big_15017

   CURS ANALIST RESURSE UMANE

Cod COR  333306 –

 Cursul de Analist Resurse Umane se adreseaza tuturor persoanelor interesate să isi imbogățească cunoștințele în domeniul resurselor umane.

Formular inscriere

Continut: cursul este structurat in 3 module a cate 15 ore fiecare:
MODULUL I – ADMINISTRAREA PERSONALULUI, ORGANIZAREA MUNCII, COMUNICAREA ORGANIZAŢIONALĂ ŞI GESTIONAREA RESURSELOR
MODULUL II – ANALIZA ȘI EVALUAREA POSTURILOR, EVALUAREA PERFORMANȚELOR PROFESIONALE ALE ANGAJAȚILOR
MODULUL III – RECRUTAREA ȘI SELECȚIA PERSONALULUI 

Durata:  45 ore

Documente necesare la inscriere:

  • copie buletin / C.I.
  • copie  certificat de naștere
  • copie certificat căsătorie(dacă este cazul)
  • copie diploma de absolvire

Informații despre data de începere a cursului, program, desfașurare, taxa de curs ………..aici 

Strategiile de resurse umane  ca recrutarea, motivarea, managementul carierei sunt aspectele importante prin care acest curs te ajută să dobândești competențele necesare conducerii unui departament de resurse umane.

 Gestionarea eficientă a resurselor umane, reprezintă calea cea mai sigură pentru ca o companie să se dezvolte continuu, iar de acest aspect sunt conștienți toți cei care conduc organizatiile, indiferent de marimea lor.

  Instruirea în acest domeniu este foarte importantă, oricare ar fi nivelul managerial. Fie că este vorba despre un post de conducere sau despre unul de execuție în departamentul de resurse umane sau în alt departament al organizatiei, cursul Analist Resurse Umane isi va dovedi utilitatea inca de la început și reprezintă o bază solidă pentru performanță.

 

Scopul cursului:  – aflarea unor raspunsuri la problemele legate de relațiile de muncă, dar și care sunt abiliățtile necesare unui analist de resurse umane.

Beneficii: – la finalul cursului participantii vor ști:

– să identifice tipul și etapele planificarii muncii, astfel incat sa optimizeze procesele de luare a deciziilor, rezolvarea problemelor și gestionarea timpului.
– să identifice și aplice fazele de dezvoltare a unei echipe de lucru, implementand practicile eficiente de leadership și motivație în gestionarea relațiilor, promovând dinamizarea ți responsabilizarea.
– ca omul este cea mai prețioasa resursă în cadrul unei organizații
– sa facă față cu succes strategiilor de dezvoltare ale companiei
– să asigure resurse umane valoroase corespunzatoare nevoilor companiei
– să gestioneze corect resursele existente în cadrul companiei
– cum să motiveze și să investească în oameni pentru optimizarea activității

Metode folosite:
– Curs deschis
– Studii de caz si exemple practice
– Metode experientiale
– Joc de rol
– Feed-back personalizat
– Cursul este interactiv, partea practica reprezentand 70% din timpul cursului.

Certificatul de absolvire se va elibera în conformitate cu O.G. nr.129/2000 privind formarea profesională a adulţilor – republicată şi în baza Autorizaţiei cu Seria B, Nr.0009697/30.12.2015 emise pentru Lifelong Learning Solutions s.r.l. de către Autoritatea Naţională pentru Calificări (A.N.C.)

Acest curs este organizat în pateneriat cu Lifelong Learning Solutions s.r.l. iar suportul de curs în integralitatea sa, cât şi materialele suplimentare oferite spre studiu constituie proprietatea exclusivă a Lifelong Learning Solutions s.r.l. şi sunt protejate prin Legea nr.8 din 14 martie 1996 privind dreptul de autor şi drepturile conexe.  

Trainer:ANE2 ANE – MARY ORMENIȘAN

  • formator certificat ANC (CNFPA) și cadru didactic atestat de MECT, trainer certificat internațional în Process Communication Model® de către Taibi Kahler Associates, Fondator și Business Administrator al S.C. Lifelong Learning Solutions S,R.L, consilier pentru dezvoltare personală, consultant organizațional sub contract de supervizare cu Asociația Europeană de Analiză Tranzacțională, Executive Coach certificat de Academy of Executive Coaching – AOEC, mediator, jurist specializat în Managementul Resurselor Umane și în Dreptul Muncii, cu experiență de peste 9 ani în acordarea de consultanță în domeniu, Master în Drept comunitar european – Universitatea Bucuresti, CPEA, formari complementare: analiză tranzacțională – 8 ani, brainspotting, metoda E.S.P.E.R.E., sandplay therapy, publicații la Editura Forum Media Publishing, membru fondator ACDPPR – Asociația Consilierilor pentru dezvoltare personală și profesională din România

 

IMPORTANT !!!

  • Informații despre data de începere a cursului, program, desfașurare, taxa de curs ………..aici 

”Înzestrează-ţi abilităţile de conducere cu resursele necesare schimbării, fără să pierzi contactul cu Eu-l tău.”   – Neculai Fântânaru

Vă așteptăm cu drag.

 

Formular inscriere