresc un al doilea job, care să le aducă un plus în ceea ce privește confortul financiar și consolidarea relațiilor interumane de prietenie.

Formular inscriere

Durata cursului: 40 ore  (25 ore teorie (3 zile) + 15 ore practică individuală (realizarea unui proiect de absolvire compus din 9 capitole ce demonstrează asimilarea aspectelor teoretice parcurse).

Perioada: 3 zile –  23 – 25 februarie 2018

 • vineri 23.02.2018 – intre orele 13.00 – 21.00
 • sambata 24.02.2018              10.00 – 19.00
 • duminica 25.02.2018              10.00 – 16.00
 • examinare ANC: duminica 25 februarie 2018 – 16.00 – 18.00

Taxa: 600 lei 450 lei  + 65 lei examinare ANC (sunt incluse suportul de curs, fișele de lucru, rechizitele necesare, certificatul de absovire, coffee break).

Tematica cursului:

Piaţa imobiliară – Termeni, definiţii, cerere şi ofertă, investiţii imobiliare
Noţiuni de management imobiliar– Punerea în practică a strategiilor potrivite fiecarui client
Drept şi legislaţie în activitatea imobiliară– Familiarizarea cu formularistica legală şi cadrul juridic
Noţiuni privind tipurile de bunuri imobiliare – Evaluarea a bunurilor imobiliare.
Comunicarea şi negocierea în intermedierea imobiliară– Tehnicile de vânzare, comunicare interactivă şi negociere, managementul relaţiilor cu clienţii.
Finanţarea tranzacţiilor imobiliare – ipoteci, împrumuturi
Cadastru – noţiuni generale
Marketing imobiliar – Familiarizarea cu noţiunile şi tehnicile de marketing.
Utilizarea programelor imobiliare –noţiuni necesare utilizării soft-urilor imobiliare.

Competenţe obţinute:

 • Comunicarea efectivă
 • Dezvoltarea instruirii profesionale
 • Ofertare
 • Primire şi prelucrare cereri
 • Primire şi prelucrare oferte
 • Tranzacţionare

Condiții: – studii medii

Meseria este foarte potrivită persoanelor cărora le face plăcere să vorbească la telefon, să cunoască oameni și să-și facă prieteni noi. Se poate spune că agenții și brokerii imobiliari care muncesc cu pasiune au o viață frumoasă și împlinită.

Această profesie, combinată cu cea de Decorator interioare au mărit întotdeauna șansele de vânzare ale unei locuințe / teren și au influențat pozitiv decizia cumpărătorului prin propunerile lansate privind amenajarea spațiului / terenului și stilul corespunzător privind mediul înconjurator.

Prin proiectele feng shui, bazate pe ceea ce au înțeles în mii de ani oamenii despre cum curge energia prin Univers, îi puteți îndruma spre amenajarea necesară îmbunătățirii sănătății, a stării sufletești, a relațiilor, creativității, situației financiare, vieții de familie și spirituale și a carierei.

Formator:

batovschiCORNELIU BATOVSCHI

 • Formator certificat ANC(CNFPA)
 • economist licențiat în ANALIZĂ FINANCIARĂ și EVALUARE AFACERI
 • EXPERT EVALUATOR  atestat ANEVAR pentru bunuri mobile, imobile și intreprinderi
 • broker imobiliar cu experiență de peste 10 ani în cadrul propriei agenții în care își exercită funcțiile de ANALIST – EVALUATOR , EXECUTIVE MANAGER.

” Un agent imobiliar trebuie să fie un bun consilier, un fin detectiv şi un expert în coordonare. Trebuie să ştie să asculte cu atenţie ce spun clienţii şi să le identifice dorinţele şi nevoile, trebuie să aibă intuiţie şi abilităţi excelente de cercetare, pentru a găsi proprietatea perfectă şi, de asemenea, trebuie să se asigure că toată lumea îşi face datoria, până la semnarea actelor. Un consultant de succes este înzestrat sau îşi dezvoltă toate aceste aptitudini”, explică în cartea sa agentul imobiliar american Shahri Masters.

Activitatea de agent imobiliar / broker imobiliar ne poate transforma viața într-o oportunitate de a cunoaște oameni, de a forma relații interumane trainice și de folos ambelor părți, de a fructifica și de a face bani în timpul liber.

Pregătirea unui broker imobiliar de succes constă în dobândirea cunoștințelor de legislație din domeniu și a procedurilor notariale, modul de întocmire a pre-contractelor și a contractelor.

Agentul /brokerul imobiliar învață să comunice cu prietenie și deschidere, învață să ia decizii și să sintetizeze informația pe care o preia de la proprietar pentru a o prezenta potențialului cumpărător. El va ști sa-i îndrume, în orice situație, atât pe proprietar, cât și pe cumpărător, în demersurile de întocmire a actelor, fiindu-le atât sfătuitor, cât și însoțitor. Nu în ultimul rând, un broker este un bun cunoscător al pieței imobiliare.

Conform noilor proiecte legislative privind statutul agenţilor imobiliari, perfecţionarea în acest domeniu a devenit o obligatorie.
Dacă doriţi să deschideţi o agenţie imobiliară sau dacă activati deja în domeniul imobiliar, conform acestor proiecte veți fi obligaţi să absolviţi atât dumneavoastră cât și personalul agenției dumneavoastră cursuri de PERFECȚIONARE in acest domeniu.

SPECIALIZARE  utilă pentru persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă.

Acte necesare la înscriere:
• copie BI/CI
• copie certificat de naștere
• copie diplomă de studii
• copie certificat de casătorie (pentru doamne daca este cazul)

Locație: Sediul Ram-Info Training – Centru de informare, consiliere, orientare şi formare acreditat ANC şi MMFPSPV
București, sector 2, Calea Moșilor – vechi, nr.124, ap.2, etaj 1, interfon 02

 • CF. 18377390, RC: J40/2275/2006, Cont: RO58 BTRL RONCRT02 8703 1701 – Banca Transilvania

Contact: 0213116303, 0728120340, 0722675316, 0723163926, office@raminfo.ro    www.raminfo.ro

Pentru confirmarea participării și înscriere, vă așteptăm la sediul nostru sau, puteți trimite documentele necesare – prin email la adresa office@raminfo.ro , împreună cu dovada achitării primei rate din taxa de curs.

Vă așteptăm cu drag

 

Nume (obligatoriu)

E-mail(obligatoriu)

Telefon (obligatoriu)

Subiect

Mesaj